Da li neko zna neko ko se bavi otkupom polovnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Da li neko zna neko ko se bavi otkupom polovnih telefona

Post od MilančeBGD »

Da li neko zna neko ko se bavi otkupom polovnih telefona ali po nekoj normalnoj ceni ne da ako taj telefon nov kosta 250e,on mi da za taj 150e,nego da mi da 230-220e.Ajde molim vas recite,dajte brojeve,na pp brojevi i ostalo,evo prodajem k750i vec 10dana,dajem ga po 170e,ali niko da se javi.Menjam k750i i za 6630 polovan ali da je u garanciji barem jos 2-5meseci.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

milan91, racunaj na to da neko ko kupuje polovne telefone treba posle i da ih proda i jos da zaradi. ako zelis iz necega da izvuces najbolju cenu (po tebe) onda prodaj direktno i daj oglas na vise mesta ..... ali takodje razmisli da li bi ti uzeo za 230e polovan tel, za koji ne znas da li je i koliko puta tresnuo na pod i ostale stvari, ako nov mozes da kupis za 20 evra vise... .......ja sam svojevremenom prodavao plocu, memoriju, procesor i graficku i bas sam pozvao te sto otkupljuju polovan hardver i lik mi je za sve to ponudio onoliko koliko bi realno kostala samo ta memorija (polovna) :lol: :lol: ..... naravno, te stvari sam na kraju prodao direktno....

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Mene je bas interesovalo kolika je vrednost mog k750i (star 9 meseci, u odlicnom stanju, papiri, garancija, full oprema- ovo sam napisao kao oglas za prodaju :) ) i pitao sam po prodavnicama u Knez Mihajlovoj. Cenili su ga 170€ (pre mesec dana). Uglavnom otkupljuju za 75% vrednosti novog, tako da prosetaj se malo...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Evo javio mi se kupac zainteresovan docice da vidi u 18h,tako da vidim da nema mnogo odziva na ovu temu ali dobro hvala vamLobachewsky, i b_udder ,moze lock

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

milan91, poenta je staviti oglas na raznim mestima za oglasavanje pa cak i u novinama i nahvaliti projzvod koliko je to moguce a gledati da cena ne uplasi kupca :wink:

i jesi li ga prodao ipak?
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Imao sam neku ponudu 175e,sutra cu da vidim sta ce biti,a danas mi stigne poruka oko 17h i kaze lik da mi daje 200e,i ja ga zovem on nesto kao kupio je vec i prekinu mi vezu.U cetvrtak mi izlazi oglas u halooglasim pa cu vidim verujem da ce se onda njih vise javiti.Ja stvarno ne znam da li je uredu ja dajem za 175e,sto ja mislim da je mnogo malo,ja bih ga prodavao za 185e,jer stvarno sam telefon cuvao jer sam mislio da cu ga vise imati,ali ocu da predjem na symbian.Imam dve ponude za polovnu 6630 u garanciji jos malo izgrebana i fali gumica na kameri,to sam odlozio za petak,ako ne prodam do petka telefon i uzmem pare,onda cu da se menjam on meni 6630 ja njemu k750i.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

milan91, 6630 i k750 su u istom cenovnom rangu a ako je 6630 izgreban izracunaj mu bar novu maskicu u ceni i to nije uopste losa kompenzacija da bi se oprobao u simbyan world'u 6630 je dobar izbor!

a za halo oglase ako pustis oglas na netu 'nece' biti prikazan u novinama cisto da znas i ume to i da potraje pa prodje i par nedelja i ne dobijes neku realnu ponudu ali sta je tu je... 8)
pozz
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Covece bez uvrede ali malo mnogo je 175 evra za polovan fon, koji u radnj moze da se uzme za 200 e......ako ti je toliko hitno menjaj ga odmah za 6630 i miran si
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

fain2daniel, znam to za halooglase,dao sam ja i na netu i dao sam da mi izadje u novine,imam jos bolju ponudu 6630 sve lepo krasno,malo izgreban,dobijem 3cd uz njega,6meseci garancije,Masterokrata, ja mislim da nije mnogo,jer ne mogu da prodajem za 145e,jer mislim da je vrednost polovnog od 155-180,znaci to je normalna cena,a ja ne mogu da se poredim sa nekim koji prodaje svoj k750i za 150 koji star 8,5meseci,i da je sa mreze,i da je maska izgrebana.

Dopuna izgleda sam prodao telefon,idem da se nadjem u 20h,ajde drzite palceve da ga prodam,pa vam se javljam,ali mislim da je reseno da je vec prodat :D :lol: ;) :) :roll:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Dao si 250 evra za telefon i sada ga prodajesh za 170 da bi josh dodao para i kupio 6630. E pa svaka ti cast... I posle kupish 6630, nalozish se, prodje te za par meseci i onda cesh da placesh za k750. I kada se sve sabere i oduzme, da si josh malo sacekao (i da si drzao pare) sada bi mogao da kupish n70 (kog nemas za sta da menjash trenutno, a i ni u skoroj buducnosti).

