Moja ne toliko tužna priča

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Moja ne toliko tužna priča

Post od Ludak »

Danas, 18.2.2005, ispao mi je 7610 dok sam trčao, dočekao se na glavu(deo sa ekranom), zatim odskočio od zidića(ograde), te se dočekao u baru, gde je ostao nekih 15 minuta. Sve dok mi ortak nije doneo telefon, nisam imao pojma da nije tu... dobro je da je prepoznao da je moj(imam Burek temu, hvala Srbin), jer bi ga verovatno prodao. Jadan moja 7610, ogrebala se na delu koji nije zamenjiv(pri vrhu, ka zadnjem delu sadesne strane), šmrc. Ali, sad kada dobijem na LOTOu, kupiću novi, tako da me ipak nije toliko žao, nekako sam postao okrutan prema telefonima, nešmrc. :?
U susret novim izazovima...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Deshava se...

Meni je pre neki dan kad sam izlazio iz kola iz trenerke ispao 7610 u sneg i ne bih ga ni primetio da ga nisam zgazio... :mrgreen:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Pfffhahaha, jao, boli me stomak od smejanja, ovo je ubistvo... ahahaha... skoro kao kada je opran moj T200 u veš mašini... ma bolje. :lol: :lol: :lol:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Hahahahahahhaaha... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kad smo vec kod djelova, jel moze kako na 7250i da se zamijeni ona plastika crna izmedju prednje i zadnje maske? :roll: Telefon radi super, samo tu plastiku sam izlomio mnoogo pri vrhu, slomio sam onaj dio dje se provlaci ono za drzanje fona oko vrata i jos ispod, tako da mi stalno upada prasina izmedju ostalog. :evil:

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Tužna priča...

Post od gajic_ivan »

Eeee, moja 6630 je cvrsta k'o kamen :mrgreen:
Pre neko vece sam imao saobracajku, ja sam vozio :mrgreen: Poljubio sam gospodju Banderos.. Telefon mi je stajao pored volana, na dohvat desne ruke, do soferke... Vidis dosad nisam ni razmisljao kako se taj deo zove... uglavnom blizu soferke... Udarac je bio strava, doduse ovo mi je prva saobracajka pa nisam previse strucan da ocenim jacinu, ali bio je jak (ja sam na tren ostao bez svesti)... Budim se ja i prvo sto mi je palo na pamet bilo je "joj, gde mi je telefon" (sreca nije bila bandera ta koja mi je pala na pamet... :mrgreen: ). Pogledam ja soferka se sva rascvetala, samo cekam kad ce da se sruci na mene i pomislim "joj, pa puko je k'o zvecka". Ali "cigla" je to, sreca nista mu nije bilo, cak ni ogrebotina, sto se ne moze reci za auto koji je potpuno promenio licni opis... :cry:
I tako, idemo dalje... :!:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Auuuuuuuuu al su se vasi telefoni napatili (napadali)pored vas. Moja sad vec bivsa N6600 mi je ispadala vise puta ali na srecu u samsonite futroli, te je ostala bez ogrebotina barem onih vecih :roll:
Ivane koji si auto slupao i kako? :?:
Sto se tice saobracajki imao sam par komada ali ni jednom se nisam onesvestio :oops: , tako da bih rekao da si imao jacu saobracajku 8O
and justice for all...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ivane care, hvala ti sto mi ulepsa ovu sumornu noc... koji si kralj... :D Pored slupanog automobila i toga sto si mogao da se ozbiljno povredis ti si mislio na tel...
heheh, umro sam od smeha... :D
meni najgore sto se desavalo sa telefonima je da sam ih ja bacao o zemlju kad se iznerviram... doduse jednom mi je upao u baru i presao bus preko njega( t610) ali izgleda da je bio u udubljenju tako da je samo malo plivao... :mrgreen:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Ludak, primi moje saučešće... Mada, nisam te baš najbolje shvatio, je li 7610 preživeo taj (mal)tretman?
Dream Weawer je naveo apsolutno najbolje rešenje za ovakve probleme - udobna Samsonite futrola... Kada sam kupio svoj fon, lik iz prodavnice me je savetovao da odmah odem stotinak metara dalje u "Stylos" i kupim jednu odgovarajuću Samsonite futrolicu... Obrazloženje je bilo "Kada si već dao ovoliko para za dobar telefon, nemoj štedeti još 700-800 dinara, već idi i kupi takvu futrolu, nećeš se razočarati..."
Bio je 100% u pravu i ima piće sledeći put kada ga vidim. Telefon mi je do sada ispadao na beton i asfalt desetak puta (u toj futroli) i nema nijednu ogrebotinu!!
Dakle, dobra futrola čuva vas od glavobolje!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ala vi ljudi malo lagite aaaaaaaaaaa :?: , ovaj ivan samo sto nije poginuo a brine o telefonu :evil: ,sta je zivot naspram telefona sitnica :? dobro je da su telefoni pored takvih padova ostali citavi :twisted: , eeeeeee da meni kad su bile demonstracije 90-ih u bg ispao tel kad me tukao pandur i presao tenk preko njega, imao sam onu nokiu ciglu znate onu sto ja sedim na zadnjem sedistu u autu i slusam a ortak na prednjem i prica. i nista joj nije bila a da verovatno zato sto sam je nosio u samsonit koferu pa je zato izdrzala :mrgreen:

