jednom sam pomenuo da SanDisk ima dve vrste kartica na kojima pise "mobile" s tim sto su jedne Dual Voltage, dok druge nisu .... posto su neki tvrdili da nisam u pravu evo slika (ne da bih dokazao da jesam u pravu vec da se ljudi ciji telefoni podrzavaju samo DV kartice ne bi zeznuli...)
ova kartica jeste DV
dok ova nije
pozdrav...
Poslednja izmena od b_udder u Pet, 28. Jul 2006. 21:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne znam kako neki članovi Foruma ne vide fotke, kod mene se sve vidi, treba proveriti da možda Internet Explorer ne pravi problem-možda je u podešavanjima neko greškom isključio prikazivanje slika. Uzgred, kakve su to MMC mobile kartice koje su duplo kraće od klasične MMC, jedan moj prijatelj je kupio za MP3 plejer i kada je ubacio kaže da je plejer ne vidi. Donesem ja moju karticu kod njega, a ono ta njegova MMC mobile je duplo kraća od moje. Da li tu postoji neki adapter i u čemu je fora, ne znam mnogo o tim karticama.
nevidljivi, cekaj ti pitas za mmc mobile? .... nisam bio shvatio odmah jer sam mislio da znas .... mmc mobile su novija verzija RS (reduced size) MMC kartica koje su uz to i DV (dual voltage) ..... mogu se koristiti u uredjajim koji podrzavaju RS i DV-RS kartice (6630, 6680, n70 itd.), dok je za ostale uredjaje koji koriste obicne MMC kartice potreban adapter (koji ide uz karticu)
Pa u tome i jeste bila fora, MP3 sam flešovao tako da može da podrži i DV MMC kartice, ali nije odgovarala veličina zbog toga što nismo imali adapter. Znam šta su DV kartice, ali nisam znao za ovu foru sa adapterom. Video sam i MMC micro (trans flash) kartice, došao mi je ortak koji je kupio LG U8360 i zamolio me je da mu ubacim karticu u telefon, uz nju dolazi adapter za standardno MMC ležište, hvala još jednom.
Inace jel zna neko da li negde ima da se kupi samo nastavak za MMC??? Mnogi su me to pitali, jer su izgubili ili sta vec, i sad ne mogu da gurnu karticu u neki citac... itg... Pa da li postoji negde samo u prodaji nastavak???
Kome treba nastevak za rs karticu, nek nabavi karticu od 128mb ili 64mb, to nije skupo a moze biti korisno.
A sam adapter..........sumnjam da ima u prodaji.......mozda preko neta?
da, i u moj citac bez problema idu i rs-mmc i mini SD. doduse, za mini SD postoji bas poseban slot a rs-mmc ide u onaj kao i obican mmc i SD. citac je neki digitus
A jel zna neko jel ima negde kod nas da se kupi "Memoru Stick Micro",nova sonijeva memorijska kartica koja se ugradjuje u nove SonyEricsson telefone (K800i,K790i,K610im,Z550i...)?
Poslednja izmena od McLaren F1 u Ned, 30. Jul 2006. 18:22, izmenjeno 2 puta ukupno.
DJ_Boris napisao:Inace jel zna neko da li negde ima da se kupi samo nastavak za MMC??? Mnogi su me to pitali, jer su izgubili ili sta vec, i sad ne mogu da gurnu karticu u neki citac... itg... Pa da li postoji negde samo u prodaji nastavak???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.