Da li neko ima saznanje da postoji mobilni telefon kod koga mogu povecati slova KAD PISEM I PREGLEDAM SMS PORUKE?
Moj vid je unatrag par godina narusen i mala slova ne vidim dobro. Kada je losa osvetljenost ni srednja slova ne vidim vise dobro te kada dobijem poruku prvo moram da stanem negde sa strane (ako sam u gradu recimo) pronadjem naocari u dzepu, stavim ih i tek tada mogu procitati poruku.
Pregledao sam desetak modela telefona ali nigde nisam pronasao opciju da povecam slova prilikom pisanja ili citanja SMS poruka. Da li to igde postoji na svetu?[/b]
Problemi sa sitnim slovima u SMS podesavanjima
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 28. Jun 2011. 11:42
Po defaultu ne verujem da postoji telefon koji to ima. Na androidu (a verujem i na iPhoneu) imaš sms aplikacije da skineš sa marketa koje imaju podešavanje veličine fonta. Ali pošto ti vid nije savršen ne verujem da će ti odgovarati softverska tastatura.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Slučajni prolaznik
Hvala lepo. Da li mozda znate koje su to aplikacije na Androidu?
Sa kucanjem cak i na softverskoj tastaturi nemam problema jer koristim mobilni dovoljno dugo pa sam naravno zapamtio raspored pa mogu da kucam i zmureci
MOj vid na daljinu je sasvim ok i zato i ne nosim naocari osim kad trebam citati mala slova
Jedno vreme sam imao Nokia 5800 xpress music telefon i softverska tastatura je bila odlicna i nisam imao problema sa njom
Sa kucanjem cak i na softverskoj tastaturi nemam problema jer koristim mobilni dovoljno dugo pa sam naravno zapamtio raspored pa mogu da kucam i zmureci

Jedno vreme sam imao Nokia 5800 xpress music telefon i softverska tastatura je bila odlicna i nisam imao problema sa njom
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik