koliko gadget-a?
- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

koliko gadget-a?
Aj da vidimo... Koliko gadget-a UVEK nosite sa sobom? 
 znate na sta mislim? 
 Evo ja cu pocnem... pored 2 fona,do skoro sam nosao i mp3(kad nije na servisu)... al za sada je tu ulogu preuzela N82... 

Nokia E71... Elegant, but deadly
						- Dream Weaver
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
 - :: Xiaomi Mi Max 2

- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

jedan fon, ponekad odem i bez njega.
posto mi je tu najcesce ovas SE, rijetko nosim creative, osim kad vozim bajk, jer onda nosim onu nokiju.
od ostalih gadgeta, tu je i foto, ako nosim torbu od laptopa.
ovako inace rijetko.
a san snova, sad trenutno je 11" sony laptop, super kvalitetne izrade ali ne i specifikacije,sa finom elegantnom torbicom. nesto od motorole tipa V9, i plejerom iaudio T2 od Cowon.

posto mi je tu najcesce ovas SE, rijetko nosim creative, osim kad vozim bajk, jer onda nosim onu nokiju.
od ostalih gadgeta, tu je i foto, ako nosim torbu od laptopa.
ovako inace rijetko.
a san snova, sad trenutno je 11" sony laptop, super kvalitetne izrade ali ne i specifikacije,sa finom elegantnom torbicom. nesto od motorole tipa V9, i plejerom iaudio T2 od Cowon.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
						SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ponesem jedan mob i iPod                                                                                 ! I to mi je dosta jer oteglise se pantalone na pola dupeta! 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- yamaha-tzr50
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09

- napalm death
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

- Masterokrata
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Pa sve to stane u onu torbu za oko struka ima mesto za PSP i bas dosta UMD diskova. 
darkado, pa ne moze sve coveku da stane na karticu.
Ja od kad ne mogu da se odlucim koji fon da kupim uvek nosim SanDisk Sansu i telefon, imam muziku imam mob da me nadju(mada nije uvek pozeljno) i za sada mi je to dosta. A PSP ubi od gabarita i dalje jesu ga srezali na slim velicinu ali mi se nije dopadao odnos velicina-trajanje baterije pa sam ga se rastosiljao.
PS....kako sam uspeo da postujem 2 puta nemam pojma. Ako moze ovo neko da prepravi ali bez opomena posto nemam pojma kako se ovo desilo.

darkado, pa ne moze sve coveku da stane na karticu.
Ja od kad ne mogu da se odlucim koji fon da kupim uvek nosim SanDisk Sansu i telefon, imam muziku imam mob da me nadju(mada nije uvek pozeljno) i za sada mi je to dosta. A PSP ubi od gabarita i dalje jesu ga srezali na slim velicinu ali mi se nije dopadao odnos velicina-trajanje baterije pa sam ga se rastosiljao.
PS....kako sam uspeo da postujem 2 puta nemam pojma. Ako moze ovo neko da prepravi ali bez opomena posto nemam pojma kako se ovo desilo.
					Poslednja izmena od Masterokrata u Uto, 13. Maj 2008. 23:05, izmenjeno 1 put ukupno.

5130+Koss the plug....
						- snebivljiva azdaja
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
 - :: iPhone 14 Pro