do kraja leta moje misljenje oko 400-450e prem da je symbian telefon pa ce mu sporije padati telefon sa jedne strane a sa druge strane kod nas 3g telefonima vrtoglavo pada cena.....
PA pazi ovako, zvezde mi kazu da tje cena biti oko 400 eura, dok mi je pasulj nesto sumnjiv, vidim oko 450, sad najbolje je da dodjes kod mene pa da ti pogledam u solju...
salu na stranu, ovo je jako nezahvalno prognozirati...
bas tako kuzma,mislim da je glupost prognozirat,jer ako nokia do ljeta izda npr, jos tri 3g telefona sa symbianom,cjena ce mu rapidno padati ,ako ne nista od brzog padanje cjene..... :arrow: :arrow: zeleni zakon
Pasce to ispod 400 eura do leta,a mozda manje ko zna, Nokia je to,a znajuci kod nas kako vladaju nelogicni zakoni trzista da sto je veca potraznja za tlelefon umesto da pada cena ona raste
Nema sta prognozirati svi telefoni ce za sve krace vreme zavrsavati kao 6600 oko 200e, evo vec vidim kako prodajem u bliskoj buducnosti 6630 za 230e i dodajem 100e za 6680! To je zakon trzista, a i ovi nasi samo skidaju sa mreza pa mogu da kazu koju hoce cenu i njima se ispalti!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.