Symbian ili ne-symbian

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Da li vise volite symbian ili ne-symbian telefone

symbian
31
72%
bez OS
12
28%

Ukupno glasova: 43

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Symbian ili ne-symbian

Post od Lobachewsky »

Zanima me vase misljenje o tome. Dal' vise volite telefone sa symbianom ili bez njega (misli se na telefone bez OS). Znam da je to individualno i da tu manje vise nema neke rasprave, ali me interesuje odnos izmedju ljubitelja symbiana i onih koji nisu za njega ...
LJUDI, zamolio bih vas da svi koji udjete na ovu temu glasate OBAVEZNO!!! :D
Poslednja izmena od Lobachewsky u Uto, 30. Avg 2005. 12:32, izmenjeno 1 put ukupno.

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Mislim da ce na ovom forumu biti daleko vise pristalica telefona sa symbianom.
Ja sam glasao za ovo drugo.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Simpatična tema, baš me zanima kako će teći glasanje i kakav će biti ishod... Ja naravno dajem glas telefonima koji imaju otvoreni OS (Symbian, Windows Mobile, Linux...). Telefon bez OS-a može samo kao pomoćni... :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Slažem se sa vama...ja sam svoj glas naravno dala symbian telefonima...u svakom slučaju sa nekim OS definitivno :wink: :)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ja sam cuo da se Symbian uspori (i cesce blokira) ako se instaliraju malo vise programa, i pocinje da zeza i da nervira. Takodje kao sto postoje svi ti mocni programi postoje i virusi koji svasta mogu da ti naprave. Zanima me vase misljenje o tome :D
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

ja sam glasao za NE symbian telefone

a sto se tice usporenja to je tacno,a ima i virusa,ja na mom k750 imam cabir (naravno k750 ga ne prepoznaje i samo ga stavi u other folder),i bluejack-ujem sa njim,znaci saljem ga na nokia s60 telefone,samo jedini trip je kada ga posaljem je da odma moram da ugasim telefon jer ga posle instalacije onda on odmah meni salje non stop...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ja sam uzdrzan, mada sam glasao za ne os varijantu, jer trenutno koristim ne os telefone, sa izuzetkom P910i koji povremeno uzmem...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Symbian, naravno.
Pre 3650 koristio sam 3 "obična" telefona i ne verujem da ću više ikada kupiti neki takav telefon...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ja sam prosle nedelje uzeo 6630 i bruka kako je dobar ali mi samo ne polazi za rukom da skinem odredjene programe za koje sam cuo da su dobri!!!

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Glasao, naravno, za Symbian telefone, zbog svega sto nude, iako su veci i tezi...
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Lobachewsky napisao:Ja sam cuo da se Symbian uspori (i cesce blokira) ako se instaliraju malo vise programa, i pocinje da zeza i da nervira. Takodje kao sto postoje svi ti mocni programi postoje i virusi koji svasta mogu da ti naprave. Zanima me vase misljenje o tome :D
Pa i običan telefon, ako ga natrpaš preko mere sličicama, melodijama i ostalim sadržajima, uspori pa i blokira na kraju, tako da od te mane nisu imuni ni ovi daleko savršeniji telefoni...
Ma ništa ne brini, ako imaš mere i znaš šta, gde i kako treba instalirati, sve funkcioniše kako treba. Ovi novi telefoni su sve brži i savršeniji pa to sve manje dolazi do izražaja...
Virusi? Sve je to još na bezazlenom nivou, a kada bude ozbiljnije - biće i leka za tako nešto. Kao što neko ume da napiše virus program, tako ima i pametnih ljudi koji znaju da doskoče i tome - napišu antivirus...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

mi2scg, ali K750 ima mnogo bolju kameru i mnogo bolji MP3, nego neki sa Symbianom priblizne cene... Kada se nadje neki Symbianov (a nacice se sigurno u bliskoj buducnosti uzecu ga definitivno), a do tad nek se usavrsava. Ionako je symbian nova vrsta softvera, ima vremena da se usavrsi (dobro relativno nova vrsta :D )

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Slazem se sa akkijem,s obzirom da mi je 6630 pokvaren i da u zadnje vreme koristim ne symbian fonove(D500) glasao sam za telefone bez OS...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ma dobro ljudi, mogli bi se sada raspravljati do iznemoglosti oko toga da li su kvalitetniji telefoni sa OS ili bez...u svakom slučaju sve zavisi šta je kome potrebno :wink: :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa naravno,al kad je vec postavljena tema...kao shto si rekla,sve zavisi kako kome shta odgovara u tom trenutku...volim ja Symbian,ali trenutno mi je potrebnije ne symbian fon,tako da mi mogli ovako bzv na 10 strana josh .. 8)

Paralelni_Svet
Banned
Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33

Post od Paralelni_Svet »

ja sam tek nedavno kupio prvi telefon sa symbianom (3650) i fasciniran sam. mnooogo je super. :D :lol: . ali svako ima svoje mishljenje, tako da, ne treba osudjivati ljude koji su glasali za telefone bez os... 8)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Zivimo u takvom vremenu (tehnickih dostignuca) da je jednostavno tel. bez SYM nije telefon..! Ko je makar jednom osetio cari istog sumnjam da je ostao ravnodusan.. :uhuh:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Da, ja sam se definitivno navukla na symbian....ne znam kako bih sada koristila neki fon koji ga nema...ali eto, izgleda da ima i ljudi koji i nisu baš oduševljeni sa njim.... :roll:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ja ga dosta vremena vec koristim tako da dodje ti ponekad i da odmorish od Symbiana,a i nije symbian fon zgodan za svaku priliku... 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Meni su ipak interesntni odgovori jer razmisljam da kupim te sa Symbianom, ali kazem vam- i dalje je to zamene nova tehnologija, jos se usavrsava. Kad Microsoft nije usavrsio windows, najpoznatiji OS na svetu, pa blokira na svakih pet minuta :D , kako moze neki tamo Symbian da bude bolji.
Ne kazem ja da je symbian los, da je los ne bi mi ni privukao paznju, ali svakako ima mesta za inovacije...
Ko uopste proizvodi Symbian? Od Kada? I tako to...

Odgovori