Koliki kapacitet memorijske kartice imate u telefonu?
Koliki kapacitet memorijske kartice imate u telefonu?
koliku mamorisku karticu imate u telefonu i dali vam zabada kad je napunite fajlovima,to je uvek glavno pitanje pri kupovini mmc-a [dali ce mi zabadati,i koju velicinu da uzmem]?sta vi koristite i kakva su vam iskustva? ja generalno koristim na n93i mini sd koja je originalna sa logom nokia,popunjeno mi je 400 mb i nekoci ni malo mozda duze otvara folder gde su 30 igrica ali po mom misljenju nema zabadanja,perfektno radi.pozzz
Poslednja izmena od tekt u Pon, 12. Nov 2007. 03:53, izmenjeno 3 puta ukupno.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
na z3 imam micro SD strans flash Kingston 1GB i nemam sa njom problema nikakvih, uvek je puna
na k750 imam SaanDisk memory stick PRO DUO magic gate i sa njom nisam nikad imao problema i uvek mi je puna..
samo, zakucavanje i ostale gluposti ne moraju znacit da je problem do kartice.. nekad je i do mobilnog ali sam se uverio da ima shit kartica koje su jako jako spore i koje recimo ne dozvoljavaju "normalno" snimanje video klipa
na k750 imam SaanDisk memory stick PRO DUO magic gate i sa njom nisam nikad imao problema i uvek mi je puna..
samo, zakucavanje i ostale gluposti ne moraju znacit da je problem do kartice.. nekad je i do mobilnog ali sam se uverio da ima shit kartica koje su jako jako spore i koje recimo ne dozvoljavaju "normalno" snimanje video klipa
Re: mmc kartice
moj drugar ima sonyericsson w810 i originalnu mmc 512mb koja ide uz njega kad je napuni telefon bas poludi,dosta je usporen,bas zabada.pozz
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ja na p990 imam 512 mb, kartica koja se dobije u pakovanju, al nesto sam razmisljao da uzmem od 2gb, al nema se sada para, na N71 sam imao 1gb miniSD i bilo mi je malo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
U SE w700 koristim vec mesec dana sandisk memory stick pro duo od 4GB i nemam nikakvih problema. U pocetku sam imao veliki problem, telefon bi zablokirao kad walkman pocne da ucitava folder sa 200 pesama, pa sam pobrisao sve id3 v.1 i v.2 tagove i sada ucitava normalno cak i tih 200 i nesto pesama (normalno sporije nego folder sa recimo 50 pesama)
w810 + 8GB
Ja sa onih ugrađenih 4GB (nemoj da me neko sad kritikuje, i to je kartica
) obično imam popunjeno 3,5GB, i možda je 15% sporiji nego kad je bio prazan, ali bih pre rekao da se radi o količini poruka, i programa koji se pokreću, dok male ili velike foldere jednako brzo otvara a u svakom slučaju mnogo brže nego bilo šta sa Kingstonove 1GB (manje od pola popunjene) na e50.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
janka_88, pa ako je kartica, normalno da je w950, jer je na n91 hard disk... A, ima i jos jedna stvar, SE uiq su munje za bilo koju nokiju(ukljucujuci i prilicno spori n91, a ovo ne pricam napamet, koristio sam i n95, koja ima super procesor), bas su osetno brzi, i ovo sto kaze gargamel je tacno, iz prostog razloga sto je w950 uradjen da ako mu popunis internu memoriju(ne secam se sada kolika je, mislim da je manje od 80mb, sto pored 4gb apsolutno nije potrebno), uspori se nenormalno, i bude bezveze, ali ako se ona ne dira, bilo koji se uiq telefon je izuzetno brz...
iPhone + CX300
Ja sam u 6630 stavio 1GB Kingston mmc mobile karticu. Ostalo mi je slobodno oko 150mb i sljaka bez problema. Nema nikakvih kocenja, zapucavanja i slicnih problema!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●