Neke ptice nikad ne polete
- PeeT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 11. Dec 2007. 19:23
- :: HTC Sensation
Neke ptice nikad ne polete
Hteo bih da znam koliko ima modela telefona koji se nikad ne pojave na nasem trzistu ili se pojave na kashichicu pa samo retki srecnici ih se dochepaju ili neki kome npr. Teta iz Nemachke poshalje neki takav egzotik , recimo nokia 6121 ili 6300i, za ovaj drugi sam obrnuo i nebo i zemlju ali nigde ne postoji, tj. moze se naci samo ponedge u inostranstvu , zato sto bi trebao da pretstavlja jeftiniji telefon sa WiFi mogucnoscu, ali nema pa nema, ima jos dosta modela koji takodje nizu dozivili da se omasove na trzistu, zato sam otvorio ovu temu da se podsetimo svih tih telefona, krenimo sa nabrajanjem...
PeeT, ja sam taj 6300i vidio u Banja LUci na Menadzerovim oglasima, bio je nekih 180evra , nov naravno.
Ja sam panasonic x800 vidio samo jednom u intercomu, prije nekih 3 do 4 godine i moja reakcija je bila wow, a zaista je i bio wow.
Nikad, prije toga i poslije toga, nisam uspio nigdje da vidim taj model.
Nikad vidjeni a u susjednim zemljama prisutni telefoni su npr. sve od Asusa, a narocito P750 i M530 koji se mogu kupiti u Hrvatskoj.
Ipak mislim da danas , bas sto se tice ekzotike, da je ponuda koliko toliko pristojna, jer ipak smo mi zemlja na margini u svakom pogledu.
Ne pada mi vise nista na pamet, mada sam siguran da ih ima jos.
Ja sam panasonic x800 vidio samo jednom u intercomu, prije nekih 3 do 4 godine i moja reakcija je bila wow, a zaista je i bio wow.
Nikad, prije toga i poslije toga, nisam uspio nigdje da vidim taj model.
Nikad vidjeni a u susjednim zemljama prisutni telefoni su npr. sve od Asusa, a narocito P750 i M530 koji se mogu kupiti u Hrvatskoj.
Ipak mislim da danas , bas sto se tice ekzotike, da je ponuda koliko toliko pristojna, jer ipak smo mi zemlja na margini u svakom pogledu.
Ne pada mi vise nista na pamet, mada sam siguran da ih ima jos.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Npr Nokia 6708 (njihov prvi Touch telefon), zatim Panasonici - gomila njih, pa zatim Asus, Gigabyte, Haier, Eten (sto bih ja ovo posedovao)...
Kod nas ima Nokia, Samsung, SE, i uleti poneka Motorola, i sada u novije vreme ovi kinezi i iPhone. Retko se moze naci i neka egzotika. Ok, poceo stidljivo Palm, HTC i HP, ali nije jos to to.
Kod nas ima Nokia, Samsung, SE, i uleti poneka Motorola, i sada u novije vreme ovi kinezi i iPhone. Retko se moze naci i neka egzotika. Ok, poceo stidljivo Palm, HTC i HP, ali nije jos to to.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
I svi telefoni sa NFC...pogotovo nokia 6131nfc, i po meni najlepsi telefon od nokie, 6212classic....ja sam skroman covek...
za egzotike ce se javti vec neko, meni oni ne privlace nesto paznju . . .
btw, 6300i imas brdo u halo oglasima, svi su oko 200e a ima i za manje pare(novi naravno)

za egzotike ce se javti vec neko, meni oni ne privlace nesto paznju . . .
btw, 6300i imas brdo u halo oglasima, svi su oko 200e a ima i za manje pare(novi naravno)

Even a clock that does not work is right twice a day