Free mob.TV, vrlo uskoro

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Free mob.TV, vrlo uskoro

Post od Vlada Zem »

E, kad se završi SP u Nemačkoj, stiže nam (i to mnogo brže nego što bi skeptici mislili) TV na mob.tel, i to ne pay-way through the :disgust: striming, nego kroz radio talase. Dobro, proći će tu meseci, ali treba nabaviti kompatib. telefone i hoćemo li to koristiti (tj. jel' to upotrebljivo)?

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Šta u kojoj zemlji, pa valjda je to sad gotovo, nemoj da me plašiš. Ma to će da ide brže nego što misliš, možda samo u početku bude nekih fora kao sa GPRS-om (prvo postpejd, pa onda naplata po sekundama...) ali će da ga pljusnu, moraju, sve to sad ide brzo. I to bez striminga, u etar pa ko voli... Pitanje je samo koliko je to iskoristivo, mislim, ne mogu ni da zamislim. :wink: :wink: :wink:

ninjaboy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 20:13

Post od ninjaboy »

Svaka čast na optimizmu :D ,mada kod nas sve to nekako sporo ide!Pašće tu bogami i prvi sneg a mi još uvek nećemo gledati TV na mob. Pozdrav 8)

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ma nije 3G, u tome i jeste fora, ja sad ne znam kako, ali idu na sistem radio talasa (kao prava TV), verovatno će biti neka pretplata (ho-ho). A za Nindžu, pa prvi sneg, to je blizu, tako sam nešto i mislio. Ih kakvi ste bre, nevernici! :P :P :P

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Vlada Zem, to mozda u ostatku Evrope, ali tesko kod nas ..... mislim, ovi nesrecnici se jos muce sa 3g mrezom :dry: ..... ali kad bolje razmislim, sta ce mi tv uopste :D

silvy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 13:35

Post od silvy »

Ma to nije 3g nego TV na fonu preko radio talasa.Cuo sam da negde u Japanu, Kini su to vec napravili.I samsung je napravio telefon koji to podrzava.Telefon prima radio signale.Kao TV. :P :P :P

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

:P To dolazi, hteli mi to ili ne, e b_udder baš to je pitanje, koristi li nam ili ne, mada kad gledam svo to "loženje" oko Simbiana i ostalog napucavanja telefona, ovo je total revolution (ne znači da bih voleo da gledam TV na mob-u, ne znam, pitam, možda :blinky: ).

Za silvy, bravo :D , pa da, to je to, freebroadcast (mada će da padne neka TV pretplata 100%, hi-hi-hi)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

tztztztz pa kod nas nije zaziveo obican 3g standard, a ni EDGE jos ne radi kako treba a vi pricate o TV [ako se ne varam to je onaj DVB-H standard koji podrzava i nokia n92 i koji je u planu da bude pusten u Nemackoj u test fazi za vreme svetskog prvenstva] :uhuh:

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ne znam dal' pratiš, izbace oni svašta ali se to, kako da kažem, ne primi u narodu (EDGE, no way Hose, and, what's for?) ali ovo je druga stvar, broadcast, pa ne mogu više da objašnjavam, stvarno, (bez uvrede). Pa neće to biti sutra kod nas, naravno pašće sneg, ili snegovi, ali će da d o đ e. To me zanima, šta onda?

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

...sta onda???do onda cu uzeti sebi neki tv plazma ili lcd sa ekranom diagonale 150cm okacicu ga na zidu svoje sobe i uzivacu 8) ..sta ce mi tv na mob???nema logike i cisto sumnjam da ce nekog to zanimati dok ne budu pustali tu opciju za DZ e onda ce vec neko razmisljati o tome...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Vlada Zem, pa da ... slazem se .... "jednog dana" :D :D ..... pa i za to emitovanje je potrebna odredjena oprema, potrebno je imati korisnike (koje je u ovom trenutku moguce nabrojati na prste) itd ..... silvy, hehe .... ti poredis Kinu i JAPAN sa nama :D ..... pa dok kod nas zvanicno uvedu 3g, kod njih ce 5g vec biti prevazidjen ...... kod nas ni GPRS ne radi kako treba, a ne 3g i DVB-H i slicne stvari :) ......

p.s. ....zasto na 063 ne mogu da posaljem mms veci od par kB? :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

b_udder, probaj sa programom MMSIt...s njim bi trebalo bez problema...Ako ga nemas, javni da ti ga bacim na mail..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

za fain2daniel pa dobro to plazma, šta keks, zezam se, kupiću i ja.
Ali to me zanima, ta upotrebljivost, ne treba biti sumnjičav, da ne bude kao sa kamerama - ha-ha, hi-hi, pa onda - uauuuu 1mp, 2mp..., strava, štampam, vidi me, letim (da ne pričamo o Koreji, 10mp???). I ne bukvalno posle SP (jao, bukvalisti), ali ć e d a d o đ e. Posle nekog vremena, da, za DŽ. Pa, radio talasi, eeej... To je Tesla, kakav 3G (otimanje para). :wink: :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Jos i da u Srbiji dele za dz N92 uz postpaid paket pa i da imamo na cemu da hvatamo te talase, ovako neka su i besplatni, ja nemam prijemnik :) Inace meni je to veoma interesantno, mada nije bas toliko primenljivo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ajoj...ma daj...shta nagadjate neshto tu,kad bude neshto konkretno onda da prichamo,ovo sve neshto nagadjanje u prazno...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Dexter pa kad nam je dosadno u ovo doba nemamo boljih stvari od blejanja u monitor pa ozivljavamo i zvakamo jedno te iste teme i price :wacko:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

hehe,ma znam fain2daniel ,hladno napolju neshto vecheras,uhh...ma nije samo u ovo doba,vec koji dan se proteze tema... :wink: Ima toliko novih stvari koje su izashle a niko ih nije pomenuo na forumu,a ovo nije josh ni izashlo a mi se naprichali iha ha... :D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Jaoj, pa to je bilo tako-kako napisano, istina, ali, tja, bitno je dal' je to korisno ili ne, ma dobro, pogrešna poenta, možemo još da čekamo, slaćemo dimne signale kad ustreba.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori