Repriza

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Repriza

Post od Lobachewsky »

Jel' vam se nekada neki telefon toliko vezao za srce, ili vas je toliko dobro sluzio da ste po zavrsetku njegovog mobilnog veka kupili opet isti takav?
Znam neke koji su isti model kupovali dva puta za redom, jer im se telefon bio maksimalno svideo. Prvi je ili bio crko ili je ukraden, ili su jednostavno odlucili da ga 'podmlade' novim istim.
Licno, to do sada nikad nisam radio, mozda zato sto ne menjam telefone cesce od jednput godisnje, pa telefon uglavnom zastari, a i uvek se pojave neki novi gedzeti... Bolje da probam nesto novo i aktuelno u tom trenutku. Mada, kada bih naisao na neki, po meni savrsen telefon, koji bi me odlicno sluzio i imao sve sto mi treba od funkcija preko izrade i dizajna, sta ga znas... Verovatno bih reprizirao.
Sad bas gledam, imam neku Nokijicu 1112 sluzi mi za tako neka "rizicna" mesta, i kad bi mu se nesto desilo, mislim da bih ga opet uzeo.
Jel' radio to neko od vas?
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 01. Feb 2009. 08:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja nikako da se odvojim od moje 6630. :) Mnogo sam se vezao za nju, iako mi se u pochetku nije mnogo svidjala. Imao sam u medjuvremenu neke novije telefone, bolje, modernije itd, ali nikako da prelomim i poshljem 6630 u zasluzenu penziju.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Hahaa! Jos je imas? :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Meni se nije desilo da stari telefon zamenim istim takvim ali mi se desalo (par puta) da ukoliko sam prezadovoljan nekim telefonom i ako on zadovoljava sve moje potrebe da i za drugi telefon uzmem bas taj i to vrlo brzo posle kupovine prvog, mozda suludo ali istinito :lol: :D :wink:
Poslednja izmena od sssikisss u Ned, 01. Feb 2009. 08:57, izmenjeno 1 put ukupno.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Naravno! Ne mogu da se odvojim od nje, a raspada se. Ne radi joj kamera, punjenje joj ne radi (pa punim bateriju u druoom telefonu i stavljam u njega), baterija mi je riknula pre neki dan i taman sam mislio da cu tada prelomiti ali ne, posle par dana sam kupio novu bateriju da bih mogao josh malo da ga koristim! :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja do preksinoc nisam imao 2x isti telefon jer sam uvek prelazio na nesto novije.
Jos uvek imam 6630, a kupio sam je 2005 god i dan danas je koristim pored N82 i odlicno je ocuvana.
U petak vece sam dobio 3310 i to je telefon koji mi se vratio u ruke posle dosta godina.

Nemam obicaj da menjam telefone cesto pa je i to jedan razlog zasto ne uzimam 2x isti model.

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

IDzO napisao:Nemam obicaj da menjam telefone cesto pa je i to jedan razlog zasto ne uzimam 2x isti model.
Isto. Ali, Sonyericsson t610 i LG b2050 sam imao u 2 navrata. T610 je svojevremeno presao sa mene na brata, a ja kupio bolji, a kad sam ja izgubio telefon, a brat kupio novi, on je meni dao T610 :lol:

A LG sam uzeo po drugi put kad sam kasnije opet izgubio telefon.

Dakle, nikad nisam uzimao 2 puta zaredom isti telefon ;)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mob sa kojim je tako bilo je 7110 i zato i imam dva komada.jedan je otišao na poklon pa je došao drugi isti takav a kada mu je vreme prošlo vraćen mi je poklon jer se ne prodaje 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Naravno da bih uzeo opet isti telefon... Moja "cuvena" Nokia 3250 uzo bih je opet ^.^ proshla mi je odahnula nisu radila 4 dugmeta pa rekoh da ga utopim za postene pare... ali posto vidim da sam se debelo zeznuo i da je to telefon koji ima sve, sta cu sad :( stari Nokiji telefoni su bili najbolji,ovo danasnje mi se nista ne svidja i cene su nenormalne :S

Izmenio Akki, bez psovanja...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

t68i... imam 2 u šteku ako ovaj koji sad koristim ode u večna lovišta... a nadam se da neće bar još godinu 2...

:)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Kada bih bio u prilici, to bi bio E720 i X430 da su lepo očuvani, al cvrc kad je teško da se nađe :cry:
Nokia Lumia 630

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

nikad nisam bio vezna tolik za bilo koji telefon koji sam imao ali je najblize bio siemens m65......svasta smo zajedno proziveli i iskreno razmislam da ga kupim ponovo cisto da ga imam ali covek kome ga je moj otac dao ga je izgubio a drugi takav telefon da kupim nije to to sa ovim sam imao nekoliko gadnih pijanki 2 ekskurzijei jos mnogo toga....... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Jos uvek mi se to nije desilo jer kao sto rekose Lobachewsky, i IDzO, ne menjam bas cesto telefone.Mada, sada mi je mnogo srcu prirasla N70,razmislam da je uposte ne prodajem nego kada budem kupovao nov phone, nju ostavim da bude kao sekundarni.Telefon je bas "masina", a kada se prodaje bedan novac se za nju moze dobiti.Razmisljam da je malo sredim, uzmem neku crnu masku,vecu memorisku,adapter za 3,5 mm. :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

wicked ja naprier uvek kupujem nove telefone i otprilike uvek oko mog rodjnjdana jer tad mogu da skupim novac za telefon pa nemam potrebe da prodajem stare telefone....a i potpuno se slazem sa tobom jad i beda kad vidis koliko ti nude za neke telefone prema tome sredi i cuvaj nikad ne znas kad ce da ti zatreba. :wink:
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Prodao sam 6630 zeleci da kupim neki noviji i bolji model ali posle nekoliko dana sam uvideo da ne mogu nista dobro kupiti a da nije preskupo pa sam ponovo kupio isti model telefona(2006)
LG G2 Black,16GB

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Ja bih sada uzeo ,naravno pod uslovom da nadje ok ocuvanu w810,ali u beloj izvedbi...uuu
Mada i crnu kada vidim u oglasima ne mogu reci da mi cuka ne zaigra!
D500&E71

hejter
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Sep 2006. 14:49

Post od hejter »

Prava tema... Ja bih ponovo uzeo w950, ali uvek kupujem nove telefone, a ovog nema nigde! Ne vezujem se za stvari, ali ovaj tel. me je tako dobro sluzio da cu uzeti m600... daj sta das... :smutny:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Do sada nikada nisam imao "reprizu" telefona, tj., nisam do sada kupovao 2x isti telefon, mada sam u nekim trenutcima razmisljao da to uradim! :roll:
Kada bih ponovo kupovao telefon koji sam vec imao,T65 bi definitivno bio moj izbor jer mi je bio jako drag telefon, a izgubio sam ga posle mesec dana koriscenja! :smutny: :wink:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ja sam N70 i W810 reprizirao tj. imao sam ih po dva puta.

Telefon koji bih imao jos jednom je K750,imao sam ga jednom i to na kratko a tako mi se dopada :oops:
and justice for all...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ja možda, 80% kapaciteta mozga traga za novim mobom, ostalih 20 kaže "kupi ponovo w950" Slika

Odgovori