full pakovanja telefona
full pakovanja telefona
zanima me u kojim radnjama u Beogradu se prodaju telefoni u full pakovanjima osim u tehnomobilu, roamingu i commtrade-u?
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
guava, osim generalnih distributera retko u kojoj drugoj radnji ces naci full pakovanje(ima ali veoma retko)....a posto je reklamiranje na sajtu zabranjeno moras da proveris radnje koje nude tvoj zeljeni telefon u full pakovanju....imas veliki izbor radjni koje se reklamiraju...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Alpha Copy je zvanicni distributer tj uvoznik koji ima mrezsu svojih daljih distributera i da svi ti nokiini telefoni imaju holograme da su testirani bla bla i garancija vazi na sve kvarove bilo da si ga tresnuo o beton jer mojoj kevi 6070 je crkla ploca posle 17 dana bez problema je stigao NOV fon isti jer su rekli da je kvar bio veom aozbiljan(verovatno zato sto ih taj fon nista ne kosta)...opet se vraca ona stara prica o tome kupiti original ili u nekoj supi jeftinije...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Samo da napomenem nešto jer se često postavljaju pitanja "kako razlikovati originalni telefon od onog koji to nije". Svi telefoni su originalni, razlikuje se samo fabrika koja ih je proizvela, za koje su tržište namenjeni i da li su rađeni za neku mrežu ili su potpuno čisti, odnosno otključani. Ne postoje kopije telefona - postoje potpuno novi a postoje i polovni koji su sređeni, prepakovani u novo kućište i prodaju se kao novi. Originalno fabričko pakovanje nekima vredi i preko 100€, zavisi kako je urađeno. Drugaru su u jednoj radnji spustili cenu za 70€ kada im je rekao da mu ne treba kutija za N73 ME koja je inače bila u full pakovanju. Nije uzeo ni traku za ruku ali sve ostalo jeste. Cena je tada bila 370€ a bez kutije i trake - 300€.
Dakle, osnovna razlika se svodi na to da li je telefon uvezen regularno ili ne. Ako jeste, cena je veća i dobija se full pack sa internacionalnom garancijom, ako nije - cena je niža, dobija se lokalna garancija (i to pod znakom pitanja) i nešto od dodatne opreme. Pa, ko voli...
Dakle, osnovna razlika se svodi na to da li je telefon uvezen regularno ili ne. Ako jeste, cena je veća i dobija se full pack sa internacionalnom garancijom, ako nije - cena je niža, dobija se lokalna garancija (i to pod znakom pitanja) i nešto od dodatne opreme. Pa, ko voli...
● PRAVILA FORUMA ●
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Miškoni, aj sad ti meni reci ja sam dobio garanciju uz legalno uvezen fon(p990i) od strane radnje u kojoj sam kupio gde se sastoji od masnog kartona i tri besplatna servisa...a imam istu tu tzv internacionalnu garanciju koja stize u kutiji(kao za razne uredjaje dvd plejere ves masine klime i slicno) cemu mi sad to sluzi,kad ja vec imam njihovu garanciju???
PS evo linka sa slikom full pakovanje P990i slikano sa N72(resized)
http://s133.photobucket.com/albums/q46/ ... 007018.jpg
PS evo linka sa slikom full pakovanje P990i slikano sa N72(resized)
http://s133.photobucket.com/albums/q46/ ... 007018.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/1227/ssa50864sy3.jpg
evo W950 sa slusalicama sa leve strane u uglu HBH-DS970 pored njih MX75 sa futrolom i dodacima za usi pola sam izgubio u sobi prosulo se
pored mx75 je HPM -82 zatim DJ100 ostalo znate e da u desnom uglu je futrola za k800 koju niko nema u Srbiji
.E da kada nadjem kutiju za K800 ubacicu i tu sliku.Slika je smanjena sa rezolucije 2592x1944
PS:imam ja jos dosta opreme nego nece sve stati u sliku
Izmenio:gameforce:Slika van dozvoljenih dimenzija i kvari izgled foruma!
evo W950 sa slusalicama sa leve strane u uglu HBH-DS970 pored njih MX75 sa futrolom i dodacima za usi pola sam izgubio u sobi prosulo se

PS:imam ja jos dosta opreme nego nece sve stati u sliku
Izmenio:gameforce:Slika van dozvoljenih dimenzija i kvari izgled foruma!
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Miškoni
- Administrator
kljajo, internacionalna garancija važi u svim zemljama u kojima dotični proizvođač ima ovlašćene servise, pa ako se zadesiš negde u inostranstvu - možeš da posetiš prvi servis sa spiska i zatražiš njihovu pomoć. Naravno, samo pod uslovom da je sve zaista legalno završeno.
● PRAVILA FORUMA ●
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Miškoni, thanks ma ja sam to od kuma uzeo posto on nabavlja sve legalne telefone ali u radnji ima samo samsung,nokiu,i SE pa sam se dogovorio sa njim posto je 400 evrica bilo mnogo da mu dam ovog 200 i sledeceg 200....a imao sam ponudu da kupim ukradeni p990 250 evra ali je katastrofa sto samo stize punjac i kartica tako da je ovo bilo mnoogo bolje resenje...
- Miškoni
- Administrator
Njegovane, može i uz njih da bude kompletna oprema. Recimo TIM ume svašta da ubaci u kutiju... 

● PRAVILA FORUMA ●