Koliko CESTO menjate fon!!!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koliko cesto menjate telefone

1 put godisnje
27
42%
2 put godisnje
12
18%
3 put godisnje
17
26%
1 mesecno
7
11%
3310 forever
2
3%

Ukupno glasova: 65

DusanX
Banned
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 23:14

Koliko CESTO menjate fon!!!

Post od DusanX »

Nekad se brate pitam, da li sam je normalan!!!
1.Da li je to normalno 3-4 puta godisnje kupovati nove telefone
2.Kupovati svaki mesec po 5 casopisa o telefonima
3.Svako vece blejati 3-5 sati na netu i gledati telefone

naravno ima tu jos, ali ne bi da vas smorim!!!

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

cak i vise puta nedeljno....jednom mi se deslio da kupim tel u 12 a prodam ga oko 3...to ti je potrosna roba :wink:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

1. znam za lika koji ne moze jedan mesec da izdrzi sa jednim phonom...
2. mislim da nije potrebno da kupujesh te silne chasopise kad vec imash net i blejish na njemu stalno...

i da, za 3 god. promenio sam 3 phona...

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ja ih menjam na svakh otprilike pola godine. taman kada dobijem neki za rodjendan(protekle 4god sam ih dobijao od iste osobe i to je preslo u naviku), imam ga 6 meseci i onda ga prodam i kupm drugi (i sa njim cekam rodjendan)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

cime se vi bavite kad imate para da tako menjate telefone?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Evo samo da se dokopam nokie 8910i (za pristojnu cenu) i necu je menjati 3 godine! (kao i sa 3310).

Inace ovi novi telefoni brzo smore... kupish jedan telefon i odma zelish drugi, nista ti nije dovoljno.... Tako da, bolje OLD SCHOOL...... 3310 i teraj.... :D (ali posto je 3310 vec definitivno izasao iz mode, mora nesto drugo.... pa: 8910i :) ).

@dusanx: trebao si da dodash opciju "jednom u dve godine" (ili pak 3 u mom slucaju....)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa mijenjam 1-2 puta godisnje , ustvari mijenjao sam . a 6680 ne mijenjam dok se ne pojavi nesto dobro sa nekom normalnom cijenom tj. da nije preskupo , razmisljao sam o n70 , medjutim nesto mi se ne isplati prelazak na njega , pa cu cekat dok se ne pojavi nesto bolje sa cijenom oko 250e

3310 rulezz 8) :wink: :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

oko 2 puta godishnje... nekad vishe, nekad manje, nema pravila... recimo 7610 sam drzhao 2 godine i onda uzeo n80... nema prawila...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, eeee ... a gde su ti se zagubili u nabrajanju ... Sharp, a 925, V3i .... i jos neki ... :D :wink: 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Otprilike na godinu ipo, ali posto nije ponudjeno rekao bih jednom godisnje! :) Uglavnom sacekam da se pojavi telefon sa vise poboljsanja u odnosu na predhodni... 8)

PozZ

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

kako kad,nekad na mesec dana nekad na pola godine...evo p910 mi traje vec pola godine.od 2000 sam promenio jedno 45 telefona i najchesce me smore posle mesec dana pa prodam i dodam malo za neshto bolje ili trampim glavu za glavu i tako redom....sad pochinjem polako da se razmishljam o nabavci necheg novog ali josh neznam shta bi to moglo da bude a da nije loshije od p910.mozda ova nova e61 nokia mada nisam bash ljubitelj tog brenda :roll:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja svake godine menjam telefon jedino je bio propust posle godine tako da sam imao siemens mc60 2godine,a k750i sam imao 2meseca pa ga menjao za 6630,i to mi je bilo prvi put da uzmem drugi telefon posle 2meseca,inace sledece godine u ovo vreme cu uzeti neki,ali mislim da nece biti od novijih,mislim da ce to biti motorola v3x i sonyericsson k750i jer su mi ti telefon najbolje uradjeni i najlepsi su,bolje uzmem ta dva nego neki noviji,i to mi je sasvim ok,i mislim da cu to raditi stalno,a svaki mesec kupim 6 casopisa raznik,o racunarima i mobilnima i igricama.Na netu sam skoro ceo dan i blejim u forum :D :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Menjam telefone cestje nego sto neki menjaju carape... :D doduse ne menjam ih, qpujem nove a uglavnom zadrzim stare ... :)

[off]
Qpovanje nasih casopisa ( a i dosta stranih) pored "zivog" interneta nikada netju motji da razumem... Zasto bi neko dao 200 dinara da bi procitao testove koji nemaju veze sa zivotom ( tu i tamo ubodu, pa napisu nesto pametno), a cak i da su vrhunski sve se to moze procitati na internetu i to dzabe, ili da bi citao vesti od pre 2 mesetza ili jos gore specifikacije... :roll:
[/off]
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Telefon menjam prema mogucnostima i potrebama, nekad mesecno, nekad nedeljno, ali n-gage nikad ne menjam :D
Sta sad ionako bi pare slupao u nesto drugo......komp, ili nesto slicno, pa bolje onda ispuniti svoj hir i uzeti drugi mob. Cisto da se zadovolji radoznalost....nije to neki preteran trosak, najveci gubityak na telefonu mi je otprilike 20e za 3 meseca nosenja, nije strasno 8)
5130+Koss the plug....

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

b_udder napisao:cime se vi bavite kad imate para da tako menjate telefone?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Oljica napisao:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja se bavim stekom i skupljanjem para,za sladoled,uzinu za skolu,od rodjendana,od babe i dede,od strica,rodbine.E tako kad skupim onda uzmem neki telefon.Za jedno 4meseca skupim oko 270e,ko hoce da ima tolike pare neka proba moj posao,e da ima i bolji naci da jos vise zaradite,lepo odete na bez. pumpu i ribaj soferke :lol: :D :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

b_udder napisao:cime se vi bavite kad imate para da tako menjate telefone?

Pa ovako,neki od nas i rade i solidno zaradjuju a i nemaju druge prohteve jer ne izlaze puno i ne troshe pare na skupu odecu ili shta ti ja znam,ali zato nikad nisu odrasli i josh uvek vole da se igraju.... :lol: :roll: 8)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

bash kao shto reche araphel, nije mi bitno da li cju danas nositi gucci, pradu ili nekog no name proizvodjacha... ne izlazim swako veche, i nemam neke extra prohtewe... tako da se uwek nadje za solidan telefon :wink:

Naca_B
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 12:35

Post od Naca_B »

Vidim ja da se u Srbiji lijepo može uštediti od užine, sladoleda, babe i dede...
U Sarajevu su dijeca daleko skromnija, jel koliko vidim na ovom forumu je uglavnom mladja populacija.
Ja mjenjam 1 godišnje telefon. Više volim osvježavati svoj računar, automobil, i imati mobitel koji mi odradi posao, nego davati 500e i više da bih bila u "trendu".
Svaka čast svima, sve je to stvar ličnog izbora i ništa više. :wink:

Odgovori