Ljudi znate li kakav je zvuk kad stigne poruka na ICQ-u (??)
E ne mogu nikako da ga bacim na mob... Ajd ako neko ima to ili zna kako da ga konvertuje neka mi malo help-ne.
Da ne otvaram novu temu, jel' moze neko da mi posalje na pp link odakle mogu da skinem dve melodije za Siemens MC60: LAMA UP i LAMA DOWN.wav (pesme se dobijaju po defaultu tako da mislim da svako ko ima MC60 ima i to. BTW pokusao sam preko MMSa, ali ne moze).
Ako imate tu melodiju, javite mi se na pp i posaljite na mail koji je dat za messenger.
Hvala i pozdrav
Lobachewsky, je ti imas mc60,ako ti treba jos jedan evo ti mog,za 20e,ja sam sve te melodija po defualtu izbrisao cak i animacije i slike,i napunio sam ga sa mojim slikama,igricama,imam cak 90melodija,i jos prazne memorije jedno 500kb.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Nemam, imam k750, nekada sam imao taj telefon ali sam ga prodao jer taj model nije zadovoljio moje prohteve (kako je ovo fino i blago receno), a nisam sacuvao te melodije, ali pogledacu na postavljenom sajtu da li ima to sto mi treba.
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.