Da li vam smeta pregledanje telefona?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Да ли вам смета прегледање телефона од стране момка или дјевојке?

Glasanje se završava Pet, 16. Nov 2007. 11:12

Да
28
67%
Не
14
33%

Ukupno glasova: 42

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Da li vam smeta pregledanje telefona?

Post od Njegovan »

Ето питање да ли вам смета прегледање телефона, то јест да вам неко прегледа телефон а ово се односи највише ако имате дјевојку или момка.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Meni uopste nesmeta da mi neko pregleda fon nemam sta da krijem a tamo de oce da udje ima sifra pa nek provaljuje do sutra :D

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Који телефон имаш? И како се може намјестити то да нешто не може да се гледа? :shock: Ја имам Нокију Н70.
Super Sayian , А јел се то односи и на дјевојку? :P

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

pa imas na google da se skinu razni programi za zakljucavanje foldera za simbijan, a ja imam 6288 pa zakljucam foldere i imam 3250...nije dozvoljena piraterija pa cu ti sapnem na private mesage :)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Meni nesmeta da mi devojka pretura po funu.Zato sto u fonu imam samo njene poruke,i samo njene slike i slike automobila,najvise mog auta :D
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

smeta mi dosta ne zato sto imam nesto poveriljvo to je pod sifrom,nego jednostvno ne volim da mi pipa telefon ko se ne razume :disgust: :disgust:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

madness99, joj, meni isto, kad u odeljenju neko hoce da mi uzme w950, odmah se najezim :uhuh:

Kazem, nikome ne dajem telefon, i onda se naljute...

Inace, nemam nista protiv da mi neko gleda k800, ali dok je w950 bio u pitanju, bilo je zeznuto...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ma i k800 nisam dao tri metra od mene .Kada vidim kako cuvaju njihove mogu da zamislim kako bi moj drzali ili na fizickom samo dajem nastavniku :oops: :D

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Mene uzasno nervira kada mi neko brlja po telefonu,ne zbog poruka (ja odmah uklanjam dokaze :D ) nego najvise zbog organisera,todo liste,notes itd.Ne moram svakom da se pravdam,sta zapisujem u notes,ne mora svako da mi gleda slike.
Nevoljno dajem drugima telefon,narocitio ako sam ga tek kupio,tad sam najopasniji :lol:
PS.izuzetak su poznavaoci sa foruma :wink:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ne smeta meni pregledavanje poruka i tako to mislim nemam nekih poruka kompromitujuceg sadrzaja osim par hm pa onako socnih :oops: od jedne devojke ali to je u posebnom folderu tako da i hoce ne znaju naci. :wink:
Ono sto mene najvise nervira je kad neko uzme telefon da pogleda i od onolikih tastera on dodje pa potrefi po ekranu :angry: Kad sam imao Nokiu 6280 znam kad nekom dam da pogleda pa kad vrati ono sve prsti po ekranu ma milina za one iz CSI.Ako kazes da nevolis da dajes telefon odmah pocnu da se krevelje:"Aaaa pa nije ti telefon od zlata" :uhuh:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Ja ne volim da mi neko kopa po telefonu, niti ja uzimam tudje. Meni je to nekulturno. Mobilni dozivljavam kao privatnu, licnu stvar kao sto je novcanik i slicno. Dosta ljudi u mobilnom drzi neke privatne stvari koje mozda ne zeli da im vidi neko drugi.
Dakle, ne volim niko da mi dira mobilni ne zbog toga sto nesto krijem, ne zbog straha da mi ga ne pokvari, vec jednostavno sto mi je mobilni licna stvar. Nikada ni devojci nisam trazio da mi da njen mobilni telefon da ga istrazujem.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

kada mi neko trazi telefon da pogleda ja ga izvadim i kazem eto vidis telefon kao telefon i ned am vise nista.Ertan tu si u pravo sto se tice privatnosti

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja u principu dam ljudima mobilni da ga pogledaju, ali pomno pratim sta rade. Srecom u mojoj okolini retko ko zna sa telefonima, a E61 je posebno bunjujuci. Evo danas sestra u sali htela da iskljuchi klimu i mesto daljinskog za klimu uzela moj fon i cudi se sto se nista ne desava. Ja sam urlao od smeha.
Sa druge strane, devojka voli da mi prekopava i po kompu i po telefonu, kao mozda ce nesto naci... ali do sada NISTA! Sifre i programe za zakljucavanje ne drzim.
Inace od programa za sakljucavanje imate Best Safe, Handy Safe, Advanced Device Locks.. a za poruke je sto se mene tiche na 9.1 ubedljivo najbolji Private Call&SMS Guard.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Ево да и ја напишем? Ја не волим да дајем телефон да свако чачка по њему, а ако је у питању моја дјевојка нема проблема јер нема шта да кријем од ње, а нити се бојим да ће ми нешто обрисати или промјенити. :wink:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

miodrage, u pravu si potpuno. Ja isto svaki fon dam da ljudi vide, ali pratim sta rade :disgust:
nece svi odmah da zapucaju u poruke, uglavnom hoce da vide kako izgleda interfejs, kakve su ikone kakva je kamera, zvuk. A najvise me je nerviralo dok sam nosio n-gage sto su svi koji ga vide hteli malo da se poigraju, ali i to mi je smetalo zato sto se x puta desilo da krenem da zovem a telefon se ugasi jer je baterija prazna od igranja :ohmy: A tudji fon kad uzimam u ruke to mora biti bas neki nov model, samo pogledam kakav je menu, a za ostalo pitam vlasnika, npr da pusti mp3 ili da pokaze kakve slike pravi.
5130+Koss the plug....

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Да, и ја тако. Ако узмем од некога телефон приближим се тој особи да види по чему чачкам.

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Često mi drugi ljudi daju svoj telefon da čačkam po njemu, jer me pitaju za mišljenje ili imaju neki problem, ne znaju nešto da podese i slično... Trudim se da ispoštujem njihovu privatnost, pitam za saglasnost pre nego što uđem u slike, poruke ili imenik. S druge strane, svoj telefon ću dati da pogleda nekome koga poznajem, pri tome očekujem da i on respektuje moju privatnost. Nemam ja na telefonu Bog-zna-šta što bi trebalo kriti, ali se uvek tu zatekne po neka sveža poruka ili slika, koja možda ipak nije za tuđe oči. Slažem se da je telefon lična stvar, ali smo prosto ponekad prinuđeni da malo pročačkamo tuđi :wink:
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Али дај мало посветите пажњу на ово што сам рекао да ли дајете дјевојци или момку да чачка по телефону.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

U poslednje vreme nemam nista na telefonu,razumljivo 8800 sirocco,tu i da hocu mrzi me da ubacim nesto,kameru nisam nikad ni palio,radio sam samo jednom probao da vidim da li radi,sto kaze Wicker Man mrzim da dajem mob,jer ostaju otisci prstiju posebno na mom telefonu(ali mi je smesno sto u 90% slucajeva,ljudi ne znaju da otvore sirocco iz prve,niko se ne seti da povuce ekran na gore :D ),Sto se tice poruka slabo se dopisujem,tako da....,obicno pozivi sto je sigurno segirno je :D ,a devojka cacka mob,ali neka je,nek zadovolji svoju znatizelju :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Па, добро сада. :wink: За швалерацију је најбољи позив. Јер не остају трагови. :D Иако може да се сними разговор. :lol:

Odgovori