Prebio me preprodavac telefona!
Prebio me preprodavac telefona!
Krenem da kupim telefon na vozdovac na oglas sa brojem 0658523674
i tamo me saceka (pre)prodavac cao cao
ja sam taj i taj i tako dalje e.
Kaze on meni deko jesi li ti zajebant ili imas novce
ja kazem imam pare
kaze izvadi da vidim pa da trgujemo ja
izvadim 100eura (jedna novcanica)
on je ote iz ruku udari pesnicom u glavu kad sam pao poceo je da me sutira nekolko puta i pobegao!!!!!
Pomagajte ljudi sta da radim ovo je strasno!?!?!?
i tamo me saceka (pre)prodavac cao cao
ja sam taj i taj i tako dalje e.
Kaze on meni deko jesi li ti zajebant ili imas novce
ja kazem imam pare
kaze izvadi da vidim pa da trgujemo ja
izvadim 100eura (jedna novcanica)
on je ote iz ruku udari pesnicom u glavu kad sam pao poceo je da me sutira nekolko puta i pobegao!!!!!
Pomagajte ljudi sta da radim ovo je strasno!?!?!?
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
kao prvo, ako imas "malo" godina, nisi treba oici sam.. kao drugo i da imas dovoljno, opet nebi trebao ici sam.. kao trece, ne vade se pare tako lako, kao cetvrto, ako imalo sumnjas u nekakve takve likove, nadjes se u centru grada gde to nije tako lako izvodfljivo.. otimanje novca
ne znam sta da ti kazem, jako mi je zao sto ti se to desilo.. ako si ga imalo zapamtijo, prijavi ga miliciji,.. moras nesto poduzet samo znas i sam da to slabo ide i da od toga gotovo nema nista
na zalost..
ne znam sta da ti kazem, jako mi je zao sto ti se to desilo.. ako si ga imalo zapamtijo, prijavi ga miliciji,.. moras nesto poduzet samo znas i sam da to slabo ide i da od toga gotovo nema nista
na zalost..
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Veoma tuzna prica... Samo sam cekao kad ce neko da se javi sa ovakvim problemom
Imas njegov broj idi u policiju i prijavi sta se desilo, ali opet moze da te pronadje kad tad pa da ti vrati za to sto si ga prijavio.Nisi trebao da ostavljas broj tako javno
Samo me zanima gde ste se nasli?? Nikad se ne nalazi na nekom "pustom" mestu, nadjes se negde gde ima ljudi, obavezno krenes sa nekim

Imas njegov broj idi u policiju i prijavi sta se desilo, ali opet moze da te pronadje kad tad pa da ti vrati za to sto si ga prijavio.Nisi trebao da ostavljas broj tako javno

Samo me zanima gde ste se nasli?? Nikad se ne nalazi na nekom "pustom" mestu, nadjes se negde gde ima ljudi, obavezno krenes sa nekim

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
nebojsa83,
slazem se sanapalm death, ali bih dodao jos nesto....
Proveri broj ovog oglasa,preko mts...postpejd broj ne moze neko tek tako da uzme...zatim nemoj da ides iu policiju vec saznaj ko je,odakle je,sta je i onda zovi da otmemo mi njemu pare i sve sto ima...ja prosto obozavam takve
...kasnije cemo da zovemo muriju...
poz
slazem se sanapalm death, ali bih dodao jos nesto....
Proveri broj ovog oglasa,preko mts...postpejd broj ne moze neko tek tako da uzme...zatim nemoj da ides iu policiju vec saznaj ko je,odakle je,sta je i onda zovi da otmemo mi njemu pare i sve sto ima...ja prosto obozavam takve

