Bluetooth
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
To stoji, ja sam se pogrešno izrazio za MSI, mada disk koji sam dobio uz njega ima jednu čudnu manu: kada se pokrene Autorun, kliknem na Install Software, a on ništa i onda moram da otvorim disk u My Computer-u i da ručno pokrenem fajl Setup.exe. To što neće da ga prepozna kad se ubaci u neki drugi USB port je ipak minus za današnje pojmove zato što je prednost USB-a upravo u tome što je univerzalan i što uređaj možeš da uključiš u bilo koji port posle instalacije i radiće (lično sam proverio sa skenerom, štampačem i još gomilom uređaja), jedino je Windows 98 imao taj problem zbog loše USB podrške, to je verovatno manjkavost u njihovim drajverima i to bi trebalo da isprave, na sam MSI BT nemam druge zamerke, mali je i zgodan za nošenje u bilo kom džepu kad to zatreba.
Ghost
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nije loš MSI samo su ranije verzije Widcomm-ovog softvera bile jako bagovite. Sada sve to radi kako treba pa BT uređaj slobodno može da se izabere po izgledu!
Naravno, preporučljiv je Class 1 & USB2.0, ali i Class 2 odlično radi posao u kućnoj varijanti. A Blue Soleil je takođe paket drajvera sa aplikacijom koji je po meni očaj. Postoje otključani Widcomm-ovi drajveri koji mogu da "voze" sve BT dongliće... 

● PRAVILA FORUMA ●
I ja imam MSI 2 godine i radi ko podmazan!images/smiles/icon_bigyellowgrin.gif
Miskoni, Probao sam BlueSoleil i jeste očajan. Na kraju se i pokvario. Ne znam šta mu bi, ali ni na jednon kompu ne radi, a nije da ne znam da ga pokrenem, jer ranije sam uspevao.
Ako neko ima informaciju o nekom novom BT standaardu, nisam čuo neke konkretne tehničke podatke, osim da je po brzini negde izmežu WLAN-a i LAN-a. Neki švedski standard, i da ga već i skupština Vojvodine koristi. Drugarov gazda u NS (od koga sam za to prvi put i čuo) ima nameru da ga iskoristi za umrežavanje cele kuće (neki savremeniji TV, 2 kompa i još par i zgradi, net, i sve ostale sitnice koje podržavaju običan BT, jel postoji BT HUB?). Jel zna neko nešto o tome, jer je meni zvučalo neverovatno da za tako nešto nisam čuo. I dok pišem ovo pogledao sam na wikipediji i našao sledeće:
On 28 March 2006, the Bluetooth Special Interest Group (SIG) announced its selection of the WiMedia Alliance Multi-Band Orthogonal Frequency Division Multiplexing (MB-OFDM) version of Ultra wideband (UWB) for integration with current Bluetooth wireless technology. UWB integration will create a version of the globally popular Bluetooth wireless technology with a high speed/high data rate option. This new version of Bluetooth technology will meet the high-speed demands of synchronizing and transferring large amounts of data as well as enabling high quality video and audio applications for portable devices, multi-media projectors and television sets, wireless VOIP. At the same time, Bluetooth technology will continue catering to the needs of very low power applications such as mice, keyboards and mono headsets, enabling devices to select the most appropriate physical radio for the application requirements, thereby offering the best of both worlds.
Jel moguće da je to već zaživelo? Ili se još uvek radi o 2.0?

Ako neko ima informaciju o nekom novom BT standaardu, nisam čuo neke konkretne tehničke podatke, osim da je po brzini negde izmežu WLAN-a i LAN-a. Neki švedski standard, i da ga već i skupština Vojvodine koristi. Drugarov gazda u NS (od koga sam za to prvi put i čuo) ima nameru da ga iskoristi za umrežavanje cele kuće (neki savremeniji TV, 2 kompa i još par i zgradi, net, i sve ostale sitnice koje podržavaju običan BT, jel postoji BT HUB?). Jel zna neko nešto o tome, jer je meni zvučalo neverovatno da za tako nešto nisam čuo. I dok pišem ovo pogledao sam na wikipediji i našao sledeće:
On 28 March 2006, the Bluetooth Special Interest Group (SIG) announced its selection of the WiMedia Alliance Multi-Band Orthogonal Frequency Division Multiplexing (MB-OFDM) version of Ultra wideband (UWB) for integration with current Bluetooth wireless technology. UWB integration will create a version of the globally popular Bluetooth wireless technology with a high speed/high data rate option. This new version of Bluetooth technology will meet the high-speed demands of synchronizing and transferring large amounts of data as well as enabling high quality video and audio applications for portable devices, multi-media projectors and television sets, wireless VOIP. At the same time, Bluetooth technology will continue catering to the needs of very low power applications such as mice, keyboards and mono headsets, enabling devices to select the most appropriate physical radio for the application requirements, thereby offering the best of both worlds.
Jel moguće da je to već zaživelo? Ili se još uvek radi o 2.0?

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Možda bi taj BT proradio sa Widcomm-ovim drajverima (sem ako nije totalno umreo)...
Razni BT stižu sa Blue Soleil softverom ali rade i sa Widcomm-ovim bez problema, jedino treba nabaviti otključane drajvere. Ako se ne varam, baš Ninolina ima TakeMS BT koji je došao sa Blue Soleil paketom a sada srećno fercera sa Widcomm-om...
A jeste najavljivana integracija BT-a i WiFi standarda još ranije, tako da nije čudno da je već krenuo da se primenjuje, doduše stidljivo, ali u narednom periodu se može očekivati kompletna implementacija u raznorazne stvarčice...

Razni BT stižu sa Blue Soleil softverom ali rade i sa Widcomm-ovim bez problema, jedino treba nabaviti otključane drajvere. Ako se ne varam, baš Ninolina ima TakeMS BT koji je došao sa Blue Soleil paketom a sada srećno fercera sa Widcomm-om...

A jeste najavljivana integracija BT-a i WiFi standarda još ranije, tako da nije čudno da je već krenuo da se primenjuje, doduše stidljivo, ali u narednom periodu se može očekivati kompletna implementacija u raznorazne stvarčice...

● PRAVILA FORUMA ●