slanje slike sa kompjutera na mobilni

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
delphini
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2005. 09:43

slanje slike sa kompjutera na mobilni

Post od delphini »

Kako da posaljem sliku sa kompjutera na mobilni?U pitanju je grcka mreza!Ako neko zna podrobnije da mi objasni ili da uputi na neki dobar sajt posto je ovo nisam nikad pokusavao!

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

Pa povezi kompjuter i telefon data kablom / IC portom / Bluetooth-om instaliraj odgovarajuci software i raspali 8) :wink:
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Da, ne treba ti mreža za to...samo se poveži na jedan od ovih načina koje je Witcher nabrojao...koji je telefon u pitanju? 8)

delphini
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od delphini »

U pitanjue je Samsung E700. Gde da nadjem softver?Molim vas ako mozete malo podrobnije da mi objasnite kako sve funkcionise

delphini
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od delphini »

Izvinjavam se nisam bio precizan,zelim da saljem sliku u Grcku, na grcku mrezu.Znam da moze nekako ali ne znam nacin.

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Witcher »

Ako je u pitanju Samsung E700, dzaba ti i kablovi i IC portovi jer taj telefon ne moze da se poveze sa compom... :uhuh:
A ti vrerovatno hoces da posaljes sliku sa compa, preko net-a na drugi telefon...
Evo ti jedan od nacina...
Uploaduj tu sliku na neki sajt na internetu, a vlasniku telefona (na koji hoces da posaljes sliku) SMS-om posalji URL te slike, pa neka on preko GPRS-a skine tu sliku... :wink:

delphini
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od delphini »

Hvala Witcher bio si mi od velike pomoci, samo bih te zamolio jos jednu stvar.Ako mozes da mi das adresu nekog takvog sajta i da mi objasnis u kratkim crtama sta bih otprilike trebao da uradim. Hvala unapred!

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

delphini,imas www.mcommunity.biz .... i tu upload-ujes sliku a dosta je jednostavno ostaviti je sa kompjuter....napravish svoj page i ostavis sliku.... a preko moba je vec druga prica :? :? [/url]

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

delphini, evo ti dva linka, oba sajta će ti odraditi posao...
www.photobucket.com
www.imageshack.us
Treba da se prijaviš na sajt (besplatno je) i tako ćeš kreirati svoju galeriju u koju ćeš postavljati slike. Svaka slika će dobiti svoj link, pa ti taj link možeš da pošalješ svima koji treba da vide sliku...

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Witcher »

Delphini>Nema na cemu...
Eto da sad ja ne duzim pricu, imas ovde tri sajta, prijavi se na koji hoces, 'okachi' sliku (veoma je jednostavno), zapamti koji je URL te slike, i posalji SMS-om ili kako hoces taj URL osobi u Grchkoj...
Mozda ovo nije neko resenje, ali je efikasno :) :wink:

Odgovori