popste, skontao sam oglas juce ali da li je covek to stvarno video pa trazi ili je lupio pa ostao ziv? Svejedno ako takvo cudo postoji (sto je ako realno pogledamo nemoguce) pitam se koliko kosta i kako se montira?
Postoji slika 6630 sa dodatnim objektivom, mogutje da je covek na to mislio... mrzi me sad da googlam da je trazim... Setjam se da pise u nekom review-u da se okvir sociva moze skinuti i da tje nokia ponuditi addon sociva i filtere... cini mi se da je to pisalo na gsmareni...
Za opticki zum treba malo slozenija mehanika od toga da samo nataknes na kameru telefona i przis treba tom objektivu neko napajanje da moze da zumira, zar ne?
Ok,sve fino izgleda,ali ako i jeste neka pomoc,kako se onda taj dodatak za kameru uopste i prikaci na telefon? Zavrne,zalepi,ima li neki magnetni dodatak ili sta vec??? Verovatno pise,ali je na japanskim hijeroglifima
Kako kako? Pa lepo, kao prigušivač
Doduše može i super lepkom samo mora da se pazi da se drži u džepu ekranom ka telu, a taj nastavak od tela, jer može da žulja
Dario ,mislio sam da li u tekstu na sajtu pise kako se taj nastavak kaci na telefon (posto je sajt na japanskom) .Vidim dobro da pise Wide Lens,ali ne pisu instrukcije za postavljanje dodatka
A stvarno ne znam ko bi ovo nosio u dzepu,mozda kao produzetak za.....
@green: moja poruka nije bila namenjena tebi. Preciznije namenjena je mkvb-u i ne znam josh kome....
@topic: Pa ne bi bilo logicno da se to "trajno" kaci. Pre bi bilo da ima neki sistem da je "nakacish" i "otkacish" za par sekundi, drugim recima da je "okacish" samo kada slikash (mada to i da kosta 10evra i dalje je bacanje para jer 6630 i onako nema neku kameru za "slikanje" a kada se koristi kao "backup" onda nema potrebe za ovakvim stvarima.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Dario napisao:@green: moja poruka nije bila namenjena tebi. Preciznije namenjena je mkvb-u i ne znam josh kome.....
???
Meni je ovde sve jasno, nemam blage veze sa japanskim ali cini mi se da se onaj prsten zalepi za telefon i da je to ujedno magnet na koji se prisloni socivo (da ne kazem objektiv)
@mkvb: nisam ja pricao o tome kako se kaci ali kada smo vec tu, bilo bi najlogicnije da je tako. Zalepish jedan tanak prsten za masku (ili se mozda stavlja ispod maske) a taj prsten je magnet u stvari.
@all: anyway, sta mislite, el covek dobio neke ponude za "opticki zum"
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.