Nalog mi je ugasen. Zasto?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
N-gager
Banned
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 06:20

Nalog mi je ugasen. Zasto?

Post od N-gager »

Zato sto je modus onaj necemo mu spominjati ime :P odlucio da ja ugrozavam forum i krsim pravila.......boli me uvo za postove..... ali totalno je glupo sto mi je na ovaj nacin ugasen nalog. Ko da sam terorista...a nisam opsovao ili postavio neki link pa 100 godina.
Good News, I've decided not to kill you

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A nalog ti je bio... koji?
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

N-gager, a sto mu neces spomenuti ime?Jel ti neko zabranio?Ajde da cujemo ko gasi naloge, jer nisi prvi kome se desilo...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Aha,ti si znaci bio Masterokrata!?Mozda si nesto lose rekao u Kritikama,ili bacio neki link ka krekovanom programu,ne mora da znaci da si psovao u postovima,pa si tako iznervirao moderatora/administratora!?
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

N-gager, pa sigurno si bio dobar :wink: :) ali ne znam sto jedino da sacekamo da to moderator ili administrator kaze,da li si dobio neko upozorenje pre toga
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Da dobijao sam upozorenja tipa : promeni avatara, ne mozes prostor do 100 karaktera da dopunjujes sa tackicama, cek da se setim sta jos... ma sve neke nebuloze :uhuh:
Samo na pp saljem linkove, a kazem za psovanje da izbegavam.
Samo da provalim ko me je zadnji opomenuo.... mislim da je modus alexandar, alexander ...tako nesto 8)
Ljudi sa kojima sam na forumu pricao kazu da i njih za gluposti opominju......
Sta je ovo? Forum ili Konc-logor? :x

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

masterokrata nije ti bez razloga ugasen nalog...znaci opomena ti je dovoljna da se zapitas o cemu se radi i gde gresis a sigurno si i detaljno pojasnjenje dobio uz to jel?! :uhuh:
znaci kada ti admin,modus kaze uradi to i to ti uradis i gotovo a ne da se njima inatis!nema nista od toga :uhuh:
svako je od nas imao neka losa iskustva sa upozorenjima raznih vrsta (kad se setim) ali to se sve da resiti...PRAVILA su PRAVILA
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

eto vidis da si dobio upozorenje znaci opomenu si dobio tako da nemas prava da se ljutis nego sad da pazis lepo sta pises i kako pises :) :wink:

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Cek, cek..... znaci iako toga nema u pravilniku....ja sam za to opominjan? Aha, hmhmh, hm, hm?
Ljudi da li ste svesni da ste sada izvalili najvecu glupost jos od one da je zemlja ravna? :P

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ocigledno je da su na ovom forumu mnogo veca ogranicenja (ili smanjena sloboda, kako god) nego na ostalim, radi povecavanja kvaliteta njegove sadrzine. I najmanji offtopic se brise, pravilo 100 karaktera, zabrana linkova... Sa jedne strane je to dobro, ali sa druge... ipak je ovo forum a ne korisnicki serv. Ne znam kakvo je bilo poslednje upozorenje, i da li je ban bas toliko bio jedino resenje..
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Ajde neka neko izvadi izvod iz pravilnika gde je zabranjeno za avatara imati dzojstik za nintendo gamecube u obliku motorne testere, ili jos bolje da je prostor do 100 karaktera zabranjeno popunjavati tackama? 8)
Poslednja izmena od N-gager u Uto, 12. Sep 2006. 22:53, izmenjeno 1 put ukupno.

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Ma nebitno sto sam banovan.....samo sto je to bez valjanog razloga koji se spominje u pravilniku..... ko da bi se ja bunio da sam postovao linkove.... ili psovao....
Ajde sad lepo nek se javi admin koji me je banovao i neka kaze kako da dobijem nazad nalog?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

