Prednosti E-maila?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 18:44
- Kontakt:
Prednosti E-maila?
Dakle, ponosni sam vlasnik SE k750i i vidim da ima podešavanje za e-mail... Šta dobijam e-mailom? Imam običnuu porukicu i MMS i šta još e-mail pruža? Pa ako neko može neka mi malo pojasni razlike i prednosti... Ili Linkujte, ako već ima objašnjenje, nisam našao.
Hvala.
Hvala.
Sedi mrav na banderi
i umače keks u struju!
i umače keks u struju!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
im@il ti je sve u jednom
a tvoj fontel podrzava dosta atacmenta tipa fotke u nebitnim rezolucijama,video,muzika mp3 drugi fajlovi koji nemaju ogranicenja u memoriji znaci mozes slati i primati sve navedeno ali i meni licno dosta gotivan mail je dopisivanje umesto sms'a jer ti uzme 50para po poslatom mailu sa tekstom i 50para po dobijenom mailu a to je za vise od par din. od klasicne poruke jeftinije 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
E-mail ti nudi veliki spektar mogucnosti od slanja tekstualnih poruka preko slika melodija muzike video zapisa podataka!!!Isto kao na kompu!!!Samo pazi ako saljes vece fajlove zbog protoka podataka moze dobro da ti ojadi kredu!!!!Uostalom experimentisi i videces!! 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
e-mail ti je duplo jeftiniji od MMSa, da znas. Da sam na tvom mestu ja bih ga konfigurisao... nije nista komplikovano...
Mail na mobilnom je kompatibilan sa e-mailom na PCu. Jedino sto je bezveze (ali to je e-mail ipak) je to sto te ne obavestava da ti je stigao nego moras da ga stalno proveravas. Pozdrav
Mail na mobilnom je kompatibilan sa e-mailom na PCu. Jedino sto je bezveze (ali to je e-mail ipak) je to sto te ne obavestava da ti je stigao nego moras da ga stalno proveravas. Pozdrav
Poslednja izmena od Lobachewsky u Pet, 05. Maj 2006. 00:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
upravo je problem u tome shto vecina telefona podrzava MMS a ne e-mail...
zato cesh moci samo da shaljesh 'pojedincima' na mob...
ali neshto me zanima...
ako je mail i ako je identichno sa mail-om na kompu onda bi i trebalo na komp da shalje, a i sa kompa na mob...
tu nisam siguran, pa ako moze neko da odgovori, bio bih vam veoma zahvalan...

zato cesh moci samo da shaljesh 'pojedincima' na mob...
ali neshto me zanima...
ako je mail i ako je identichno sa mail-om na kompu onda bi i trebalo na komp da shalje, a i sa kompa na mob...

tu nisam siguran, pa ako moze neko da odgovori, bio bih vam veoma zahvalan...

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Mail je definitivno dobra fora,pogotovo ako imas gprs za frei, ja sam namestio i u telefonu mail koji dobijes sa brojem...,i stvarno treba 1 do 2 kb,takodje ako si stalno nakacen na mail moze da ti stize zvuk o prijemu kao i za poruku,tako da se mnogo vise isplati od sms-a,samo steta sto nije toliko zastupljen
,inace me zanima da li se moze podesiti yahoo u profimailu,a da se ne placa dodatno

6630
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
kroko035, nema neke velike razlike u verzijama...ja ih, eto, ipak redovno pratim...trenutno, najnovija je 2.50, ali one dosta cesto izlaze, a i sa prethodnima nisam imala nikakvih problema...U kom smislu ti treba usmeravanje...jel ne znas podesavanja ili u cemu je problem...? 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ove verzije zipovane u raru kada ih raspakujem i instaliram ili nemam krakovanu verziju ili nemogu da ih raspakujem, te uopste nisam ni stigo do podesavanja
Skidao sam sa bureka ali neznam sta da uzmem da radi zato te i pitam!
a i ja bih hteo g mail na mom 6680
Hvala! 

Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
araphel napravis vise naloga tj. yahoo,gmail,hotmail, itd. ne secam se dali je radilo to kod mene
mozda nece na svaki ali sigurno hoce na neki od ova naloga
kroko035 skini vise verzija ako nisi siguran dali je krakovan ili nije,pa proveri da li u zipovanoj datoteci pored programa postoji i krack file!
sorry ali ne sme o ovome da se pise

kroko035 skini vise verzija ako nisi siguran dali je krakovan ili nije,pa proveri da li u zipovanoj datoteci pored programa postoji i krack file!
sorry ali ne sme o ovome da se pise

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Na mom protajderu,u okwiru paketa,koji koristim,postoji izvestan broj SMS poruka,u okviru te kvote,koje ti stizu,kao notifikacija,o prispelom mailu.To je bez veze ukoliko nisi filtrirao spam.Lobachewsky napisao:Jedino sto je bezveze (ali to je e-mail ipak) je to sto te ne obavestava da ti je stigao nego moras da ga stalno proveravas. Pozdrav
Nisam rekao da se ne isplati,daleko od toga,narawno da je ql,vec si ti generalizovao cenu m@ila pod 50para..cena maila ovisi o kilobajtazi,tj.,kolicini ukucanih karaktera.fain2daniel napisao:Zorraya pa meni recimo treba 1ili 2k za jedan mail tj. 240 karaktera i to mu dodje 8para pa sad ti vidi dali se isplati?meni da...
Mozes iz ProfiMaila da podesis zvucnu notifikaciju na svaki minut,ali..i u "praznom hodu" cekirnja,on skida po nekoliko bajta,proracunavao sam,ne isplati se cekirana opcija za zv.notifikaciju,jer kada kolicinu tih bajta koje on "pojede" u praznom hodu,pomnozis sa 60,pa sve to @24h,cheksum bude veci nego da si slao SMS.Dakle,isplati se jedino opcija koju sam naveo u prethodnom postu..bela napisao: takodje ako si stalno nakacen na mail moze da ti stize zvuk o prijemu kao i za poruku,tako da se mnogo vise isplati od sms-a,samo steta sto nije toliko zastupljen