Gde se moze naci SPOLJNJA ANTENA za mobilni?
Gde se moze naci SPOLJNJA ANTENA za mobilni?
Zivim u Bijeljini,a devojka mi je u BG, do sada smo pricali dzaba tako sto sam joj bio omiljeni broj, ja sam bio na mtel-oj mrezi koja je mts-ova i dolazni pozivi su bili besplatni, medjutim od nedavno poceli su da naplacuju dolazne pozive 5 din/min, tako da je dalje jasno. S obzirom da sam na cetvrtom spratu hvatam 064 signal ali jako slabo, tako da mi je neophodna spoljnja antena.Ako ko zna gde moze da se nabavi neka mi javi.Hvala u napred
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kovacrs, nabavka eksterne antene nema puno veze sa operaterima zar ne? A eksternu antenu potrazi u prodavnicama mobilnih i servisima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
tomas.hokenberi Ne , nema nikakve veze sa mobilnim operatorima, te antene su koristene pre 5-6 godina , kada pokrivenost signalom nije bila dobra. Bio sam u nedelju na buvljaku na novom Beogradu, obisao sve standove koji prodaju mobilne i opremu i dobio odgovor da cu tesko naci s obzirom da to vise niko ne trazi i da su uglavnom i prodavci pobacali sto su imali.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
kovacrs, zasto ne obidjes radnje? Ili pancevacki buvljak? Tamo se cesto mogu pronaci slicne stvari.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora