Najbolji proizvodjac
Najbolji proizvodjac
Staro glasanje je pokazalo da je Nokia najbolja.Da vidimo da li se sada nesto promenilo.Dakle Nokia vs SE vs Motorola vs Samsung vs Siemens
W800
Mislim da su po kvalitetu izrade prilično ujednačeni, mada se primećuje da SE iz godine u godinu pravi sve bolje - opasno dobre telefone i prodaje ih po dosta korektnim cenama (što se za Nokiju baš i nije nikad moglo reći). Još samo da "pogode" ciljnu grupu kojoj pripadam...
Dok se to ne desi (ako se i desi), ostajem veran Nokiji, i dajem joj glas.
Dok se to ne desi (ako se i desi), ostajem veran Nokiji, i dajem joj glas.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Sale, my thoughts, exactly!
Mada, kako stoje stvari, možda ću se okrenuti nekom proizvođaču koga nema na ovoj listi...

Mada, kako stoje stvari, možda ću se okrenuti nekom proizvođaču koga nema na ovoj listi...

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Da, Cyber je počeo malo da drči...
Nego Akki, vrlo rado bih uzeo Sharp-a, ali nikako da me "ubode", što kaže Saša - nikako da "pogodi" ciljnu grupu... A mislio sam na I-Mate, ovaj K-JAM mi baš deluje simpatično.

Nego Akki, vrlo rado bih uzeo Sharp-a, ali nikako da me "ubode", što kaže Saša - nikako da "pogodi" ciljnu grupu... A mislio sam na I-Mate, ovaj K-JAM mi baš deluje simpatično.

● PRAVILA FORUMA ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Moje misljenje: Kad su se prvi put pojavile kamere i display u boji (pogotovu 65.000) boja Samsung je bio neprikosnoven. Tada je svaki (skoro) samsungov telefon ima 65000 boja i najbolju kameru na trzistu. Nokija je idalje u veliko proizvodila displej sa 4096 boja, a o siemensu i da ne pricam, SE je tek nesto pocinjao. ALI SADA, samsung je malo zastao, vise nije toliko ispred svih po displeju i kameri, mnogi modeli drugih telefona su ga cak pretekli. Mada po meni je samsung najbolji proizvodjac opreme kao sto su televizori, monitori i ostale elektronike koja se "koristi" ocima, pa zato, kad izbaci neku novu tehnologiju opet ce biti ispred svog vremena a drugi ce da ga stizu. Samsungu je od svega najvaznija kamera i display sto se vidi i po onim modelima kamere-telefona mada to jos nije postalo komercijalno kod nas... Sticem utisak kao da dobra kamera na samsungovom telefonu ne utice mnogo na cenu. Nokijina najslabija tacka je bila kamera i display, mada sad se popravlja (i to opasno
), ali svaki telefon sa odlicnom kamerom je mnogo skuplji od samsungovog.
Nesvidja mi se sto je samsung mnogo mnogo kasnije poceo da ugradjuje bluetooth u telefone, dok sonyericsson to ima i na najsugavijem telefonu... Sto se tice softwerea Nokia, po meni ima najstabilniji softwere, a Siemens najnestabilniji (i cesto blokira i prespor je, ne znam kakvi su ovi najnoviji modeli ali meni je ostao takav utisak i zato Siemens vise nikad!).
Ja glasam za SE posto on ima najbolje ne-OS telefone, a ja nisam ljubitelj symbiana (za sada
) Naravno Nokia je najbolja sto se Symbian telefona tice.
Po meni: 1.SE i Nokia (zavisi da li neko vise voli sa ili bez OS)
2. Samsung
3. Motorola
4. Sharp (kamera i display ga izvlaci)
5. Telit
6. Ei Nis
7. Siemens

Nesvidja mi se sto je samsung mnogo mnogo kasnije poceo da ugradjuje bluetooth u telefone, dok sonyericsson to ima i na najsugavijem telefonu... Sto se tice softwerea Nokia, po meni ima najstabilniji softwere, a Siemens najnestabilniji (i cesto blokira i prespor je, ne znam kakvi su ovi najnoviji modeli ali meni je ostao takav utisak i zato Siemens vise nikad!).
Ja glasam za SE posto on ima najbolje ne-OS telefone, a ja nisam ljubitelj symbiana (za sada

Po meni: 1.SE i Nokia (zavisi da li neko vise voli sa ili bez OS)
2. Samsung
3. Motorola
4. Sharp (kamera i display ga izvlaci)
5. Telit

6. Ei Nis

7. Siemens
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 16. Sep 2005. 13:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Izgleda da se sonyericsson mnogo popravio.
Iskreno sam mislio da ce nokja biti mnogo bolja od njega,iako SE vise volim.Ne cudi me da siemens nema nijedan glas(za sada)jer je telefon s***e.Moja prva dva telefona su bila siemens( a55 i s55),i od tada sam rekao ,,sve sem siemensa".Evo sad mi se svidja w800,i planiram da ga u skorije vreme kupim,a trenutno imam 6630.Da se ova anketa radi pre godinu dana,glasao bih za nokiju,a SE nije bio ni plizu sve do pojave novih modela (od s700 pa nadalje).Imao sam i samsung e700,i nisam imao nikakve probleme sa njim
,tako da mi ni samsung nije los.Motorolu nikad nisam imao. 

W800