Engleski rečnik?
Engleski rečnik?
molim nekog malo upucenijeg da mi kaze--da li postoji telefon na koji moze da se ucita solidan engleski recnik--hvala
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
kao shto kazhe milan91, na svakom symbian ali i windows mobitelu mozhesh da instalirash rijechnik. medjutim postoji takva aplikacija i u javi , ima je moj brat na 6230 , ona dolazi fabrichki instalirana u telefon , a zove se Translator , mada sam rijechnik i nije neshto , fali pola rijechi , a taj rijechnika nije samo engleski , nego i njemachki , francuski , shpanski i italijanski.
mada mnogo su bolji rijechnici na symbian li windows telefonima.
jedan od symbian rijechnika je Slovo ED

mada mnogo su bolji rijechnici na symbian li windows telefonima.
jedan od symbian rijechnika je Slovo ED

- Dushan_87
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 02. Avg 2005. 09:07
- Kontakt:
ima java recnika koliko hoces
www.getjar.com wap.getjar.com tu imas par recnika
trazi, nema sanse da ne nadjes
pozdrav
www.getjar.com wap.getjar.com tu imas par recnika
trazi, nema sanse da ne nadjes

pozdrav

poslacu ti ja recnik na mail srpsko-engleski i englesko-srpski za symbian je naravno
dejan.kokanovic@mail.com
dejan.kokanovic@mail.com
jos jedno pitanje malo drugacije, treba mi preporuka za telefon u koji bih mogao da sam unosim reci i prevod, da sam pravim recnik, a da moze da primi dovoljan broj reci (par hiljada) znaci da ima dovoljno memorije i da sve to mogu lepo da slozim da bude pregledno po pocetnim slovima, blage veze nemam koji tip datoteka bi bio dobar za ovako nesto, prtpostavljam da mnogi skuplji telefoni to mogu ali ne bih davao dodatne pare bez potrebe, da li je neko pokusavao ovako nesto?