Koji telefon snima sve razgovore?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
havijer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 22:18

Koji telefon snima sve razgovore?

Post od havijer »

Podrazumeva se koji je najjeftiniji sa ovom funkicijom, a ne da neko odgovori 6630 :P To je to. Pozdrav

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Pretpostavljam najjeftiniji model sa Symbian OS-om, a to je, u ovom trenutku Nokia N-Gage (115 EUR)...
Druga opcija je 3650, nova je 140 a polovnjak se može naći za 80-100 EUR (možda i manje)...

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

Od symbiana ovi sto je Sasa rekao a od SonyEricsson-a j200,j300,t610,z200,k300,t630,k500 pa nadalje.
Doduse kod njih moras po pocetku razgovora da sam ukljucis snimanje.
Moze i kod siemensa da se snima al dok ukljucis snimanje ode pola razgovora jer moras da 'kopas' po menijima.
Nisam znao da za symbian ima program koji snima bas sve razgovore. :oops:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Nije mi jasno šta vam to znači "baš sve razgovore"...

Ne znam ni jedan program koji potpuno samostalno snima razgovor (bez uključivanja iz menija prilikom svakog novog razgovora), ali sam sasvim zadovoljan programom "Power Dictaphone" koji ima opciju da se uključi, podesi da se snimanje aktivira pritiskom na jedan taster (po želji), a zatim se prebaci u rad u pozadini...
Kada primite poziv, jednostavno na početku razgovora pritisnete taj taster (kod mene je to *) i snimanje kreće... Po završetku konverzacije ponovo pritisnete zvezdicu i snimanje se završava. Pritom možete podesiti da na početku i kraju snimanja nema nikakvog zvuka (ili po želji), a format snimanja može biti .amr ili .waw (neograničeno, koliko imate memorije).
Ne znam kome ovo može biti komplikovano ili nefunkcionalno. Ja sam sasvim zadovoljan: snimanje se uključi u deliću sekunde - vrlo jednostavno, a kvalitet snimka je više nego dobar...
Programčić funkcioniše na svakom Symbian telefonu, pa tako i na matorom N-Gage...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Eto, uvek ima vremena da čovek nauči ili čuje za nešto novo... :D

Nisam probao, ali sad hoću :D

Odgovori