Senzor na 6630
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Senzor na 6630
Jel se moze taj senzor za svetlo na 6630 malo preusmeriti,da mi ne menja samo jacinu ekrana i tastature,vec da radi nesto drugo ako hocu...
pfff
nemam neki primer,nista mi konkretno ne pada na pamet... nije ni bitno,samo me interesuje sa tehnicke strane jel tako nesto izvodljivo.
pfff
nemam neki primer,nista mi konkretno ne pada na pamet... nije ni bitno,samo me interesuje sa tehnicke strane jel tako nesto izvodljivo.
...shit happens... keep d smile!
Dobro pitanje...mogao bi i za brightnes za kameru...ne nzam kakav je hardver ali bi mozda mogao d ameri jacinu svetla i d ato pokazuje kao podatak u nekom programu(u kandelama naravno)....to moz emnogo stvari ako se koristi kako treba...idite na www.lego.com i pogledajte sta su sve likovi uradili sa senzorom za svetlo na mindstorm....Pozzz
Black Sabbath!!!
@blade_bre: aha, i padne ti na zemlju i ceo se rasklopi, pa posle treba da trazish po dole kockice da ga sastavish ponovo
. Ti bi da svaki dan menjash look telefona ili bi mozda da mu stavish tockove pa da bude i mobilni i autic
.
Tako nesto svakako nije moguce.
A za ovo prvo, ne verujem da su josh napravili takav softver jer sta moze da se menja u zavisnosti od svetla ??? Sta bi ti da stavish ? (stvarno nema sta... jedino osvetljenje tastature)

Tako nesto svakako nije moguce.
A za ovo prvo, ne verujem da su josh napravili takav softver jer sta moze da se menja u zavisnosti od svetla ??? Sta bi ti da stavish ? (stvarno nema sta... jedino osvetljenje tastature)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
Ne vidim zanimljiv rasplet ove teme!
blade_bre, jel tebi bilo bas dosadno kad si postavio ovo temu?
Kako moze neko da ti odgovori na pitanje ako ni ti sam ne znas primer sta bi radio sa tim senzorom? Bez uvrede!
Ako ti je potreban za nesto neces valjda da ga izvadis iz telefona pa da koristis za neku igracku npr.? Imas takve senzore u mnogim novijim televizorima,kamerama,monitorima...!
Philips je to prvi patentirao i ugradjivao u svoje televizore!
blade_bre, jel tebi bilo bas dosadno kad si postavio ovo temu?
Kako moze neko da ti odgovori na pitanje ako ni ti sam ne znas primer sta bi radio sa tim senzorom? Bez uvrede!

Ako ti je potreban za nesto neces valjda da ga izvadis iz telefona pa da koristis za neku igracku npr.? Imas takve senzore u mnogim novijim televizorima,kamerama,monitorima...!
Philips je to prvi patentirao i ugradjivao u svoje televizore!
Naravno, ima program evo i link http://www.sysopendigia.com/C2256FEF004 ... /405000118
Sound Monitor uses the phone's microphone to monitor sounds and allows using the phone like a decibel meter. A threshold decibel value can be set to trigger an alarm.
Sound Monitor uses the phone's microphone to monitor sounds and allows using the phone like a decibel meter. A threshold decibel value can be set to trigger an alarm.
6630
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Dexter, pa Dexter nije to bug...nego je logično...
-Kad je spoljašnje osvetljenje slabije onda je dovoljno i da ekran bude slabije osvetljen, jer se slabo svetlo vidi jače po mraku nego po danu...
-A kad je spoljašnje osvetjenje jače...onda se pojačava i osvetljenje ekrana, da bi i ono što stoji na ekranu bilo vidljivije...
Joj...sad sam zapetljala priču, ali verujem da ćeš iz ovog što sam rekla shvatiti na koji način ta regulacija osvetljenja funkcioniše...
-Kad je spoljašnje osvetljenje slabije onda je dovoljno i da ekran bude slabije osvetljen, jer se slabo svetlo vidi jače po mraku nego po danu...
-A kad je spoljašnje osvetjenje jače...onda se pojačava i osvetljenje ekrana, da bi i ono što stoji na ekranu bilo vidljivije...
Joj...sad sam zapetljala priču, ali verujem da ćeš iz ovog što sam rekla shvatiti na koji način ta regulacija osvetljenja funkcioniše...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***