Hitro potreban tel sa odlicnim signalom. Imam T-610 i ima ocajan signal
Radim u podrumu tako da imam los prijem, zato trazim neki koji ima odlican signal.
ZATO POMAGAJTE
HVALA UNAPRED
MOBILNI SA DOBRIM SIGNALOM
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- wisdomseeker
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 03. Jan 2006. 23:47
Signal ne zavisi toliko od telefona koliko od postavljenih repetitora, ako si dosta udaljen od istog i još si u podrumu (još ako je beton armiran, ''pomalo vuče na faradejev kavez''), nema ti pomoći! Neki telefoni se prave sa mogućnošću priključivanja eksterne antene u obliku žice ako sam dobro video kod nekih modela! Ako ti je slab signal i često se gubi i telefon ga stalno traži postoji mogućnost da ti baterija ode jer se mnogo energije troši da primopredajnik pronadje signal tj. mrežu!
Neko vreme i ja sam radio u podrumu (Terazije) i moj K700i nije imao problema sa signalom, osim u jednoj prostoriji.Tu je od nas petoro samo koleginica sa prastarim Alkatelom sa antenom na izvlačenje imala dobar signal.
Telefon sa jačim zračenjem trebalo bi da bolje drži vezu, a taj podatak može se naći u specifikacijama.
Telefon sa jačim zračenjem trebalo bi da bolje drži vezu, a taj podatak može se naći u specifikacijama.
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa Motorola je izgradila svoju reputaciju na tome(zato je milicija i vojska koriste)al o5 mislim da ti nema pomoci...Ja imam slichnu sitaciju kad blejim u metrou kod mene,gde nema dometa,d500 koji je tri band hvata ali nema konstantan signal a 6630 isto jedva hvata,i to ne konstantno,tako da mislim da ne postoji neko reshenje,sem da izadjesh iz podruma...
Imam motorolu V980 i 6600. Motorola ima daleko bolji signal od nokije. A sto se podruma tice, skoro sam svirao u jednoj diskoteci koja je u podrumu, inace tako se i zove. Signal na motoroli sam imao skoro sve vreme. A bas mi je bila potrebna. Tako da me je odusevila i toplo je preporucujem za sve underground poslove