Ludilo punjac!!!
Ludilo punjac!!!
Ovo moram da podelim sa vama!!!rikne mi punjac koji sam dobio uz nokiu e71 i lepo odem do radnje po novi punjac!!inace iz Nisa sam ....kazem radniku jel imas punjac za NOKIU E71 on meni naravno evo to je ovaj mali tanki 400 dinzdi...stavim tel na punjenje sve ok!!posle par dana opet stavim tel da se puni cvrccc punjac ne radi!!odem do radnje radnik zacudnjeno mi kaze jebiga desava se da rikne!!zameni mi punjac dobijem isti takav.opet stavim tel na punjenje i posle pola sata BUUUUM punjac ladno EKSPLODIRAO!!!ODNESEM ga opet u radnju objasnim coveku sta se desilo a on ljuttio otvar aormaric sa punjacima i vadi neki ORGINALNI ZA N95
tako on kaze.posle prvog punjenaja sa tim ORGINALNIM sve je ok videcemo do kada ce da radi!!samo se nadam da nece opet biti bummm.Zanima me da li je neko od vas imao takve probleme...

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ja se ne bih zezao s tim kinezima. Posle prvog riknulog bih se zabrinuo za telefon
Jednom mi je tako (skoro pa) explodiralo napajanje na kompu, i srećom ništa nije spalilo, ali sam ga zamenio, i čim sam skupio pare kupio pošteno napajanje.

Jednom mi je tako (skoro pa) explodiralo napajanje na kompu, i srećom ništa nije spalilo, ali sam ga zamenio, i čim sam skupio pare kupio pošteno napajanje.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Nikad nisam imao problema sa punjacima, a telefona mi je proslo mali milion kroz ruke.
Ortakov brat, nosi 6300, svake nedelje barem jedan unisti (ovi po 400-600din). Bas sam mu pre nekih 20 dana doneo iz Nokijinog shopa originalni punjac i za divno cudo jos uvek puni.
Ortakov brat, nosi 6300, svake nedelje barem jedan unisti (ovi po 400-600din). Bas sam mu pre nekih 20 dana doneo iz Nokijinog shopa originalni punjac i za divno cudo jos uvek puni.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Sad odes lepo kod devojke(sad vec mozda bivse) i trazis da ti na osnovu dusevnog bola i stete pricinjene plati te punjace....Od tih para se naravno ponovo posteno napijes,pa ako si pametan drzaces punjac dalje od sebe...... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...