...kasnije cemo da zovemo muriju...
poz
Blackberry 9700
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Oprosti se od para i sledeci put pamet u glavu...sastanci na javnim mestima i prvo pogledas uredjaj pa tek na kraju vadis kesh. (mozes i u paru sa ortakom da odes na razmenu ako si sitan ili maloletan) sve u svemu ako ti lik deluje mutno samo mu okrenes ledja i to je to.U tvojoj situaciji ako imas mogucnosti da mu nadjes adresu idi sam i resi to kao musko!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Jeste , vrlo tuzna prica i ne verujem da ce nesto da ispadne od potrage za tim tipom ali nikad ne reci nikad , vredi pokusati i sa murijom i sa provajderom ali ono sto sam hteo da kazem je - jeste desilo se ,vrlo zeznuto je to doziveti ali iz toga nauk treba izvuci i sutra dobro razmisliti unapred sta se radi .
Imao sam i ja dok sam bio manji slicnih iskustava , ne sa telefonom , jer tad nisu postojali mobilni , i posle svega mogu da zakljucim , i negativno iskustvo je iskustvo , jer iz toga mozes nebojsa83,mnogo da naucis za kasnije .Ne veruj nikome i dobro gledaj gde se nalazis itd.
Ova skola ako pravilno shvatis te je kostala 100 evra sto i nije toliko skupo . Bilo bi jos gore da si prosao sa ozbiljinijim povredama i mozda sa jos vise novca , koji se teze nadoknadi .
Pokusaj sta mozes da uradis povodom prijave i opisa u muriji tog tipa da bi sutra prekosutra mogli kad nekom jos napravi slicno da ga tuze i za delo prema tebi , i uci iz ovoga za buduca vremena . Ako si ovako morao da naucis da budes oprezniji , onda je tako i moralo da bude ali prodji ovaj ispit sa pozitivnom da se sutra ne bi deslio opet slicno nesto .
Pozdrav, Vlada
Imao sam i ja dok sam bio manji slicnih iskustava , ne sa telefonom , jer tad nisu postojali mobilni , i posle svega mogu da zakljucim , i negativno iskustvo je iskustvo , jer iz toga mozes nebojsa83,mnogo da naucis za kasnije .Ne veruj nikome i dobro gledaj gde se nalazis itd.
Ova skola ako pravilno shvatis te je kostala 100 evra sto i nije toliko skupo . Bilo bi jos gore da si prosao sa ozbiljinijim povredama i mozda sa jos vise novca , koji se teze nadoknadi .
Pokusaj sta mozes da uradis povodom prijave i opisa u muriji tog tipa da bi sutra prekosutra mogli kad nekom jos napravi slicno da ga tuze i za delo prema tebi , i uci iz ovoga za buduca vremena . Ako si ovako morao da naucis da budes oprezniji , onda je tako i moralo da bude ali prodji ovaj ispit sa pozitivnom da se sutra ne bi deslio opet slicno nesto .
Pozdrav, Vlada

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Mani se policije. Nadji neku vezu u Telekomu, ujuri taj broj. Kad ga nadjes, par dana ga prati. Onda skupi nekoliko ortaka, i zaskocite lika sa bejzbol palicama i sl. Kulturno zatrazis svoje pare nazad, +50E vishe za pretrpljeni bol, dusevnu patnju... Verovatno nece hteti da da, a tu nastupas zajedno sa ortacima. E da, i nabavi sebi tejzer, ima u Sarajevskoj, ako tamo jos postoji onaj military shop, za nesto jace od 100 keka. Sa time ako ti neko pridje... bolje da nije.
P.S. umalo da zaboravim najvaznije, kad budes zatrazio svoje pare nazad, obavezno upotrebi sledecu frazu: "Stoga, ako ti se ne dopada ideja da svoje zube sakupljas po zemlji polomljenim prstima, a ubedjen sam da ti se ne dopada, ucini i meni i sebi, i vrati mi ono sto mi pripada, pa cu biti toliko ljubazan da zaboravim incident koji se desio"
P.S. umalo da zaboravim najvaznije, kad budes zatrazio svoje pare nazad, obavezno upotrebi sledecu frazu: "Stoga, ako ti se ne dopada ideja da svoje zube sakupljas po zemlji polomljenim prstima, a ubedjen sam da ti se ne dopada, ucini i meni i sebi, i vrati mi ono sto mi pripada, pa cu biti toliko ljubazan da zaboravim incident koji se desio"
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
nebojsa83, Stvarno mi je zao,sada ce biti teze da ga nadjes, neko vec rece da se oprostis od para i sledci put pamet u glavu.Kada se god ide uzimati polovan telefon i automobili nikada ne ici bez pratnje i uvek zakazivati sastanak na javnom mestu,dosta sam ovakvih prica cuo od meni bliskih osoba.
miodrage, Za ovu frzau respect.
miodrage, Za ovu frzau respect.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
poiu
miodrage
Fenomenalno!
Apsolutno podržavam predlog.
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Fenomenalno!

