n91 kosta: 335e
n91 4gb kosta: 250e
n91 8gb kosta: 310e
e sad meni nije jasno kako je obicna n91 najskuplja (skuplja od ove dve sa vise memorije)
jel odgovor u hardu (kvalitetu)..
pomalo mi je nesto ovde nejasno..
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
pomalo mi je nesto ovde nejasno..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
Pretpostavljam da je odgovor u razlicitim prodavnicama koje nude telefone. Na sajtu ne postoji informacija o tome koliko kosta svaki od ova tri telefona u istoj prodavnici. Takvo poredjenje bi bilo najmerodavnije, a ovde imamo ova tri telefona u tri razlicite prodavnice. A znamo koliko kod nas cene variraju.
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Uvrnuto trziste mobilnih telefona, sta reci, radi se o tome da je prodavnica koja nudi n91 8gb nabavila telefon povoljnije i povoljnije ga i prodaje, mislim da je sledeca ispod cena u stvari cena koja se dugo drzala. Ali sta ce kome 8gb, neko se zalio da ne moze ni 4gb na w950 da popuni 

5130+Koss the plug....
Cuj sta ce kome, evo meni treba 8GB i lako bi ih popunio. Da se vratim na temu, recimo jedan moj drug je kupio SE k750 i isao je u radnju sa najnizom cenom (nije bitno koja radnja je bila). Posto nije na licu mesta proverio mob, kad je dosao kuci video je da telefon ne prihvata njegovu sim karticu. U radnji su probali njihovu karticu i posle istog problema su mu bez ikakve rasprave dali drugi aparat. Cisto sumnjam da je bilo takvih situacija u recimo Rojaltonu. Bas bih voleo da cujem iskustva ljudi koji su kupovali u tim malo jacim radnjama
w810 + 8GB