Najbolji proizvodjac

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Najbolji proizvodjac je:

Nokia
33
62%
Sony Ericsson
15
28%
Motorola
1
2%
Samsung
3
6%
Siemens
1
2%

Ukupno glasova: 53

Lacoste
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Sep 2005. 17:17

Najbolji proizvodjac

Post od Lacoste »

Staro glasanje je pokazalo da je Nokia najbolja.Da vidimo da li se sada nesto promenilo.Dakle Nokia vs SE vs Motorola vs Samsung vs Siemens
W800

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Za mene je i dalje NOKIA najbolja...bila, biće i ostaće 8) 8)
Naravno za moj lični ukus :wink: :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ono,evidentno je da ja nokia najbolja jer drzi veci deo trzishta,tako da je sve jasno,za sada ona i dalje vodi... 8)

Lacoste
Banned

Post od Lacoste »

Ja cu tek sad glasati.Moj glas ide Sony Ericssonu,dok je pre pojave novih modela(k750,s600,w600 i posebno w800)pripadao nokiji.Ja imam 6630 :D ,a planiram da qpim SE W800 prvenstveno zbog kamere,mp3 playera,kolicine memorije i dizajna. ;)
W800

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

bila nokia....se sada dere znachi i trzishte i fon....znachi SE ruleZ...videcete rezultate ! :chytry:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Nokia, normalno
SE jako tesko moze da dostigne Samsung a tek nokiu....
prem da gledam kamere na ovim novim SE modelima su kao na digitalcima, da ne verujes... :?

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Mirko aj ne shiri netachne informacije i prvo se raspitaj pre nego shto neshto napishesh ! :uhuh: :dry:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Mislim da su po kvalitetu izrade prilično ujednačeni, mada se primećuje da SE iz godine u godinu pravi sve bolje - opasno dobre telefone i prodaje ih po dosta korektnim cenama (što se za Nokiju baš i nije nikad moglo reći). Još samo da "pogode" ciljnu grupu kojoj pripadam...
Dok se to ne desi (ako se i desi), ostajem veran Nokiji, i dajem joj glas.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Sale, my thoughts, exactly! :D
Mada, kako stoje stvari, možda ću se okrenuti nekom proizvođaču koga nema na ovoj listi... :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Miskoni,
sharp???
Cyber,
sta je netacno rekao Mirko... smiri strasti malo, taj ton i nacin obratjanja nikako nije dobar i pozeljan... a pri tom ni ti ne govoris mnogo pametnih stvari da se ne lazemo... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Da, Cyber je počeo malo da drči... :uhuh:

Nego Akki, vrlo rado bih uzeo Sharp-a, ali nikako da me "ubode", što kaže Saša - nikako da "pogodi" ciljnu grupu... A mislio sam na I-Mate, ovaj K-JAM mi baš deluje simpatično. :wink:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Za mene je nokia najbolja i tako ce i ostati. Imam 6600 i ne bi je mijenjao ni za jedan drugi noviji. Osim nokijinih telefona. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Miskoni imas pravo ovaj K-Jam ne izgleda lose ni po specifikacijama ni po izgledu 8) 8) , jedino, ako znas gde moze da se nadje i po kojoj ceni :D :D :D

Witcher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 08. Maj 2005. 08:06

Post od Witcher »

Moj glas ide SE telefonima...Par puta sam rekao do sada, evo ponovicu jos jednom, SE telefoni su najkompletniji i mnogo vise nude od konkurentskih telefona za iste, mozda cak i manje pare :D
Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno, nikad, kojekude!