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Nemam reci...
a i ti si stvarno slepac, de ces na vozdovac i to sam. Pa covece koliko imas godina...ma daj...sad si me iznervirao da bih sada otisao i nasao tog lika...ali ne mogu, overseas sam... ne znam koja je vajda da ces ga naci, ja sam pre za ovu drugu varijantu sa ortacima nego preko murije, tesko da ce oni nesto da urade...bole njih uvo sto se nekom decku oteli 100 evra...imaju oni tone takvih prijava...
Vidi saznaj ime, adresu, miodrage je bio inventivan...tako da sta znam, pamet u glavu sledeci put, i na takve sastanke nikad sam, i striktno centar grada...sta da ti kazem... nadam se da nista na tvom telu nije slomljeno ili slicno...ae glavu gore i u potragu...

Vidi saznaj ime, adresu, miodrage je bio inventivan...tako da sta znam, pamet u glavu sledeci put, i na takve sastanke nikad sam, i striktno centar grada...sta da ti kazem... nadam se da nista na tvom telu nije slomljeno ili slicno...ae glavu gore i u potragu...

Stvarno mnogo los trip...
I u ovakvim situacijama covek stvarno ne zna sta da radi...
Ali vidim ovde razne savete, medju kojima je i savet da odes sam i resis to ko musko, ja to ne bih radio da sam na tvom mestu (da si mogao to sam, ovo ti se ne bih ni desilo), ovo sa ortacima je vec druga prica ali moras da imas ortake za to (ljude kojima verujes da mogu to da odrade neke koji imaju "stomak" za to) i naravno treca prica, prica sa murijom (ona koja bi trebalo da pude najlaksa ali i naj normalnija ali koja to nazalost nije) panduri mogu to da odrade ako se ti malo iscimas da saznas ko je preko broja ili vec kako!!!
Stvarno je bezveze ovo sto ti se dogodilo, i pretpostavljam da su pare tu najmanji problem, pored bedaka i pretrpljenog straha i batina naravno!!!
Nadam se da ces vec nekako da resis problem, u svakom slucaju "dobro" si prosao moglo je da bude i gore!!!
P.S. Valjda si nesto naucio iz ovoga i hvala ti sto si nas potsetio kakvih sve bolesnih kretena ima!!!

Ali vidim ovde razne savete, medju kojima je i savet da odes sam i resis to ko musko, ja to ne bih radio da sam na tvom mestu (da si mogao to sam, ovo ti se ne bih ni desilo), ovo sa ortacima je vec druga prica ali moras da imas ortake za to (ljude kojima verujes da mogu to da odrade neke koji imaju "stomak" za to) i naravno treca prica, prica sa murijom (ona koja bi trebalo da pude najlaksa ali i naj normalnija ali koja to nazalost nije) panduri mogu to da odrade ako se ti malo iscimas da saznas ko je preko broja ili vec kako!!!
Stvarno je bezveze ovo sto ti se dogodilo, i pretpostavljam da su pare tu najmanji problem, pored bedaka i pretrpljenog straha i batina naravno!!!
Nadam se da ces vec nekako da resis problem, u svakom slucaju "dobro" si prosao moglo je da bude i gore!!!
P.S. Valjda si nesto naucio iz ovoga i hvala ti sto si nas potsetio kakvih sve bolesnih kretena ima!!!
.::HTC Desire Z::.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
E ljudi nemojte coveku da preporucujete da sakuplja ortake i ide da se maklja sa kriminalcima,samo moze da napravi veci problem ili da strada.Najbolji savet koji mozes da dobijes je da slucaj sto pre prijavis policiji,das im sve moguce podatke i nadas se najboljem.Policija mora da odreaguje ipak je u pitaju krivicno delo.Samo kazes oteo mi je 200 jura (to ce biti tvoja osveta ):D
Ovo je bre Beograd,ja kad vadim novcanik ili telefon na ulici,stegnem ga kao zivotinja,da mi ga ne bi neko oteo.Bio sam svedok kada je BRACNI PAR nekoj zeni na ulici OTEO tasnu
Ja nisam danima mogao da verujem,tako da od sada sumnjam u sve i pazim se.
Ovo je bre Beograd,ja kad vadim novcanik ili telefon na ulici,stegnem ga kao zivotinja,da mi ga ne bi neko oteo.Bio sam svedok kada je BRACNI PAR nekoj zeni na ulici OTEO tasnu

