Da li vam smetaju laki telefoni?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Da li vam smetaju laki telefoni?

Post od Wobby »

Meni se lichno ne svidjaju laki telefoni,jer ih ne osecam u dzepu i kada mi ispadnu chak ni ne osetim,dali bi mozda trebalo uvesti neshto u velikim firmama kao dodatnu opremu,mada svi preferiraju lakshe telefone! Shta vi mislite?
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

wobi nije mi jasno odakle ti samo inspiracije za ovako glupa pitanja :shock: , pa naravno da svi teze laksem telefonu da ti nebi spao šorc dok ideš sa njim na kupanje :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Posle 3650 ja sam prestala da mislim o lakim telefonima...hehehehehe :)
Mislim, ako hoces smartfon moras da se zrtvujes...po tom pitanju :)

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Pa ideja je nastala kada mi je fon ispao 15 puta a ja nisam ni primetio :disgust: e sada,mozda bi trebalo da rade na telefonima kako bi se uspostavila odgovarajuca tezina,da pritom osetish fon,a ne da ti spadaju pantalone shto kaze nbnebojsa
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ma ti ga nosi oko vrata, i resio si problem :)
Mislim, tesko da ce mali fon imati neku vecu tezinu od neke nominalne, a smartfon-ovi, koliko ja znam, imaju pristojnu tezinu. Dakle, ja ti predlazem da uzmes fon tipa 6630 ili tako nesto i resio si problem ispadanja iz dzepa, i spadanja pantalona 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Stvarno glupo pitanje... :shock:
Pa svi vise vole lakse fonove, kad bi otezali i ne-smartphonove ja ih prvi ne bi uzimao bas zbog toga... :uhuh:
Tebi ako to smeta ti ga il nosi oko vrata kao sto rece Zoka, il da uzmes smart, il neki od metala, il zakaci olovni tegic za fon. :lol: :lol: :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

hehe,bash chudna tema... :D

Pa naravno da je bolji kad je lakshi,a da ti nebi ispadao imash masu reshenja,kao npr.oko vrata,fotrola pa oko pojasa,ili zakopchash dzep ili tako neshto...

Ti pazi malo pa ti nece ispadati.. 8)

Zaključana tema