Shakal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 23:54
Kontakt:

Post od Shakal »

nbnebojsa napisao:uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ala vi ljudi malo lagite aaaaaaaaaaa :?: , ovaj ivan samo sto nije poginuo a brine o telefonu :evil: ,sta je zivot naspram telefona sitnica :? dobro je da su telefoni pored takvih padova ostali citavi :twisted: , eeeeeee da meni kad su bile demonstracije 90-ih u bg ispao tel kad me tukao pandur i presao tenk preko njega, imao sam onu nokiu ciglu znate onu sto ja sedim na zadnjem sedistu u autu i slusam a ortak na prednjem i prica. i nista joj nije bila a da verovatno zato sto sam je nosio u samsonit koferu pa je zato izdrzala :mrgreen:
Ti si car !!! Ja ti verujem , boli me stomak od smejanja :lol: :lol: :lol: .

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Kao [to rekoh, ogrebala se u yadnjem gornjem desnom uglu gledano tako da jetastatura ka tebi i dole. :mrgreen:

Što da ne? Čovek se brinuo za telefon, ali tu može doći i do blokade mozga... Zamisli da je devojka bila pored tebe, i onda misliš ona, ili telefon, ona, ili telefon, ili da si imao lap top kod sebe, pa lap top, ili fon, lap top ili fon... Zeznute su te situacije... :lol:

Uvek je aktuelno ono pitanje: "Šta li je radila ova bandera na sred puta?". :lol:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

A ne kapiram sto mislis da lazemo??? mislim ako je neko spao na to da laze o telefonu i to da mu je ispao i to na forumu onda stvaaaarno... :roll: :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Ludak, uopšte nije bilo pitanje "šta je radila bandera nasred puta", već "kuš na me, kuš na me?". :D Pričali smo malo na času o mojoj avanturici, pa je profesorica pitala je li bilo "kuš na me?".... 8)
Pa nije sad da sam ja mislio samo o telefonu... što kaže ludak, da je pored mene još neko bio u autu mislio bih prvo o telefonu, pa o toj osobi... :D Šalim se...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hehe... :mrgreen: :mrgreen:

Pa shata je ljudi deshava se....i meni su ispadali vishe puta....
Pre neki dan sam hteo da shutnem fon na kalishu poshto mi se ugasio....ali dok sam odluchio na koju stranu proshao me bes.... :mrgreen:

Zaključana tema