Koliko CESTO menjate fon!!!
Koliko CESTO menjate fon!!!
Nekad se brate pitam, da li sam je normalan!!!
1.Da li je to normalno 3-4 puta godisnje kupovati nove telefone
2.Kupovati svaki mesec po 5 casopisa o telefonima
3.Svako vece blejati 3-5 sati na netu i gledati telefone
naravno ima tu jos, ali ne bi da vas smorim!!!
1.Da li je to normalno 3-4 puta godisnje kupovati nove telefone
2.Kupovati svaki mesec po 5 casopisa o telefonima
3.Svako vece blejati 3-5 sati na netu i gledati telefone
naravno ima tu jos, ali ne bi da vas smorim!!!
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
1. znam za lika koji ne moze jedan mesec da izdrzi sa jednim phonom...
2. mislim da nije potrebno da kupujesh te silne chasopise kad vec imash net i blejish na njemu stalno...
i da, za 3 god. promenio sam 3 phona...
Pozz!
2. mislim da nije potrebno da kupujesh te silne chasopise kad vec imash net i blejish na njemu stalno...
i da, za 3 god. promenio sam 3 phona...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Evo samo da se dokopam nokie 8910i (za pristojnu cenu) i necu je menjati 3 godine! (kao i sa 3310).
Inace ovi novi telefoni brzo smore... kupish jedan telefon i odma zelish drugi, nista ti nije dovoljno.... Tako da, bolje OLD SCHOOL...... 3310 i teraj....
(ali posto je 3310 vec definitivno izasao iz mode, mora nesto drugo.... pa: 8910i
).
@dusanx: trebao si da dodash opciju "jednom u dve godine" (ili pak 3 u mom slucaju....)
Inace ovi novi telefoni brzo smore... kupish jedan telefon i odma zelish drugi, nista ti nije dovoljno.... Tako da, bolje OLD SCHOOL...... 3310 i teraj....

@dusanx: trebao si da dodash opciju "jednom u dve godine" (ili pak 3 u mom slucaju....)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
pa mijenjam 1-2 puta godisnje , ustvari mijenjao sam . a 6680 ne mijenjam dok se ne pojavi nesto dobro sa nekom normalnom cijenom tj. da nije preskupo , razmisljao sam o n70 , medjutim nesto mi se ne isplati prelazak na njega , pa cu cekat dok se ne pojavi nesto bolje sa cijenom oko 250e
3310 rulezz

3310 rulezz

kako kad,nekad na mesec dana nekad na pola godine...evo p910 mi traje vec pola godine.od 2000 sam promenio jedno 45 telefona i najchesce me smore posle mesec dana pa prodam i dodam malo za neshto bolje ili trampim glavu za glavu i tako redom....sad pochinjem polako da se razmishljam o nabavci necheg novog ali josh neznam shta bi to moglo da bude a da nije loshije od p910.mozda ova nova e61 nokia mada nisam bash ljubitelj tog brenda 

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja svake godine menjam telefon jedino je bio propust posle godine tako da sam imao siemens mc60 2godine,a k750i sam imao 2meseca pa ga menjao za 6630,i to mi je bilo prvi put da uzmem drugi telefon posle 2meseca,inace sledece godine u ovo vreme cu uzeti neki,ali mislim da nece biti od novijih,mislim da ce to biti motorola v3x i sonyericsson k750i jer su mi ti telefon najbolje uradjeni i najlepsi su,bolje uzmem ta dva nego neki noviji,i to mi je sasvim ok,i mislim da cu to raditi stalno,a svaki mesec kupim 6 casopisa raznik,o racunarima i mobilnima i igricama.Na netu sam skoro ceo dan i blejim u forum

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Menjam telefone cestje nego sto neki menjaju carape...
doduse ne menjam ih, qpujem nove a uglavnom zadrzim stare ...
[off]
Qpovanje nasih casopisa ( a i dosta stranih) pored "zivog" interneta nikada netju motji da razumem... Zasto bi neko dao 200 dinara da bi procitao testove koji nemaju veze sa zivotom ( tu i tamo ubodu, pa napisu nesto pametno), a cak i da su vrhunski sve se to moze procitati na internetu i to dzabe, ili da bi citao vesti od pre 2 mesetza ili jos gore specifikacije...
[/off]

[off]
Qpovanje nasih casopisa ( a i dosta stranih) pored "zivog" interneta nikada netju motji da razumem... Zasto bi neko dao 200 dinara da bi procitao testove koji nemaju veze sa zivotom ( tu i tamo ubodu, pa napisu nesto pametno), a cak i da su vrhunski sve se to moze procitati na internetu i to dzabe, ili da bi citao vesti od pre 2 mesetza ili jos gore specifikacije...

[/off]
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Telefon menjam prema mogucnostima i potrebama, nekad mesecno, nekad nedeljno, ali n-gage nikad ne menjam
Sta sad ionako bi pare slupao u nesto drugo......komp, ili nesto slicno, pa bolje onda ispuniti svoj hir i uzeti drugi mob. Cisto da se zadovolji radoznalost....nije to neki preteran trosak, najveci gubityak na telefonu mi je otprilike 20e za 3 meseca nosenja, nije strasno

Sta sad ionako bi pare slupao u nesto drugo......komp, ili nesto slicno, pa bolje onda ispuniti svoj hir i uzeti drugi mob. Cisto da se zadovolji radoznalost....nije to neki preteran trosak, najveci gubityak na telefonu mi je otprilike 20e za 3 meseca nosenja, nije strasno

5130+Koss the plug....
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja se bavim stekom i skupljanjem para,za sladoled,uzinu za skolu,od rodjendana,od babe i dede,od strica,rodbine.E tako kad skupim onda uzmem neki telefon.Za jedno 4meseca skupim oko 270e,ko hoce da ima tolike pare neka proba moj posao,e da ima i bolji naci da jos vise zaradite,lepo odete na bez. pumpu i ribaj soferke

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Vidim ja da se u Srbiji lijepo može uštediti od užine, sladoleda, babe i dede...
U Sarajevu su dijeca daleko skromnija, jel koliko vidim na ovom forumu je uglavnom mladja populacija.
Ja mjenjam 1 godišnje telefon. Više volim osvježavati svoj računar, automobil, i imati mobitel koji mi odradi posao, nego davati 500e i više da bih bila u "trendu".
Svaka čast svima, sve je to stvar ličnog izbora i ništa više.
U Sarajevu su dijeca daleko skromnija, jel koliko vidim na ovom forumu je uglavnom mladja populacija.
Ja mjenjam 1 godišnje telefon. Više volim osvježavati svoj računar, automobil, i imati mobitel koji mi odradi posao, nego davati 500e i više da bih bila u "trendu".
Svaka čast svima, sve je to stvar ličnog izbora i ništa više.