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Iako posedujem Motorolu mpx200, glasao sam za Nokiu zato sto po meni pravi najbolje telefone ali mana im je sto su mnogo skupi. SE mi se takodje svidja ali on je jos uvek manje zastupljen na nasem trzistu u odnosu na Nokiu :) .
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Moje misljenje: Kad su se prvi put pojavile kamere i display u boji (pogotovu 65.000) boja Samsung je bio neprikosnoven. Tada je svaki (skoro) samsungov telefon ima 65000 boja i najbolju kameru na trzistu. Nokija je idalje u veliko proizvodila displej sa 4096 boja, a o siemensu i da ne pricam, SE je tek nesto pocinjao. ALI SADA, samsung je malo zastao, vise nije toliko ispred svih po displeju i kameri, mnogi modeli drugih telefona su ga cak pretekli. Mada po meni je samsung najbolji proizvodjac opreme kao sto su televizori, monitori i ostale elektronike koja se "koristi" ocima, pa zato, kad izbaci neku novu tehnologiju opet ce biti ispred svog vremena a drugi ce da ga stizu. Samsungu je od svega najvaznija kamera i display sto se vidi i po onim modelima kamere-telefona mada to jos nije postalo komercijalno kod nas... Sticem utisak kao da dobra kamera na samsungovom telefonu ne utice mnogo na cenu. Nokijina najslabija tacka je bila kamera i display, mada sad se popravlja (i to opasno :wink: ), ali svaki telefon sa odlicnom kamerom je mnogo skuplji od samsungovog.
Nesvidja mi se sto je samsung mnogo mnogo kasnije poceo da ugradjuje bluetooth u telefone, dok sonyericsson to ima i na najsugavijem telefonu... Sto se tice softwerea Nokia, po meni ima najstabilniji softwere, a Siemens najnestabilniji (i cesto blokira i prespor je, ne znam kakvi su ovi najnoviji modeli ali meni je ostao takav utisak i zato Siemens vise nikad!).
Ja glasam za SE posto on ima najbolje ne-OS telefone, a ja nisam ljubitelj symbiana (za sada :) ) Naravno Nokia je najbolja sto se Symbian telefona tice.

Po meni: 1.SE i Nokia (zavisi da li neko vise voli sa ili bez OS)
2. Samsung
3. Motorola
4. Sharp (kamera i display ga izvlaci)
5. Telit :)
6. Ei Nis :D
7. Siemens
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 16. Sep 2005. 13:00, izmenjeno 1 put ukupno.

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Izgleda da se struktura 'ekipe na forumu' ipak promenila po malo? :)
Samo da kazem da ovo glasanje nije merodavno ama bas ni za sta. Iako sam ja kao i ostali glasao po svojim afinitetima. :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

promenila se ali cini mi se na gore... bez uvrede, ne mislim ni na koga posebno ali fale mi neki stari clanovi... a i cini mi se da je kvalitet diskusija bio bolji...
i naravno da ove ankete nisu merodavne... cak sta vise... ali dobro... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lacoste
Banned

Post od Lacoste »

Izgleda da se sonyericsson mnogo popravio. :) Iskreno sam mislio da ce nokja biti mnogo bolja od njega,iako SE vise volim.Ne cudi me da siemens nema nijedan glas(za sada)jer je telefon s***e.Moja prva dva telefona su bila siemens( a55 i s55),i od tada sam rekao ,,sve sem siemensa".Evo sad mi se svidja w800,i planiram da ga u skorije vreme kupim,a trenutno imam 6630.Da se ova anketa radi pre godinu dana,glasao bih za nokiju,a SE nije bio ni plizu sve do pojave novih modela (od s700 pa nadalje).Imao sam i samsung e700,i nisam imao nikakve probleme sa njim :D ,tako da mi ni samsung nije los.Motorolu nikad nisam imao. :cry:
W800

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,slazem se sa akki-jem,kao prvo ova anketa je bzv. jer ima mnogo vishe i ozbiljnijih anketa od ove tako da...Drugo slazem se da je kvalitet diskusije opao jer sada preprichavamo samo jedne te iste stvari po 15 puta,fale neki chlanovi neshto ne dolaze(pre svega mislim na Dr-a,Ludaka,Srbina..itd)..

Odgovori