...izuzev ovih vodecih, znaci Nokije, Samsunga, SonyEricssona, Motorole i Siemensa?
(nisam stavio ni Ericsson ni Sony, jer je to sad jedna firma i vise nemaju modela kao dvije odvojene firme)
LG je jednostavno najegzoticniji i zato sam glasao za njega, samo sto su cave pola njihovih telefona su samo za japansko trziste, a to su telefoni o kojima mi mozemo da sanjamo!!! LG SH 5400 ili tako nesto je PRVI TELEFON SA MEGAPISKEL KAMEROM ikada i izasao je malo posle SE P800.
Pa sad.....pogledaj avatar i znaces koji tel. imam !!!
glasao sam za sharp, ipak je gx30 mnogo jak telefon, a koliko sam cuo sharp treba da izbaci neke opasne telefone uskoro! jaka vajda od toga sto je telefon dobar kad je samo za Koreju!
Sharp, definitivno. Strasna firma, veoma kvalitetni uredjaji. No.1 na polju displeja i slicnih stvari... Znate li da Sharp displejima snabdeva mnoge proizvodjace telefona (recimo, Motorolu)...
Prave sve zivo (imam vec godinama jedan njihov TV - super uredjaj, ispred svog vremena kada je kupljen). Sharp je malo poznat kod nas ali bih ga bez ikakvog zazora stavio u rang sa, recimo, Sony-jem...
Da, ali Sharp je prilicno skup. Ja imam kamkorder Sharp. Mada ipak vise volim Sony od Sharpa. Da, LG je dobra firma, ali nesto za telefone... Ne znam. A i tesko se nadju.
Ja sam svoj glas dao Sharpu, imam jako dobra iskustva sa ovom markom. Od skora će početi da izrađuju Symbian telefone, što će biti pravi užitak koristiti, s obzirom da se zna da ovaj proizvođač ugrađuje najbolje displeje i kamere u svoje aparate.
To ce biti dobro kad pocnu da prave Symbian mobove.
Ali nije mi jasno zasto drze jednu te istu cijenu tolikko dugo, navodim kao primjer GX30, evo, 420e je trenutno a nije mnogo vise bio ni kad se tek pojavio koliko se sjecam? Ima 1 mpix kameru, odlican displej, super je sve to ali mislim da sad ima i boljih telefona za te pare... (evo, npr. N6670?)
Ja sam glasao za Mitsubishi zato sto ima najbolji ekran od svih telefona trenutno mu je najbolji tft 262k,ali radi na razvijanju tehnologije koja ce moci da prikaze do 16miliona(16 000 000)boja,ta tehnologija zvace se truecolor.A trebalo bi da izadje do februara,marta 2005.
Najmanji telefon koji je bio u to vreme, posle su izasle neke db revizije, ali su bile mnogo losije od originala... propali su oni sa fisio serijom... tad je bilo aktuelno da prestaju sa proizvodnjom telefona zbog velikog minusa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.