Ja nisam danima mogao da verujem,tako da od sada sumnjam u sve i pazim se.

Zato ja kad uzimam fon kazem Spens kadica pa koliko god se on bunio ili mu bilo tesko...mora na Spensu...(tu nema da bega jako usko i guzva)
Anyway najbolje bi bilo policija ili profesionalni uterivac...Zasto...Isli su tako moji drugovi da osvete klinca koga su prebili u diskoteci neki manijaci(njih troje)...E sad moji drugovi su prosli uspesno ali se nakon 6 dana pojavilo drustvance od njih 20 kod mene u mestu na mojih 5 drugova...Ja sam bio na faksu tada ali kad sam cuo da su jednog drzali i nisu ga ni taknuli(pustili ga da gleda) a druge tamanili ko da su bubasvabe bilo mi je jasno....tome nema kraja....
Dakle policija ili neki reketash i da ne govori u cije je ime...

Anyway najbolje bi bilo policija ili profesionalni uterivac...Zasto...Isli su tako moji drugovi da osvete klinca koga su prebili u diskoteci neki manijaci(njih troje)...E sad moji drugovi su prosli uspesno ali se nakon 6 dana pojavilo drustvance od njih 20 kod mene u mestu na mojih 5 drugova...Ja sam bio na faksu tada ali kad sam cuo da su jednog drzali i nisu ga ni taknuli(pustili ga da gleda) a druge tamanili ko da su bubasvabe bilo mi je jasno....tome nema kraja....
Dakle policija ili neki reketash i da ne govori u cije je ime...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moze jos jedna fora koju mozes sam da uradis. Zove neki tvoj drugar sa njegovog fona, dogovore se, i nadjite neko mesto gde ima da se ti sakrijes. Naravno sa oruzjem. Izletis mu, skocis na njega, tresnes ga o beton, i prislonis recimo noz
I opet kulturno zatrazis svoje novce nazad, a ako samo mrdne zaseci ga, pazeci da ne ode preterano duboko da ne zaglavis corku zbog idiota.
Da se odmah razumemo, ovakvi likovi zasluzuju vesanje na Terazijama, ono svima za primer, ali sta ces kad nasa zemlja ima nakaradne zakone.
Nego da se vratim na ovo prethodno... efekat iznenadjenja je izuzetno bitan, skok i udarac u potiljak sa ledja sigurno obara svakoga. E kad ga tako imas u sah-mat poziciji, onda mozes da trazis sta god hoces.
I jos jedna stvar, mozes istu ovu igru da mu namestis sa nekim pandurom. Drugar je naravno obavezan, kako bi prosao kao i ti, mozda sa malo manje udaraca, jer bi to pandur vec morao da spreci. Bitno je samo da ste SAKRIVENI!
Ako se neko seca crtaca sa patkom Dachom kada kaze: Samo kvarni opstaju
E pa ja se time vodim, i za sada je sve dobro. Sta cete, doslo takvo vreme da se mora biti lukava lisica, i brz i oprezan kao vidra.
Drzim ti palceve i nadam se da ces uspeti da povratis svoje pare, a mozda izvuces i kamatu.

