Blutut da li smeta ako je upaljen?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Blutut da li smeta ako je upaljen?

Post od Njegovan »

Да ли шкоди телефону ако је упаљен стално блутут? Неки кажу да троши више батерију итд. Па ако може неко од модератора да ми тачно каже.
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Njegovan, da,to je tachno,troshi bateriju,ali ne neshto puno (jedino ako neshto prebacujesh)...telefonu ne shkodi,ali shkodi nama...meni je ''plawi zub'' bio ukljuchen dwa sata na kompu i posle toga je pochela glawa da me ''cepa''... :wacko:

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Значи и за људе који користе блутут је шкодљив а уз то и батерију троши. :o

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Njegovan, naravno da trosi bateriju kao i bilo koja druga funkcija ili njakanje telefona. A sa druge strane mozes nekog da usrecis tako sto ce malo telefonirati sa tvog telefona, prelistati tvoje poruke, gledati slike i uopste cackati po njemu :D Drugacije ne moze da mu skodi i druge stvari nebi trebale da te brinu :wink:

P.S. A to u vezi glavobolje, da nije problem nesto drugo? Prekontrolisite zdravstveno stanje, idite kod miodrage-a 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ne škodi ljudi su živi i zdravi posle njega a i pre njega .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Bluetooth trosi bateriju,i najpametnije je da je iskljucen jer u suprotnom neko moze da vam pregleda skoro sve sto imate u telefonu kao sto Azimuth rece,a i stedite bateriju! :wink:
Sto se tice glavobolje mislim da je to obicna glupost! :roll:

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

А како се то прегледа ако је некоме упаљен блутут? :o :blinky: :blinky:

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od bOOdala »

Njegovan, mislim da se program zowe bluetooth hack,nisam siguran (preko njega ulazish u tudje mobowe i gledash podatke)...mene je bolela glawa zato shto sam non-stop prebaciwao podatke,mozda i nije od toga,otkud znam... :o :oops:

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Njegovan, dovoljno dugo si na forumu da znas kako se koristi opcija "trazi" pa proceprkaj, bilo je bas dosta price oko toga... Cisto da se ne ponavljamo, al' evo smernice, trazi BT Hack,Super Bluetooth Hack i tome slicno 8)

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Njegovan »

Извињавам се ако понбављам тему, али ја стварно нисам на форуму нон стоп. Већ када ме нешто занима тада пишем. Ако неко може да ми каже како се то инсталира за хаковање преко блутута.

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od bOOdala »

Njegovan, isto kao i ostali jawa programi,ima i za smartphone...zashto ne odradish onako kako ti je rekao Azimuth, procheprkaj malo...????koristi opciju "TRAZI'' :wink: :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

McLaren F1, moram da te ispravim, program ima nekoliko imena, razlicitih verzija, sve su manje-vise iste a najbolje radi na SE kao pasivnom telefonu jer nema ama bas nikakvih zastita pa zato mozes najbolje i da ga ispretumbas :wink:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Azimuth,iskreno ne znam zasta me ispravljas! :roll:
Sve sto sam napisao je tacno,jedino to mozda za ime programa,al ja znam za taj BT info i njega sam okacio,za druge ne znam niti sam cuo iako verovatno postoje!

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

McLaren F1, ma ja da te ispravim cisto da te Njegovan ne shvati pogresno da mora da ima iskljucivo SE da bi mu program radio isto kao i da jedino moze SE da "hakuje" ... Nista licno... :wink:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Kao sto Azimuth rece,najbolje je da se program instalira na SE (dumb) telefon i da se konrolise drugi SE (dumb) telefon!
Naravno program moze da se instalira i na druge telefone i da se kontrolisu drugi telefoni ali nece raditi sve funkcije programa!
Npr. ja sam se jednom sa SE nakacio na Samsung i mogao sam cini mi se samo imenik i poruke da gledam i to je to,a kad se nakacis sa SE na SE onda mozes skoro sve!
Naravno to je sve bilo samo zezanje u okviru odeljenja (paljenje muzike na sred casa i tako to :) ) i nikad nisam i ne bi naskodio nikome s tim,cisto da se zna :roll:,a ionako vise to ne korisitim dosta dugo jer mi je bilo zanimljivo samo prvih par dana! :roll:
Azimuth :wink:

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

zaboravili ste da zrtva mora da prihvari konekciju. McLaren F1, je verovatno provalio glavnu namenu :) , svi su u razredu upareni i ne znaju shta ih cheka
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

apu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07

Post od apu »

ako se ne varam, chak i kad su telefoni upareni mora da se odobri ta konekcija za bt_info. podrzavam prichu da troshi bat. (meni je upaljen BT 24/7 i nikada me ne boli glava :) ) ali je to zanemarljivo. Verovatno da se vishe struje potroshi dok chachkash kroz meni da bi upalio taj BT nego shto on troshi na idle fazi :D

veseli p0z
@pu
veseli p0z
@pu

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Konekcija se odobri samo jednom od strane telefona na koji se kacis i posle vise ne mora,jer prvi put kad se uparis stavis da te vise to ne pita (na telefonu na koji se kacis),odnosno da se uvek uparis bez odobrenja,tako da cim vidis da mu je upaljen BT gotov je! :D :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ok ajmo redom:
Bluetooth ide preko RF talasa, a koji su takve frekvencije da ne utichu na ljudsko telo (kao i svaki radio prijemnik i sl.) pa od toga glava ne moze da boli (sigurno je nesto drugo u pitanju - i supalj zub boli...). I Azimuth prijatelju, ja sam ortoped, tako da za glavu ne pomazem.... moja struka su kosti (lomljenje i namestanje :lol: :lol: :lol: )
Da se vrnemo na program: kao sto je napisano prvi put mora da se odobri konekcija, svaki sledeci put... muahahhahahaha... Doticni program ima razlicita imena: Super Bluetooth Hack, Candy, BT_info... mozda sam nesto izostavio, ali ovo je glavno. Bitno je znati da je program JAVA tako da moze na dosta telefona da se koristi. Uglavnom na smart Nokijama ne deluje, ili jedva nesto da moze. Najvishe naravno strada SE :D Medjutim ovaj program u kombinaciji sa SE je fantastican, sa k750 nema sta ne moze da se uradi :D
Da, bluetooth troshi bateriju, i dokazano je da u idle fazi, a u zavisnosti od fona troshi izmedju 5-8% baterije vise. Ukoliko se odvija neki protok, onda potrosnja raste i na 20% vishe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

e da zaboravio sam, starije s40 nokie su ranjive koliko i se .

Odgovori