Punjac za poneti

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Punjac za poneti

Post od vlada1970 »

Nisam znao kako da postavim naslov , i ovo mi je bilo najpribliznije , jer sam hteo da pitam da li neko zna nesto o punjacima za telefone koje sam ranije negde video a bili su nesto slicno pejdzeru , koji se napune kod kuce i ponesu i ako na primer baterija na telefonu crkne , potrebno je samo prikaciti taj napunjeni "pejdzer" i napuniti bateriju na fonu . Znaci nezavisno od struje ili necega drugog jer sam taj punjac je napunjen vec kod kuce .

Posto za mog samsunga P850 bas nigde ne nadjoh dodatnu bateriju da kupim , razmisljam da bi mi ovako nesto koristilo kad sam na putu i kad nemam gde da napunim fon .

Da li zna neko nesto preciznije o ovome i da li se mozda ovako nesto jos pravi ? Bilo u Beogradu ili na netu ?

Hvala unapred Vlada 8)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ja znam za punjac koji se koristi u prirodi (pravi struju na ljudsku snagu, tako sto vrtish neki "zamajac" i punish telefon.. znam da postoji za nokiji ali sumnjam da nema i za ostale.. ako te zanima mogu da se raspitam gde ga je cale kupio..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

gallee, nisam mislio na takav sto se puni rucno "na ljudsku snagu" . nego na bas neku spravicu koja se napuni kod kuce na struju i koja akumulira struju dok ti ne zatreba . a bilo gde u prirodi da ti to zatreba , dovoljno je da se prikaci na fon i da se prebaci na fon . to na ljudsku snagu mi ne zvuci pametno jer razmisljam , kako cu znati da mogu uvek ujednaceno da vrtim taj zamajac ? mada ako ima neki regulator na sebi koji jacinu mog vrtenja stabilishe , onda i nije lose . 8)

ako tvoj cale moze da objasni , ima li nekih problema sa takvim punjacem i da li to mora strogo precizno i ujednaceno da se vrti ? i koliko mu treba na primer da napuni bateriju od 850 ili 900 mAh ? i jel to kvalitetna stvar ili nesto kinesko ,sto ce posle par vrtenja da se rasklima ?

hvala unapred 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

vlada1970, sve je to probano i manje-više propalo.
Kombinacija koja dobija je rezervna baterija u džepu.
Manje mesta zauzima a i puni se ponovo kada je isprazniš.
Još ako imaš 2 ili 3 tel iste marke (Nokia npr) pa koriste istu bateriju, dobitak je siguran :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

znam gameforce , ali koja mi je druga solucija , kad za moj samsung P850 nema ni na netu da se kupi dodatna baterija ? kod nas ni da ne pricam . :shock: hteo sam da ga prodam ali sad se predomislih . odlican je fon i krivo mi je samo zbog toga da ga prodajem .

a u Roamingu , kao regularnom predstavniku za samsung , nisu maltene ni culi za P850 :smutny: jedna rezervna baterija bi mi vrsila posao odlicno ali posto nema nigde da se nadje , ostaje mi ovako nesto da potrazim .

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Imala je to moja drugarica za 3310. Izgledao je kao obican punjac samo bez onih pipaka koji idu u uticnicu i imao je kabal duzine oko 10cm. Ona je to kupila u Italiji pre mozda 3-4 godine...
Ali dobra stvarcica za put...

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

vlada1970, Понесеш обични пуњач у џеп па гдје год видиш утичницу ти га ту допуни. :wink:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

ja imam nesto slicno tome imam dve baterije i kucni punjac tj samo za bateeriju nesto slicno adapteru(zna da nije to sto trazis) ali je mnogo korisna stvar...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

blaster90, ima li sanse da je pitas gde je uzela ili ako zna sajt gde moze preko neta da se kupi ?

Njegovan, imam problem jer kad odem na plac na ceo dan , slikam kao blesav a nemam struje tamo a i kad sam na putu nekad , nemam u busu mogucnost da iskoristim auto punjac . a isto kad se ode negde na piknik ili slicno , vise se slika a tad ode baterija brzo , pa na primer dok sam u prirodi , samo me takav punjac spashava . ili dodatna baterija ,sto kaze gameforce, ali za ovaj samsung nema nigde da se nadje :smutny:

kljaja, hvala . sve je to u redu ali kad bih samo mogao da nadjem dodatnu bateriju , ja bih se vec snashao . ovako mi nista drugo za prirodu ne preostaje :smutny:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ima baterija u Nemackoj drug mi je proverio al nije skupa samo 20 eura kaze da je original ako hoces ajvi se veceras da kazem drugu da uzme
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Ето. :wink: :wink: За сваки проблем нађе се ријешење. :D Има да частиш. 8)

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Ima takav punjac za poneti da se kupi i u Beogradu!
Mislim da napunis taj punjac kod kuce i onda bilo gde samo izvadis bateriju i gurnes u taj slot na punjacu za poneti!!!
Inace taj punjac je Nokia!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

NoBodyAsAleksa, Колико кошта и јел може на све Нокије? Мене интересује за Н70.

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Jao stvarno ne znam kolko kosta i mislim da moze na N70 nisam siguran pozovi ovlascene distributere Alpha C. i Mobis i oni ce ti reci sve sto te zanima!!!???
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

NoBodyAsAleksa, Код нас поменутих нема. :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

madness99 napisao:samo 20 eura
hvala ti mnogo madness , sad ostadoh bez love do plate , pa ne smem da ti kazem da tvoj drug to kupi . mozes li kad se cujes sa njim, da se raspitas gde bi on to uzeo , pa kad dobijem lovu , da narucim sam preko neta ?

8)

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Evo jedne dobre stvarcice 8)
Slika
Nokia Power Pack DC-1
Umesto da na put ponesete dve baterije (ili više njih) ponesite ovaj vrlo lepo dizajniran i lagan uređaj. Power Pack DC-1 predstavlja materijalizovanu električnu energiju količine kao tri BL-5C (900-970 mAh) Nokia baterije. Na prednjoj strani ima dva konektora veličine 2mm i omogućava punjenje do dva telefona istovremeno. Punjenje telefona se odvija na klasičan način, kao i punjenje punjačem. Cena ovog vrlo korisnog dodatka iznosi 105 evra, a biće dostupan uskoro na svim svetskim tržištima.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Izvukoh ovu temu iz arhive, samo da bih poslao link za jedan zanimljiv dinamo punjac za extremne situacije na koji sad naleteh:

SlikaSlika

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24036 :D

MadScientist
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 14:17
:: Alcatel OT 995
:: Nextbook Premium7 SE
Kontakt:

Post od MadScientist »

Ne znam kakav prikljucak ide za taj tvoj Samsung, ali da li bi pomoglo ovako nesto? Cena mu je 1000 rsd

http://www.limundo.com/slika-Eksterni-p ... 02x640.jpg
WG3 Quad Band Dual SIM Card TV Mobile Phone With JAVA and WI-FI Black

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

MadScientist, taj uredjaj je DNO DNA. nemoguce je da napuni bateriju nego samo odrzava nivo baterije....

Odgovori