Prvo : Izvinjavam se svim moderatorima ako je tema vec postavljana.
Dakle, kao sto naslov kaze : Treba mi kvalitetna Micro SD kartica 16 gb ( znaci treba mi klasa 6, zbog androida).. Jel moze neko da mi kaze okvirno cenu, ili da mi kaze na pp gde mogu da kupim u beogradu
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
pod 1. : nema 16 gb kartice kod nas (((( ??? ok gde da nadjem 8 gb class 6.
pod 2 : jer je brzi prenos podataka i bolje radi android sa karticama vece klase... zar ne ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
e al vidis nije tacna slika (ako pogledas malo izbrisan0 je crnom bojom gore gde treba da stoji ime proizvodjaca na kartici)jer sam ja uzeo u win winu za stari telefon ovu kalsu 6 i pisalo je na kartici TakeMS microSDHC class 6 8gb i zaista je bila klasa 6 i 5 godina garancije uz nju.
Pa jel mislite da se isplati menjanje karticu 2 klase u 6 klasu ( zbog androida) ... Ja sam citao na 1000 mesta da android brze radi na 6 klasa karticama... ( na hd2 , to sam zaboravio da napomenem)
Jbg, znam da sam zaboravio da napomenem bitnu stvar koja odgovara na pitanje "sta ce mi ? " .. Bitno je ( tj po mene na zalost), sto ne moze da se nadje u bg-u...
n82, wooow hvala video sam onu od 32 gb class 6.. sad cu da zovem da vidim da li imaju..
A za onu kingston 16 gb class 10, super je to, ali to je review samo valjda, ne vidim da kazu gde ima da se kupi..
Kupio sam karticu takeMS 16 gb class 6.. to je najbolje sta sam nasao ...Nasao sam i 32 gb class 4 ali mora da se ceka 2 nedelje i kosta 8700 din.. ova je ok cena bila.. 3400 din..
Sad stavljam android pa cu videti kako ce raditi
nemanjale, posto ja butujem android sa kartice i mnogo stvari mi zavise od sd kartice, radi odlicno!! primecuje se razlika velika... se sad, ne mora da znaci da ce se kod tebe primetiti.. to zavisi sve.. tako sam citao da kod nekih ljudi radi bolje kartica sa manjom klasom..
Layne_Staley, aha ok. Ali ne znam zasto bi postojala razlika kad su telefoni isti. msm ako je u pitanju hd2 onda kako moze kod nekog da bolje radi kartica sam manjom klasom a kod nekog sa vecom...pozz
Logično. Ne može osim ako nije neki faličan primerak.
Meni odlično radi sve i na (nominalno) Class2 (koju sam dobio za 500dindži) ali postiše 4MB/s upis, a ako vidim da nešto počinje da secka uzeću i neku bržu ali je pitanje koliko je interni čitač/pisač brz i koliko može da "povuče".
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.