Da se odmah razumemo, ovakvi likovi zasluzuju vesanje na Terazijama, ono svima za primer, ali sta ces kad nasa zemlja ima nakaradne zakone.
Nego da se vratim na ovo prethodno... efekat iznenadjenja je izuzetno bitan, skok i udarac u potiljak sa ledja sigurno obara svakoga. E kad ga tako imas u sah-mat poziciji, onda mozes da trazis sta god hoces.
I jos jedna stvar, mozes istu ovu igru da mu namestis sa nekim pandurom. Drugar je naravno obavezan, kako bi prosao kao i ti, mozda sa malo manje udaraca, jer bi to pandur vec morao da spreci. Bitno je samo da ste SAKRIVENI!
Ako se neko seca crtaca sa patkom Dachom kada kaze: Samo kvarni opstaju

E pa ja se time vodim, i za sada je sve dobro. Sta cete, doslo takvo vreme da se mora biti lukava lisica, i brz i oprezan kao vidra.
Drzim ti palceve i nadam se da ces uspeti da povratis svoje pare, a mozda izvuces i kamatu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Bas sam se iznervirao,
, zbog ovakvih desavanja, i otsustva adekvatne reakcije sistema, i narocito njegova pasivnost, dodje mi da se pakujem i preko. Pa je..te ovo je ko divlji zapad, a kad gledas vjesti sve evropske integracije, standardi, a ono se gine za popisanih 100evra, VELIKI je mrak u Srbiji.
Sad savjet, odreaguj sa policijom, i sta urade urade, ali neracunaj mnogo da se nebi razocarao.
A ako si u mogucnosti ti pokusaj i svojom inicijativom nesto, ali to je mac sa dvije ostrice, jer gadan si ti, ali nemas predstavu na koga se zaleces, i kao sto neko rece to moze da ide u nedogled.
Sad mi pade na pamet, otidji ti do policije, prijavi, jer ima likova koji su visestruki povratnici, i mozda dobijes neke fotografije za prepoznavanje.
Ali opet dobro si prosao, i jeftino si prosao, ako si iz ovog izvukao pouku, drugi put neces pogrijesiti,
Neka sit ti ziv i zdrav, a ubuduce nikad sam, i strogo prometna mjesta.
PS. Bas sad razmisljam koliko sam puta ja isao tako u mrak da obavim kupovinu, i to sam. Bas cackam mecku.
Btw neki dan kada sam uzimao w950 u Lo..c Sh..u tamo na izlazu it tog mini trznog centra dva dripca i odmjeravaju me, a meni u ruci ona njihova plava kijesa, malo sam se okrenuo par puta cisto da im dam do znanja da sam ih primjetio, a takvi kao i u tvom slucaju igraju na iznanedjenje.

Sad savjet, odreaguj sa policijom, i sta urade urade, ali neracunaj mnogo da se nebi razocarao.
A ako si u mogucnosti ti pokusaj i svojom inicijativom nesto, ali to je mac sa dvije ostrice, jer gadan si ti, ali nemas predstavu na koga se zaleces, i kao sto neko rece to moze da ide u nedogled.
Sad mi pade na pamet, otidji ti do policije, prijavi, jer ima likova koji su visestruki povratnici, i mozda dobijes neke fotografije za prepoznavanje.

Ali opet dobro si prosao, i jeftino si prosao, ako si iz ovog izvukao pouku, drugi put neces pogrijesiti,
Neka sit ti ziv i zdrav, a ubuduce nikad sam, i strogo prometna mjesta.
PS. Bas sad razmisljam koliko sam puta ja isao tako u mrak da obavim kupovinu, i to sam. Bas cackam mecku.
Btw neki dan kada sam uzimao w950 u Lo..c Sh..u tamo na izlazu it tog mini trznog centra dva dripca i odmjeravaju me, a meni u ruci ona njihova plava kijesa, malo sam se okrenuo par puta cisto da im dam do znanja da sam ih primjetio, a takvi kao i u tvom slucaju igraju na iznanedjenje.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3