flash sms???

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

flash sms???

Post od nikolabj »

ima li neko na ovom forumu ko zna na koji nacin poslati sa telefona flesovani sms, tj. da se automatski otvori u telefonu? servis postoji na 1rstwap.com, a moze li se pomocu nekog koda na pocetku poruke ili tako nesto?
SE k800i +1gb +mps60 :-)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa telefon mora da podrzava flash sms... ne znam kako moze da se napravi da se otvori odmah... ja imam 7260 i radi mi flash sms, ali tel to podrzava... :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Postoji način... Instaliraš programčić SMSextender koji omogućava slanje flash porukica. Tačnije, reč je o aplikaciji ne samo da radi to, već dozvoljava čak i da SAKRIJEŠ SVOJE IME I BROJ (podaci o pošiljaocu), pa i DA SE PREDSTAVIŠ KAO NEKO DRUGI... Možete zamisliti kako ovo može sve da se iskoristiti (zloupotrebe)...
Flash porukice su jedna od njegovih "poslastica" - po dolasku u telefon odmah "iskaču" na displej telefona, tako da gotovo nema načina da ih eskiviraš, odbiješ ili ne pročitaš...
Programčić šalje SMS preko GPRS-a i Interneta (http protokol), a postoji čak i verzija za PC pomoću koje možeš slati SMS sa računara, bez potrebe za telefonom...
Začkoljica? Moraš da uplatiš kredit koji košta 7 evra za 100 porukica (najmanji iznos)... Ako platiš registraciju programčića, dobiješ u startu 10 porukica za slanje, a kasnije uplaćuješ kredit...
Detaljnije o ovom imate na sajtu proizvođača pomenutog softvera http://www.simeda.com/smsxtender.html

Vtec
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 08:30
Kontakt:

Post od Vtec »

Jel probao neko ovaj program?
Iako posle godinu dana vidim da im ni sajt vishe ne radi...

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ima programcic FlashSMS, vrlo je prost ali nema nikakve druge mogucnosti kao ovaj SMSextender, ako ti jos uvek treba poslacu ti
HOX Titanium gray

Vtec
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 08:30
Kontakt:

Post od Vtec »

@mkvb

Jel program napisan u javi ili je za symbian telefone?
Ako je u javi...posalji mi..javicu ti se na pp!
Pozz

Odgovori