N-gager, pa ne znam meni najvise smeta kad neko uradi ... ako ne moze napise 100 karaktera onda neka ne pise,a za avater ne znam nisam ga video kakav je ali sigurno ima neki razlog.I ja sam za to da se malo skrate tih 100 karaktera npr na 80 ali ne moze takva je odluka i gotovo.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Evo kad bas trazis...
STROGO ZABRANJENO:
#1...
#2...
#3 dopunjavanje do 100 karaktera gomilom smajlija, tačkama i sličnim
A sto se tice avatara,ja sam imao problema sa istim jer sam stavio Partozanov grb,onda mi je obrisan uz obrazlozenje da provociram druge korisnike time i da je tako nesto odsad zabranjeno jer navijacki i ostali avatari koji MOGU da isprovociraju su odsad zabranjeni!
I ja sam se pobunio i napravio tred jer je bilo nekih koji su imali DO TADA zvezdin grb,Real Madrid-ov,i sl... a NISU im bili sklonjeni,i pomenuo sam da cak i sam administrator ima nesto sto se moze opisati kao demon u avataru i da to vredja nas vernike i hriscane i na to je SVIMA uklonjen bilo kakav provocirajuci avatar i cak je i sam administrator promenio svoj da se ne bi razlikovao od nas i da dokaze da to pravilo vazi i ZA NJEGA,sto znaci da vazi i za TEBE!!
Pozdrav 8)

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Za karaktere postoji "strogo zabranjeno" clan #2 i #3... Mada ne znam koliko si puta bio opomenut za to i da li su te dve stavke koje si naveo jedini razlog. S obzirom da vise nemas testeru kao avatar, po tome ostaje da su karakteri jedini problem. Po nekim pravilima, ovo bi trebalo da bude ban u trajanju od 7 dana, kao upozorenje... Raspitaj se ili sacekaj ovde odgovor.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ala smo svi fini kao iz da smo iz Finske :P
Necu uvlaciti nicije probleme u pricu ali cu navesti moj slucaj!

Zbog samog pokretanja i nastavljanja teme
viewtopic.php?t=6123
Par postova u kojima sam objasnio zasto i kako razmisljam o toj temi,su obrisani!
Kao slag na tortu je doslo pismo od adminstratora sajta kojim me upozorava da cu ako nastavim da uopste pisem tj pomenem tu temu biti izbrisan kao user!!!
Dakle neke teme su cenzurisane bez prava na zalbu.
Sistem modovanja sajta je autokratski i sa puno privilegovanih koji pisu nebuloze , gluposti pa cak i pogresne savete a ipak se njihovi postovi ne brisu.Takve ce te lako pronaci(da ih ne brukam javno). Pronadjite samo poruke moderatora i administratora a prvi sledeci post je njihov koji OBAVEZNO "klima glavom u znak odobravanja".

Posto sam uveren da ce ovaj post biti obrisan kao i user nalog.Koristim priliku da se zahvalim svim ljudima sa kojima sam jako lepo saradjivao i saznao mnoge lepe i korisne stvari o mobilnoj telefoniji.
(to je sustina foruma a ne chatovanje radi chatovanja ili nekih bezveznih VIP titula)
Pozdrav Goran
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

N-gager
Banned

Post od N-gager »

gameforce, ti si legenda, nadam se da ti post nece biti obrisan, ti si jedan od likova sa vecim znanjem ovde......citao sam postove na podforumu motorola i stvarno znas znanje. Vidim da ti je stalo da te banuju pa dobro......nek je sa srecom. A inace u pravu si za ono klimanje glavom 8)
E da Hvala za mediarescue pro 8)

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Avatar dzojstik od nintendo gamecube da je protiv politike foruma? Sto? A da sirim mrznju i vredjam ljubitelje Sony Playstation-a.... kako sam zaboravio :ohmy:
Procitao sam pravilnik....nemam pojma kako su mi tackice promakle? Za smajlije sam znao, dobro de sad znam i za tacke. 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma svaki avatar koji vredja osecanja ili provocira druge clanove,jel ti lepo kazem da je i sam administrator promenio svoj avatar kako bi bio jednak po tom pitanju u postovanju sopstvenog pravila,sta ti je toliko tesko da stavis nesto drugo sto nije neko hladno oruzje,vestica,navijacki ili grb neke zemlje!?
Pozdrav 8)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

N-gager, Posto moja neutaziva zelja za prenosenjem znanja preovladava kao takva celog zivota vec evo 40tak godina,ovde na forumu sam i dalje ali kao citalac i kao neko ko sada samo daje savete na PP.
Mislim da znanje nikada ne treba da se krije i sputava a pogotovo krije od nekoga ko zeli da nauci!
Na zalost admini su me opominjali i brisali i zbog nekih drugih stvari (velicine slike kao priloga npr)
a kada sam pokazao linkom da to isto na forumu rade i neki drugi MIP,MANIJACI,EXPERTI odgovor mi je iskuliran tj ostao sam bez reply
:( :o :shock:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Zaključana tema