Free mob.TV, vrlo uskoro
Free mob.TV, vrlo uskoro
E, kad se završi SP u Nemačkoj, stiže nam (i to mnogo brže nego što bi skeptici mislili) TV na mob.tel, i to ne pay-way through the
striming, nego kroz radio talase. Dobro, proći će tu meseci, ali treba nabaviti kompatib. telefone i hoćemo li to koristiti (tj. jel' to upotrebljivo)?

Šta u kojoj zemlji, pa valjda je to sad gotovo, nemoj da me plašiš. Ma to će da ide brže nego što misliš, možda samo u početku bude nekih fora kao sa GPRS-om (prvo postpejd, pa onda naplata po sekundama...) ali će da ga pljusnu, moraju, sve to sad ide brzo. I to bez striminga, u etar pa ko voli... Pitanje je samo koliko je to iskoristivo, mislim, ne mogu ni da zamislim.

Za silvy, bravo

Ne znam dal' pratiš, izbace oni svašta ali se to, kako da kažem, ne primi u narodu (EDGE, no way Hose, and, what's for?) ali ovo je druga stvar, broadcast, pa ne mogu više da objašnjavam, stvarno, (bez uvrede). Pa neće to biti sutra kod nas, naravno pašće sneg, ili snegovi, ali će da d o đ e. To me zanima, šta onda?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
...sta onda???do onda cu uzeti sebi neki tv plazma ili lcd sa ekranom diagonale 150cm okacicu ga na zidu svoje sobe i uzivacu
..sta ce mi tv na mob???nema logike i cisto sumnjam da ce nekog to zanimati dok ne budu pustali tu opciju za DZ e onda ce vec neko razmisljati o tome...

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Vlada Zem, pa da ... slazem se .... "jednog dana"
..... pa i za to emitovanje je potrebna odredjena oprema, potrebno je imati korisnike (koje je u ovom trenutku moguce nabrojati na prste) itd ..... silvy, hehe .... ti poredis Kinu i JAPAN sa nama
..... pa dok kod nas zvanicno uvedu 3g, kod njih ce 5g vec biti prevazidjen ...... kod nas ni GPRS ne radi kako treba, a ne 3g i DVB-H i slicne stvari
......
p.s. ....zasto na 063 ne mogu da posaljem mms veci od par kB?

p.s. ....zasto na 063 ne mogu da posaljem mms veci od par kB?

za fain2daniel pa dobro to plazma, šta keks, zezam se, kupiću i ja.
Ali to me zanima, ta upotrebljivost, ne treba biti sumnjičav, da ne bude kao sa kamerama - ha-ha, hi-hi, pa onda - uauuuu 1mp, 2mp..., strava, štampam, vidi me, letim (da ne pričamo o Koreji, 10mp???). I ne bukvalno posle SP (jao, bukvalisti), ali ć e d a d o đ e. Posle nekog vremena, da, za DŽ. Pa, radio talasi, eeej... To je Tesla, kakav 3G (otimanje para).

Ali to me zanima, ta upotrebljivost, ne treba biti sumnjičav, da ne bude kao sa kamerama - ha-ha, hi-hi, pa onda - uauuuu 1mp, 2mp..., strava, štampam, vidi me, letim (da ne pričamo o Koreji, 10mp???). I ne bukvalno posle SP (jao, bukvalisti), ali ć e d a d o đ e. Posle nekog vremena, da, za DŽ. Pa, radio talasi, eeej... To je Tesla, kakav 3G (otimanje para).

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: