MMC Mobile 1GB

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 04:56

MMC Mobile 1GB

Post od miskoza »

Ima li je kod nas (Beograd)?
Koja cena?
Gde?
:)

Sobzirom da nema MMC Mobile 512 MB cisto sumnjam da ima od 1 GB, ali eto...

Ako je nema, sta mislite kolika bi joj cena bila kod nas?
Kad ce stici?

Ja bih dao i 100 EUR kad bih nasao.

Sta vi mislite o ceni, kartici,...?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sacekaj jos otprilike oko mesec dana trebala bi se MMC Mobile od 1GB naci kod nas u prodaji (Srbija)!
Tako mi je receno u par firmi koje rade sa racunarima i mobilnim telefonima (kod mene u SU)!

Inace ja bih dao i 101 EUR :lol: :lol: samo da se ima gde kupiti!!!!!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

evo sad sam vidio da postoje mmc mobile o 1gb, na sajtu
http://www.mobymemory.com/

pogledaj u prodavnicama i servisima koje rade sa racunarima jer kod njih se mogu naci te kartice i to jeftinije nego u mobitel servisima ,

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

da na tom sajtu ti je 512mb £25.99, što je oko 38eur, odnosno £50 za 1gb što mu dođe oko 72eur

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

da ali samo sto je ovo ja mislim u velikoj britaniji a kod nas , ne znam , najvjerovatnije ce biti skuplje (negdje oko 85-90e) posto u nasim servisima samo pokusavaju da opeljese ljude

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pakom-ovci su rekli da ce uskoro da uvezu 1GB Kingston MMC mobile kartice i cena ce (okvirno) biti oko 70-75 evra,zato se strpite i spremajte lovu!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Lomnica_city, a je l ne mislis da bi mozda 1GB usporavao telefon .... ili nema neke razlike?

pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

moguce je da ce usporavati telefon eto vidis meni to nije bilo na pameti ai ko zna , sumnjam da ce nekad imati punu karticu

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ma ja bih bio zadovoljan i sa 512 ... samo kada bih nasao .... moracu opet da potrazim....
pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

kod mene je 256 mb i pre pre prezadovoljan sam s njom uvijek imam nekih 50-70 mb slobodno , ne usporava mi telefon skoro pa nikako , barem ja ne primjecujem toliku razliku,
a imam 1 od 128 mb , na nju sebi nasnimam muzke kad idem na kakvo krace putovanje.
sve u svemu prezadovoljan

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne verujem da bi usporenje bilo neko vidljivo,mozda malo ako je veliki fajl u pitanju,na primer neki DviX spakovan sa 700 na 100MB ali ako Nokia kaze da ce raditi to znaci da ce da rade zadovoljavajuce!A posto su MMC Mobile"skorasnje",a rade brze nego one za koje je Nokia,tada,tvrdila da ce rade,onda ce sigurno!
Pozdrav 8)

Darko1290
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 21:05

Post od Darko1290 »

Ja sa 512MB na 6680 ne vidim apsolutno nikakvo usporenje. Dakle ne tvrdim da ga nema ali ja nisam u stanju da ga registrujem...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

ma nije to tek tako lako primijetiti , pogotovo ukoliko ti kartica nije puna , to je mozda u nekoliko desetina sekunde, mada ukoliko je puna , eh onda to da da se primijeti

miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od miskoza »

