Telefoni na preklop

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
Kontakt:

Telefoni na preklop

Post od Andrejica »

Da li volite telefone na preklop? Ako da zasto,ako ne zasto? Koje su im mane? Da li je istina da se przo kvare bas zbog te opcije?
Koji je po vama najbolji telefon na preklop?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ne volim bas telefone na preklop, zbog prisustva flat kabla i ucestalosti kvarenja istog

npr moja sestra je imala motorolu v600 tri godine, nikakvih problema, ortak samsung a800 takodje 3 godine bez problema, ja sam imao v3x, o5 bez problema, dok je npr jedna ortakinja imala x460 i flat je otisao posle 6 meseci korisenja. za opravku istog su joj trazili 50e

u glanom smatram da nema nikakve veze da li je telefon na preklop ili ne... sve zavisi koliko imas srece pri kupovini istog i koliko ga cuvas :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mpx200 i mpx220 su mi najbolji. prvi jer ga imam drugi jer ga nemam. inače veoma su dobri za one likove koji imaju postpaid jer ne mogu da zovu dok su u džepu hehehe
ne računajući key lock opciju :D :D :D
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
Kontakt:

Post od Andrejica »

mpx200 je moj decko imao i kada mi je ponudio nisam htela da ga uzmem posto mi je delovao kao komplikovan telefon.. ali zaista sjajan... sada se kajem sto ga nisam prihvatila... :(
a mpx220 pa,neznam po cemu je bolji od mpx200???
v600 mi izgleda jako slab... :( a sto se x460 tice i izgleda mi kao sr... od telefona,nije ni cudo sto se brzo pokvario..

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

obozavam telefone na preklop i imao sam ih par komada bez ikakvih problema.....mada u zadnje vreme neshto ne vidjam lepo dizajnirane preklopnike,ako se izuzme razr serija naravno

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

:uhuh: ne volim! Imao sam SE Z1010, kupio sam ga tek kad se pojavio.... užas kolko sam keshnuo za njega... :wacko: :wacko: :shock:

... ali sam ubrzo skontao da me iritira što svaki put kada mi nešto treba, ja moram da ga otvorim........ pa zatvorim..... to me smorilo.

Odlučih da kupujem samo "monoblock" telefone ;)

Inače, moja sestra ima Samsung X450, koji joj je padao&ispadao, nakupio raznoraznih mrvica od cigara jer se vuče po njenoj tašni, sav je jadan izubijan i izgreban, popio je vode nekoliko puta..... preklop je počeo da "zeva" sa strane, tj malo se ceo zglob rasklimao - ali, SVE RADI I POSLE 3.5 :ohmy: :ohmy: godine najbesomučnijeg izrabljivanja....

A onda opet - drugar mi imao V3 Motorolu, čuvao&mazio&pazio i zvao je đooooooooorđeeeee... :D :D , ali nije potrajala ni 3 meseca, rikno flat, pa ju je prodao jer mu se nije isplatilo da ga menja....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

hmmm...kod mene je v3 stajao pola godine i josh pola godine kod zene pre nego shto mu je navodno riknuo flat,ali ja sumnjam da je neshto drugo bilo u pitanju,a da se serviser izvlachio da mi ne bi priznao garanciju koja je bila bash par dana pred istekom

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

i volim i ne volim :D jer na mome konkretno sam cuo da se otkaci flat kabal (valjda ga nije problem vratiti) a volim ih zato sto je dobra zastita za glavni displej (a ni spoljasnji se nije jos izgrebao a imam
ga oko 3 mjeseca)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,pre sam imao dosta telefona na preklop i bash sam ih se uzeleo u zadnje vreme pa razmishjljam da uzmem neki na preklop da ubijem malo tu zelju... Visio sam zilion puta u servisu zbog tih flet kablova ( ne samo kod preklopa vec i kod slider fonova ) al flet kabl nije skup pa se da zamenit tako da me to vishe ne brine ...
Jedan od lepshish starijih telefona na preklop je Samsung E700,nije imao neke funkcije ali meni je tako jednostavnog dizajna i tako lep..Al najveci problem mu je upravo taj flet kabl,chesto mu se kvario...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Megatrone,kod tvog se kabal precvika a ne iscupa,a kad se precvika onda cao... odose lepe pare!Kao i za taj E700 sto ga Dexter pomenu,zamislite pre nekoliko godina telefon sa onakvom kamerom,9MB memorije... a i meni je bio medju najlepsima (nazalost samo je lep i bio) ali eto,sad se moze isti kupiti za 60-ak eura,a KAD crkne flat (znaci ne ako jer je to sigurica) onda treba pola para koliko vredi telefon i zato preklop... NE!!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma flet i nije tako skup,kad pogledash koliko koshta to je smeshno al serviseri uzimaju dosta para da montiraju sve to i tu ode 90% para koje ti dash na to servisiranje jbg... :smutny:

Rok trajanja fleta na E700 je 6 meseci - 1 godina ,ponekad do 2 ako si srecan i ne koristish ga puno ali kad tad ce ti otici garant...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Tesko,pre je neki plafon do godinu dana,mislim da je reeeetko kome trajao duze!Znam da nije skup,bas su sitnica u porednjenju sa cenom popravke jer eto... misle serviseri da im je to tesko da utrose 10-ak minuta posla a da ne uzmu bar 30 eura za to!!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

pa od 6 meseci do godinu dana a dve godine sam rekao jer znam par sluchajeva kojima je trajala toliko al to je retko...

Flet kabl je jako jeftin a ugradnja im je postala kao mehanichki proces koliko ga puta menjaju ali serviserima su to najsladje pare...tako oni vole da kazu,za malo vremena solidna zarada.. 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

More... dao bi ja njima motiku pa oterao kod mene u njivu da kopaju 3 dana za tih 30 eura,pa da vidim onda dal ce da im bude slatko da tako deru ljude za nekoliko minuta posla! :wink: 8)
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Hahaha... :D To ti nije losha ideja...

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Lomnica_city tvrda zemlja i teska ova nasa pomoravska evo ovde je primer (hleba bez motike) a ima ih :lol: :roll: :lol:
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Eh,pomoravska je jos i milina zemlja u poredjenju sa mojom Resavskom brdsko-planinskom! :D
Ma sto je mnogo,mnogo je!Zato i necu vise,verovatno nikad,kupiti telefon na preklop i ne svidjaju mi se!A nije mi jasno kako jos uvek u onolikom prostoru ne umeju da smeste neku normalnu bateriju,da takav telefon ima i dobru autonomiju,to je izgleda samo uspelo LG-u i nikom vise,mada mozda nisu ni pokusali da se ugledaju i ostali na LG!?
Pozdrav 8)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Eeeeh kad se setim mog starog dobrog SE Z1010!!!To je bio telefon,baterija od 1260 mAh!!!Veliki ekran,mp3,dve kamere,ms duo kartice!Nikada se mehanizam na preklapanje nije pokvario(za razliku od drugih proizvodjaca)!Loodilo u to vreme...a imao sam i taj samsung e715 dva puta sam menjao flet (2 * 45Evrica) Grrr... :x
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori