Mobilni na skuteru...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Mobilni na skuteru...

Post od blade_bre »

-Malo je otoplilo,i vec sam video par likova na skuterima...
Projurise pored mene.
Ok. Skuter je ql stvar,malo trosi,brz je,prolazi svuda.
Ali i ta medalja ima drugu stranu. Kad vidis kako prolazi neki takav fancy motorcic,na njemu decak (koji se jos ne brije) ili devojcica (tek dobila),sa,naravno, okacenim telefonom oko vrata,uvek sam se pitao sta je tu sustina (!?). Svrha. Stagod.
Da li je to korisno,ili samo hoce da pokazu kako imaju sve to?!
Koji bi tel bio najpogodniji da se okaci oko vrata kad sam u kolima? N9500? Mislim da odgovara.
:P
...shit happens... keep d smile!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mislim da nema telefona (sem eto mozda Comunicator-a i UIQ Symbian fonova) koji ne izgleda lepo da se okaci oko vrata ili nedaj boze smeta!Nosio sam i K700 na motoru (doduse kroserica,ne skuter) i zbog maske je bio dobar za to jer se cesto udari o nesto ili ogrebe a sad 6680 oko vrata nosim samo kad setam i slusam muziku i u kolima da bih mogao brzo da se javim kad me neko pozove jer je nezgodno istovremeno voziti,otkacinjati pojas (to je i opasno) i preturati po dzepovima!
Pozdrav 8)

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Da,to u kolima je bas nezgodno. Ja jos koristim futrolu za 6630. Ali zato imam bt slusku,pa je problem resen. Bar sto se poziva tice.
Eh eto,sad se setih-> Zasto mi se bt sluska tako SAMA od jednom diskonektuje od moba ??? Redovno se desava...

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Bez uvrede ali mislim da je tema (malo) glupa :( .A sa druge strane mislim da je zagodno oko vrata nositi samo tel manjih dimenzija i tezine.N9500,A925-NIKAKO!Svi znaju zasto... :wink:
MNJIH!

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Post od hellboy_90 »

zasto ne, malo jacas vratne misice :D :D :D :lol: :lol: :lol:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Jel neko od ljudi na forumu cuo za ironiju !?!?!?
Neki nisu ocigledno,i ne shvataju ovu temu pravilno! Govorim o pogresnom vrednovanju u nasem drustvu.

N9500 bi bas super stajala oko vrata... Dobro se vidi da IMAM SKUP TEL!
Kad bolje razmislim mogu i svoj Compaq Presario sa 13' LCD-om nekako da nakacim...

:P :P

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

E super si mi dao ideju,sad cu ja svoj Compaq Presario (kul slucajnost) sa 15,4" da okacim,sta je to 3 kile kad ce ljudi da vide da imam laptop je...e! :P :lol:
Pozdrav 8)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

E vala ja cu sad da opravim bicikl, pa kad okacim moju kolekciju 6630, 7250i, neki matori trium, bosh i SE oko vrata, po dzepovima i u korpu, ima da budem glavna faca u moje malo selo!!! Ah da i Ericcsson, onaj metalni... 8) :ohmy: :blinky:
HOX Titanium gray

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Lomnica,zasto da kacis notebook oko vrata!?Kupis lepo cool providnu torbu ALI PROVIDNU da bi svi videli sta nosis jer postoje ljudi koji ne znaju sta se krije u torbi za laptop.Mislim da bi to trebao da bude neki srpski izum i glavni proizvod koji bi predstavljao nasu zemlju na CEBIT-u :lol: :lol: :lol:
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

ccc...ma sminkerski je nositi telefon oko vrata , ako vec hoces , uzmi neki sminkerski telefon kao sto je v3 , d500 ili nesto slicno a zasigurno netreba nositi symbian jer su oni sve , samo ne za nositi oko vrata :wacko: :wacko: :D
rocK for ever

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

totalno si u pravu rocK, symbian nije za vrat :D
mada, meni je odvratna bilo kakvo eksponiranje telefona, ali i odvratna mi je seka aleksicj, pa me niko nishta ne pita...
u ovoj zemlji,prave vrednosti uvek gube na snazi.. mozhda za nekoga nije toliko loshe nositi cool fansy shminkerski fon oko vrata... ja sam sebi shto se tiche takvih stvari rekao odavno : well , forget it...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od blade_bre »

Video sam par likova sa 6600,i 6680 oko vrata. (uglvanom su bili veliki,i nisu imali kosu...)
Ozbiljno!! Zar nije cool.
8) 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Onda nisi video mene (jesam 190cm,ali imam i kosu) :D A 6680 bas lepo izgleda oko vrata,onako elegantna,samo ne na nekom klincu kome visi do kolena!A za laptop sam se zezao,nosim ga u rancu bas da se ne vidi sta nosim,nekako mi je suvise ozbiljno da nosim u posebnoj torbi!
Sve zavisi,nemoze se reci da neki telefon ne ide da se nosi oko vrata,a A925,Comunicator i slicni su namenjeni da se nose za pojasom i neznam da imaju prorez za uzicu.Najvise od svega zavisi KO ga nosi,a ne dal treba ili ne!
Pozdrav 8)

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Ima drugar A925, pa me zanima gde se ona kaci, mislim ona uzica oko vrata???

Zelim da mu kupim uzicu pa neka mu visi :lol: :lol: :lol: 8)
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Imam i ja uzicu, al samo za kljuceve (koju naravno drzim ispod duksa)... :)
Fon nosim iskljucivo u dzepu :roll:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

Vidim ja,moracu burazu da kupim vucnu sajlu za njegov p910i...Al neku elegantnu,ako nadjem.... ....
A dje je ba zapelo....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Zna se gde je mesto telefonu,te uzice oko vrata su opasne,mozete da se zadavite ako previse mlatite glavom dok recimo slusate hard rock ili metal s telefona...hehe :roll: :roll: :D :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

e znao sam kada su takve fore u pitanju green je morao da iskaze svoje strucno misljenje :wink: ....kada neko obesi te fancy klince koji furaju cigle oko vrata smirice se oni veruj mi....podrzavam fon oko vrata samo kada je to neizbezno npr.leto,plaza,auto,plivanje,ronjenje,kopanje,setnja knez mihajlovom ali samo 9500 oko vrata :lol: :lol:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja ga nosim u unutrasnjem dzepu jakne ili u dzepu od pantalona, farmerki, bermuda... I nikada mu nista nije falilo, a oko vrata mi ne pada na pamet da ga nosim :uhuh: :uhuh: :uhuh:
HOX Titanium gray

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mislim da bi green'u trebali da otvore posebno mesto na forumu sa svim njegovim provalama jer je stvarno za medalju :lol: :D a pogotovo ono sa specifikacijama :lol:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Zaključana tema