Sta imate od muzike na mobilnom?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Sta imate od muzike na mobilnom?

Post od Green »

Ko zeli moze da ispise ukratko sta ima od muzike na svom telefonu,koliko memorije vam je zauzelo,koji format fajlova najcesce koristite,omiljene pesme,grupe,albume itd. ;) ;)
Napisite i koju melodiju trenutno koristite kao zvono za poziv ili poruku,ako je originalna i zanimljiva.
Vozdra :D

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

Na fonu imam sve od Eyesburn-a inace moje omiljene grupe,zatim sve od Skindred-a i sve od Osmog putnika 2(najzesci HARD CORE)
Imam i dosta pesama od Biohazard-a,Madball-a,Dub War-a uglavnom sve je Hard Core muzika :wink:
i imam jos oko 450mb slobodno!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Ja koristim mp3 format...
Imam trenutno 180mb muzike...Svašta...uglavnom je to house, rnb ima i nešto domaće, stare, tipa Dino Merlim, Kemal Monteno...Što se tiče zvona, ništa posebno, jedna od nokijinih melodija...toliko :wink: :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

U principu menjam u zavisnosti od raspolozenja,92 mb nije mnogo mesta,ali dovoljno da mi stane jedan ceo album koji preslusham na putu do posle i od posla do kuce.Trenutno drzim svoje 3 omiljene pesme:

In The Woods... - Generally More Worried Than Married
My Dying Bride - Two Winters Only
Therion - The Siren Of The Woods

Uglavnom je to neka Doom Metal/Gothic Metal/Folk Metal/Dark Ambient muzika.

Shto se zvona tiche Crazy Frog-Dallas Mix trenutno,chesto nalazim kojekakve smeshne gluposti,kad me ljudi zovu montirao sam da se umesto dosadnog tuuut tuut pre nego shto se javim chuje pas kako laje,pa se svi koji me zovu istripuju shta se deshava...He He!!Bash sam skoro nashao Yodu iz Star Wars,neshto u fazonu:your phone,ringing it is!Press the buton you must,and fullfill your destiny!

:)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imam jedan Techno party album (33 pesme) i ostalo je mesano,uglavnom strani rep,hip hop,cak i par pesama Grandovih zvezda :D Sta cu kad Nemanja peva da se us...
I to je sve skupa 66 pesama i ostalo jos 20-ak MB na PQI od 256MB a za zvono mi je do skoro stajao Linkin park feat Jay Z - Encore jer zestoko pocinje ali sam sad stavio New Order - Confusion (Iz filma Blade,kad upadne u diskoteku u prvom delu,onaj najzesci deo)!
Pozdrav 8)

sasa-SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Jan 2005. 19:56

Post od sasa-SE »

meni zvoni Osmi putnik 2-Motorna testera

motorna testera u vrat se zarila krvi se napila majicu isprljala,hocu da gledam krv siklja... :D
nemojte se zacuditi ako ovo cujete u troli 29 :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

meni svira Prodigy No good
a od muzike (ogg fajlovi) na mem kartici od 64mb ne moze da stane mnogo ali je to uglavnom strani r&b i hip hop!
kad uzmem vecu karticu onda cu da naprzim muzike ko lud!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

E drago mi da se izjasnili pravi ozbiljni mobil-manijaci :D :D
Od kako sam zamenio tricavih 64 MB sa 512,uglavnom ubacim neki Hard NRG Trance,ima i nesto Old Skool Happy Harda :lol: ,jos nisam nakarikao sve sto sam mislio,ima fore.
A zvono mi je trenutno Scot Brown-Lost Generation(Rejvcina od jedno 180 BPM,ali melodija je fantasticna :D ).Ranije je bilo svakakvih zvucnih efekata u telefonu,ali najoriginalnije je bilo kukurikanje petla i to uradjeno u miksu sa par ritmova(ludo burazeru,ludo :lol: )
Hvala svima,pozzz...! 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Da, da IDzO, Prodigy - No good je EXTRA ZA ZVONO, moj drug to koristi na motorolu v550.

Btw ovih dana kada cu da kupim mob ja cu da stavim da mi zvoni pesma iz south park-a "Uncle Fucker" (znate tu pesmu? A ? :D ) a na karticu cu da stavim pesme koje najcesce slusam tipa (dj sammy, foggy, sash, paul van dyk, barthezz(on the move), "scarface - push it to the limit" i od domacish samo dve pesme !!! (bajaga - crvena zvezda i Viki Miljkovic - mahinalno"

To bi bilo to :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

djordje1yu
Banned
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2005. 08:08
Kontakt:

Post od djordje1yu »

Ja imam dosta muzike na mobilnom, uglavnom od Prodigy-ja, al se nađe tu i Chemical Brothers i RHCP, Gorillaz....

Zvoni mi kao onaj šiptar: "Teljefon zvoni...", a za poruku kao Sloba: "Samo oću da ti kažem da ti je stigla poruka...."

Tolko su mi dugo ta dva zvuka podešani za zvono da su me smorili....

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Imam i ja tog Siptara :lol: A moj bata ima nekoliko varijacija:"Teljefon ti zvoni tako mi boga"pa onda opsuje nesto na siptarskom ako dalje zvoni... A za poruke ili ona message 5 (i mrtve budi koliko je mocna) ili jedan lik koji sve jace i jace vice Mesedz dok mu na kraju ne pukne glas u svi oko tebe pocnu da se okrecu da vide koja se to budala toliko dere,stvarno zestoko! :D
Pozdrav 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ej Lomnica_city da li mi mozes poslati tog siptara i tog sto se dere????
Poslacu ti na pp moj mejl!
Unapred hvala!!!

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

Sviram gitaru, tako da sam na elektricnoj sa distorzijom u nekom metal fazonu presvirao nokijine originalne melodije i ludilo je skroz! mp3 format

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Poslato je svima koji su trazili pa proverite svoje email-ove,nadam se da ce vam se svideti a ako ne... :(
Inace su u .amr formatu koji,koliko znam,Symbian telefoni sviruckaju a za ostale probajte,verovatno moze!
Pozdrav 8)

ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Post od ZedPi »

Trenutno imam Nokijinu karticu od 64MB, tako da sam ogranichen na jedan album i kompresiju od 112 kbps... Trenutno slusham novi album Steve Vai-ja: Real Illusions. MRAK!!! Ko nije bio na koncertu u SKCu moze samo da zali propushtenu priliku koja se necje ponoviti... Ja ga chekah 10 godina i - dochekah...

ZedPi
Chance favors the prepared mind.

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Ja imam samo par pesama, ali ih eksploatisem do besvesti jer mi se mnogo svidjaju, u pitanju su sad aktuelni remixi. Telefon mi zvoni sa melodijom 'the good, the bad and the ugly' od Ennio Moriccone-a.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dario, dobar ti je izbor, ne računajući domaće pesme. :wink:

Oljice, jesi li čula 'the good, the bad and the ugly' koji se nastavlja na narodnjak, boli stomak od smejanja... :lol:

Ono što meni pod obavezno stoji na mobu je čuveni "Adagio For Strings" u obradi DJ Tiësta, neke stvari od švedske grupe Colony 5 (industrial techno), Depeche Mode, stari elektro zvuk - neprevaziđen...

Zvoni mi već duuugo Oxygene Part 2 od Žara u nekoj mojoj kreaciji.

Memorije u upotrebi 256MB... :)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Hahahaha, vec mi je smesno iako nisam cula! Mogu samo da zamislim kako to zvuci!

......................

imaginos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Avg 2005. 16:19

Post od imaginos »

zvono - "das boot" (muzika iz filma), plus za dve grupe posebne melodije ;)
poruka - klasican simensov "feder". :)

muzika nista.. nema svrhe na M65. za to sluzi mp3 player. ;)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Kad su formati u pitanju,poludeo sam od pokusavanja da postavim mp3 kao zvono(i-mode drm zastita),pa sam na kraju nekako prokljuvio da mi AAC(m4a format) pusta bez problema i takodje hoce da ga postavi kao zvono!lepo sam sve prepakovao i sad uzivam,a jos mi i zauzima manje mesta a subjektivni utisak je da se bolje cuje!Manje velicine fajlova su mi od presudnog znacaja na mojih bednih 92Mb interne memorije......ali ako bude srece ( i para),trebalo bi uskoro da padne neki p910 ili treo(mora zbog posla),pa memorija nece vise biti problem! :roll:

Zvono: SOILWORK - Distortion Sleep

Odgovori