@IDzO: Nešto baš ne verujem da će tako brzo stići 1GB kartice kod nas :)
@DEL BOY: Ma ima ih na raznim sajtovima, ali nisam baš siguran da šalju u SCG, tako da se ne bih igrao da im platim, pa da mi ne pošalju. Šta ćeš, kad smo mi Srbi nepoverljiv narod :)
@Lomnica_city: E ako su Pakom-ovci rekli da će nabaviti onda ćemo sačekati (ovo je bilo ironično, naravno) :) Svratio ja u Pakom-ovu prodavnicu 29.12.2005 tražeći 512MB MMC Mobile... izgovor je bio da su sve rasprodali pred novogodišnje praznike i da očekuju sledeću isporuku oko 10-og januara 2006. Navodno, naručili su (uvoze), ali zbog svih praznika koji su nam dolazili ne očekuju pre sredine januara. Ok, pomirim se sa tom činjenicom u nadi da ću sredinom januara i naći 512-icu :) Al' ne lezi vraže... Svratim u istu tu prodavnicu u gore navedenom periodu i već pogađate: "Nije nam još stigla isporuka, očekujemo do kraja meseca..." :)
@everyone: Da li bi vam računar usporio ako bi zamenili HDD od 40GB sa HDD-om od 250GB? :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Samo se ti zezaj,ali znas dobro da do pola Januara NIKO ne radi a ti zapeo dajte mi,narucite mi,odmah bre... :angry: :D
Nece usporiti jer ja uskoro menjam na laptopu 40GB na 4200rpm za 80GB na 5400rpm pa cu dobiti i vise prostora i brzi rad,isto kao sa MMC Mobile koje su vece i brze od obicnih tako da ti je fraza... :roll:
Pozdrav 8)

miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od miskoza »

HEHEHE :)

Pa pazi... ZNAM da neće stići do pola januara, ali što me zavlače :)

A što je najbolje izleda da samo jedna firma uvozi Kingstone u SCG :dry:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

miskoza, pa zavlece te da bi ti opet dos'o kod njih :D
inace, ja ne bih eksperimentisao sa narucivanjem takvih stvari sa interneta jer bagra sa carine voli da se posluzi kad vidi nesto zanimljivo :x

pozdrav

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

@miskoza, idi na kingstonov sajt (www.kingston.com/europe) i tamo ces naci da postoji spisak prodavnica u zemljama sa kojima saradjuju a samim tim i Pakom koja je zastupnik za Kingston opremu u nasoj zemlji!
Onda idi na www.pakom.co.yu i idi na "postavljanje pitanja" (naci ces vec to) i tamo mozes postaviti pitanje koje te interesuje ili pogledaj spisak svih pitanja i odgovora koji vec postoje (ako hoces pogledaj pod stavkom "ostalo") i tamo ces naci odgovor na pitanje koje sam im ja postavio!!!
Njihov odgovor je da se moze naruciti MMC Mobile od 1GB i da ce se cena kretati od 60-70 Eura!!!!

Kod mene u gradu u prodavnici mob telefona su mi rekli da ce otprilike za mesec dana biti 1GB kartice (MMC Mobile) u slobodnoj prodaji!!!
E sad ako oni lazu mene ja lazem vas!!!

miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od miskoza »

Ma pisao ja i Kingstonu, rekoh, da naručim :)

Dear Mr Pejkovic,

Thank you for your email and your interest in Kingston Technology.

Concerning your request, please find below a link where you will be able to find Kingston resellers in Serbia Montenegro:

http://www.kingston.com/europe/wheretobuy/Emea_3.asp#yu

Do not hesitate to contact us if you need further information.

Kind Regards,
Eto... tako oni meni iz Kingstona kažu.
Šalu na stranu...

@b_udder: ma doći ću im ja, ali sa AK-47 :)

@IDzO: pa može li se uopšte narućiti kod Pakom-ovaca (slucajno: Pakom ovce :lol: ) ili su to oni samo postavili upitnik da vide za šta je narod zainteresovan?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

pa ti ih pozovi pa pitaj jer ja nemam Pakomovu prodavnicu kod mene u gradu pa ne mogu licno i direktno da pitam nekog njihovog radnika mogu samo preko telefona a onda ti mogu reci sta hoce.
ti pokusaj da ih zvrcnes ili otidji licno i reci im da si nasao odgovor na njihovom sajtu u vezi te MMC Mobile od 1GB i eto resena stvar! Ako moze da se naruci super ako na onda nista drugo nego cekanje!!!

Odgovori