hakovanje i povratak izbrisanih fajlova?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
masja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 04. Apr 2006. 19:00

hakovanje i povratak izbrisanih fajlova?

Post od masja »

zanima me da li se moze "upasti" u mobilni aparat i na koji nacin?
kako se mogu vratiti izbrisani fajlovi??
ako postoji tema , izvinjavam se unapred ,nisam je nasao,dajte link

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Може али ти требају године исчитавања књига и учења, ти би то хтео преко ноћи, причиташ једну реченицу и постанеш хакер. И онда се хвалиш у друштву како си опасан :dry:

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

LittlePrince, sta bre? Coveku verovatno treba neki izgubljeni fajl a ti ga ispljuva.. :blinky:
Smatram te za uglednog clana foruma i sa postovanjem, iznenadjen sam... :P
Samo nek se rolaju....sarme.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Pera Detlic, ne bih rekao da zeli da povrati neki izgubljeni fajl.
zanima me da li se moze "upasti" u mobilni aparat i na koji nacin?
Zasto bi neko "upadao" u svoj telefon ili tudji telefon, sa odobrenjem. masja, koliko mi se cini zeli da proveri telefon neke osobe, da iscita neke obrisane poruke, bez njenog znanja. :) A za tako nesto, sto kaze LittlePrince treba malo vise znanja. Uostalom, nije ni rekao o kom modelu telefona se radi...

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

mezzano, upravo tako, a to je krivicno delo. dakle sto se tog dela tice ne pomazem jer necu da budem saucesnik. sto se tice obrisanog fajla sanse su ti gotovo nikakve. ako je fajl obrisan sa kartice mozda i uspes da nesto napravis na kompu uz pomoc recuve ili necega naprednijeg, a ako je sa telefona pored znanja treba i oprema

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ljudi, polako, prvo ne kontate sta je covek hteo da kaze svojim upitom, a drugo, ako ne znate nemojte pametovati.

Postoji razlika izmedju "hakovanja" i "hakerisanja". Verovatno ste mislili na ovo drugo. Pod "upadom" je masja verovatno mislio da li postoji mogucnost pristupa obrisanim podacima, i to verovatno na svom telefonu. Napadate coveka bez razloga... :dry:

Nisam nikakav ekspert, ali sam ipak jedne prilike, posle mnogo rovarenja po internetu, uspeo povratiti vecinu nekih fotki. Ubacio sam karticu u citac kartica, nasao neki program i izlistao je ono sto se izlistati moglo. Znaci da moze, ako su podaci sa kartice u pitanju...

Sad, ne znam koji je program u pitanju, davno to bese, jos dok sam imao SE K750i...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Па исти одговор је и у оба случаја, може али неко ко је за компом 24/7 и само се тиме бави, али да ли је он толико битан да такви потроше време на њега?

Odgovori