malo mi je dosadila moja n6630 pa me zanima da li biste mi preporucili da se menjam za motorolu mpx220. nemam nikakvu ponudu, ali hocu da cujem vase misljenje da li bi se to isplatilo.
E sad mnogo pitas! Neznam kakvo je stanje sa podrskom za Win mobile 2003 sto se tice programa,znam da ih ima dosta ali mislim da ih ima malo vise za Symbian,a opet ljudi koji su presli sa Symbian-a na Windows se uglavnom nisu zalili (uglavnom je bila u pitanju MPx200) pa sad jedino na tebi ostaje da vidis da li ti se isplati,ako se nisi bas mnogo vezao za Symbian ili ne koristis neke programe kojih nema za Win mobile 2003,mi nemozemo odluciti umesto tebe kad ti posle moras da se nosis sa nasom odlukom.
Pozdrav
Lomnica_city, mislio sam samo da kazete vase misljenje... da vidim sta biste vi uradili Zoko, jeste mi dosadila 6630 jer sam vec imao 6600 (vise od godinu dana) pa mi je sada i ovaj symbian malo smor, ali naravno sada nikada ne bih uzeo telefon bez OS-a. Zasto ti se ne svidja win mobile?
hellboy_90, razumem te...ali opet...
Što se tiče winmobile...S'obzirom da sam imala prilike da isprobam dva pda uredjaja, mpx mi je posle bio bezveze...Mislim nekako mi je delovao siromašno, da se tako izrazim...U svakom slučaju, ja ti kažem moje lično misljenje...Najbolje ti je da sam pročačkaš, i vidiš kakav je...
hellboy_90, ja bih ti savetovao da ostanes na 6630!ne gotivim nikako motorolu...a ljudi koji su imali mpx220 koje ja poznajem,nisu bas bili odusevljeni telefonom....sigurno nema aplikacija za win mobile kao sto ima za symbian koje danas mozes naci "na svakom cosku"
Sir_Oliver, nemam pojma moram DOBRO da razmislim, a pre svega moram da vidim mpx220 uzivo. mislim da me ti razumes, i ti si imao 6600 pa si uzeo 6630, naravno da je 6630 mnogo bolji, ali ipak taj symbian je potpuno isti pa se zbog toga najvise razmisljam da li da menjam "kruskicu"
ma bre ja sam video tu motorolu bre ruzna je do .....
Nemoj menjati 6630 za mpx220 nikako!
sacekaj malo pa je zameni za neku noviju nokiu ili nekog drugog proizvodjaca koji ima neki dobar model!
hellboy_90, znaš i sam koje su ti mogućnosti...Ako ti se smučio symbian, jedino što možeš da uzmeš da valja nešto je ili neki samsung ili se...Mada iskreno, ja se ne bih rastajala od symbiana
pa ni ja se nebih rastajao od symbiana, ali ako ti je bas toliko dojadio.... probaj SE k750
ili jednostavno nstaliraj par dobrih aplikacija i igrica na 6630
Maaaaaa .... meni su igrice smor na fonu(mada ih imam 40),ako hocesh da se ogrash tu je PC ili PS ili neka konzola .... ali ako ti je Symbian dosadio .... ko zna koliko ce NEsymbian da ti izdrazi
ma nije me smorio symbian, ali nemam nista novo pa bih ovom prilikom zamolio svakog ko ima nesto novo za 6630 posalje na p_jevtic@yahoo.com (izgleda da ostajem da 6630 )
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.