Za koje telfone se mogu napraviti lepše teme?
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Za koje telfone se mogu napraviti lepše teme?
Interesuje me za koje se telfone mogu napraviti lepše teme, odnosno kod kojih postoji veća mogućnost prilagođavanja korisniku i izmene većeg broja detalja?
Znači, ovde nije bitno koja je marka telefona bolja, ili kvalitet nekih određenih modela.
Takođe, molio bih da glasaju samo oni koji su imali (ili barem bili u prilici da pogledaju po nekoliko tema), a još bolje, pravili teme za telefone od obe marke.
Znači, ovde nije bitno koja je marka telefona bolja, ili kvalitet nekih određenih modela.
Takođe, molio bih da glasaju samo oni koji su imali (ili barem bili u prilici da pogledaju po nekoliko tema), a još bolje, pravili teme za telefone od obe marke.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Sve je pitanje maste i krativnosti tvorca.Ima super tema za obe marke.Meni to nije mnogo bitno,volim jednostavne i neupadljive teme koje su pre svega funkcionalne a ne neke sljastece.Mada eto, ako bih bas morao da biram, onda bih mozda dao blagu prednost SE-u.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- brain_damaged
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 19:56
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Posteno, nisam ocekivao ovakav rezultat.
Mislio sam da ce biti, barem 50-50. Ja sam od Nokia imao samo 3510 i 6070, pa nisam bio u mogucnosti da pravim niti isprobavam neke teme, a od Sony Ericssona imam K530, flesovan u W660 i svarno se mogu cuda praviti, jos kad se dodaju fles meniji i mogucnost promene ikonica...
Mada, kod sestrica sam video, ne znam o kom modelu se radi, nek slajder Nokia, i bas su mi se posvidele teme, jer ima mogucnost postavljanja svojih ikonica u temu. Doduse rezolucija kod njega je 240x320, pa je i to mozda malo doprinelo da mi se posvidja vise.
Mana kod Nokia, cini mi se, je ta sto se mnogo manje elemenata moze kustomizovati. Am I right?

Mislio sam da ce biti, barem 50-50. Ja sam od Nokia imao samo 3510 i 6070, pa nisam bio u mogucnosti da pravim niti isprobavam neke teme, a od Sony Ericssona imam K530, flesovan u W660 i svarno se mogu cuda praviti, jos kad se dodaju fles meniji i mogucnost promene ikonica...
Mada, kod sestrica sam video, ne znam o kom modelu se radi, nek slajder Nokia, i bas su mi se posvidele teme, jer ima mogucnost postavljanja svojih ikonica u temu. Doduse rezolucija kod njega je 240x320, pa je i to mozda malo doprinelo da mi se posvidja vise.
Mana kod Nokia, cini mi se, je ta sto se mnogo manje elemenata moze kustomizovati. Am I right?
Mislio si na elfove?miodrage napisao: Jos oni razni add-ons...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Definitvno SE upravo ybog flash-a,zaista odlicno izgledaju,mada kod nokije je moguce menjenje ikonica bez potrebe za flashovanjem sto je svakako prednost,ali ipak malu blagu prednost dajem SE
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
gledao sam teme za 5800 i mogu da kaem da su super napravljenje(verovatno su se autori potrudili).Ovo teme vec pocinju da lice ne dobro.Mada uvek su mi se svidjale teme na SE telefonima i to je neminovno.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...