Videcesh posle da si sa konja sisao na magarca, ali radi sta hocesh. Dobar je 6630 telefon, ali ne da dash k750i za njega. Oni koji imaju 6630 kazu da ispravno postupash, oni koji imaju k750 kazu da ne, ja sam imao oba telefona, sada nemam ni jedan ni drugi (tj. neutralan sam) i mogu ti reci da k750 >>> 6630. Ti radi sta hocesh.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Necu da dodajem pare jer 6630 kosta 170e :wink: da placem necu,jer kad predjem na 6630 nema povratka tako da cu morati da ostanem na njemu.Ma dobto bre sladji su magarci :lol: :lol: :wink:
Kad uzmem telefon(6630) sutra,prekosutra videcu da li sam pogresio,ali i kad vidim nece mi nista znaciti,neka mi bude zabavan i 2meseca koliko i k750i pa ce biti dobro,ali ja mislim da je 6630 pravi telefon za mene,volim sa vecim ekranom,da instaliram programe,igrice da se zezam,treba mi i za mp3,kamera mi je potrebna onako,a na 6630 je sasvim dovoljna.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

pa shto odmah nisi kupio 6630? :dry: illi kao shto je rekao Dario, shto nisi sachekao josh 2 meseca i kupio n70 koji verujem da nema konkurenta za sada...
svejedno, shta je tu je, uzmi 6630, necesh se pokajati shto se tiche programa, ali verujem da ce ti nedostajati camera i mp3... tj. bez ad-15 ne vredi slushati mp3 na 6630... ja nekako izdrzavam, ali jedva chekam da se kod nas pojavi...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ne znam sto odmah nisam kupio dvoumio sam se i eto presudila je kamera na k750i,samo da vam se javim da sam prodao i sutra cu ici da uzmem 6630.Pa cu vam kazem utiske,o mp3,kameri i ostalom.

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

E hvala bogu da si resio svoj problem i da ces se skrasiti sa 6630, nemoj da se razocaras s kamerom, video sam slike, nisu uopste lose, ali k750 je k750....nista javi nam sutra obavezno kako ti se cini fon, ja mislim da je bruka i planiram da ga uzmem, tvoj sud milan91, ce biti presudan za moju odluku....aj pa javi
5130+Koss the plug....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Evo Masterokrata, E ovako uzeo sam telefon i stvarno sam zadovoljan njim,imam jedan program i dve teme,i 5pesmica,i napravio sam mali test i mogu reci da je telefon isti kao i k750i,samo je bolji jer ima symbian,evo poredio sam muziku koju sam imao i na k750i,i mogu reci da su ISTI,nema nikakve razliku i u slusalicama i u plejeru,na 6630 sam koristio plejer koji ide uz njega,i mogu reci da je zvuk isti potpuno isti,basevi i sve ostalo je isto,uslikao sam jos po danu 3slikice i mogu reci da su odlicne ali na k750i su malo bolje,6630 je odlican,dok ja malo udjem u semu sve oko symiban,ali prvi utisak je odlican,6630 uopste nije spor,mislim kad se upali treba mu 10sec,onda ja kad ocu odmah u meni on malo zablokira i posle 5sec radi ko obican telefon.Ulazenje u galeriju i svuda je odlicno nigde ne koci.Ekran je malkice losiji ali sve je dobro,sve sve,cak su mi i slusalice bolje na 6630,jer na k750i sam imao manji kabal i nije mi bio dovoljan i nerviralo me je sto je klabal na jednoj slusalici duzi a na jednoj kraci pa stalno povucem nesto.Inace telefon mi je sa TIM mreze koji ima 2ikonice koje sam sklonio,i to je to.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

znachi sve najache! :D
drago mi je da si odushevljen phonom...
nisi se razocharao...
mada ne bi ni trebalo... :wink:
ja sam veoma zadovoljan sa ovim, i mislim da ga necu menjati josh dugo... :roll: :roll: :roll:
kako si sklonio ikonice sa TIM-a inache..?

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

Znaci tvoja preporuka milan91, ? :)
E iznenadio si me s ovim zakljuckom da je mp3 player isti kao kod k750i :ohmy:
Ocekivao sam slabiji.
Ako se dobijaju obicne nokia slusalice to je super posto sam ja bas navikao na njih.
A za kameru sam video da nije losa, par ljudi je postavljalo slike na sajt i odlicne su.
Znaci treba ga kupiti :D
5130+Koss the plug....

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Moj odgovor ti je jedno veliko 'da'... :D
nije bash best by, ali je dosta 'jak' phone...
Dizajn mi se mnogo svidja, ali ukusi su razlichiti...

Pozz! 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Masterokrata »

vlaki, zasto tako mislis?
Evo na forumu koliko sam primetio bas vlada misljenje da je 6630 best buy.
Mislim za taj kes koliko ona kosta ne moze se bolje proci.......mislim nov je 170e a toliko pruza... :D
vlaki, ajde i ti nas prosvetli za mane 6630, milan91, ga je bas nahvalio ali on ga ima tek 1 dan pa nije stigao da se upozna s problemima.....svaki telefon ih ima, samo da ih cujem na 6630
5130+Koss the plug....

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

6630 je, po mom misljenju, definitivno best buy, za te pare ja ne vidim bolji telefon
koristim neka 2-3 meseca i izuzetno sam zadovoljan.
uopste nemam potrebu da ga menjam za bilo koji drugi, mnogo skuplji telefon
voleo bih da imam N70 ali tolika razlika u ceni stvarno ne opravdava razliku u kvalitetu.
isto vazi i za 6680
FM je po meni jedini nedostatak ali ako imas vecu karticu pa mozes snimiti dosta muzike onda nema frke
moram da napomenem da telefon ponekad, usled dosta maltretiranja ume da zakuca ali posle restarta radi najnormalnije. i to se dogadja jako, jako retko, mislim da na prste mogu da nabrojim koliko puta mi se to desilo

Zaključana tema