eh kakvi smo mi ljudi....
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
eh kakvi smo mi ljudi....
dakle o čemu se radi.danas nisam imao šta da radim pa hajde malo da pravim društvo drugaru koji je hteo da kupi paket u telekomu uz koji se dobija k510 ako se ne varam. i tako mi čekasmo i čekasmo i na kraju nismo dočekali da dodjemo do ulaznih vrata. a zašto?
zato što su 15orica ušli kao da vide pripejd kartice naravno a izašli sa telefonima naravno.jedan tip nagovorio devojku da glumi napad epilepsije da bi ih uveli tamo i navodno da joj daju telefon itd...
mislim koliko je čovek stvarno spreman da ide duboko zbog jednog sranja koje košta 150e a da ga kupi za 1000din
zato što su 15orica ušli kao da vide pripejd kartice naravno a izašli sa telefonima naravno.jedan tip nagovorio devojku da glumi napad epilepsije da bi ih uveli tamo i navodno da joj daju telefon itd...
mislim koliko je čovek stvarno spreman da ide duboko zbog jednog sranja koje košta 150e a da ga kupi za 1000din
Poslednja izmena od VeNoM u Sre, 18. Okt 2006. 20:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
VeNoM, pre nego sto pocnes da pljujes po sebi i nama (zbog naslova posta) pitacu te samo da li si video nekada kako izgledaju rasprodaje na "kulturnom zapadu"? ....... ili mozda bio nekada na nekoj od njih?
... a mogu samo da zamislim sta bi bio u stanju da uradi neki geek u Americi za komad nekog novog tehnickog cuda zbog kog kampuje nedelju dana isped robne kuce ...... a onda ga polumrtvog izgazi rulja
pozdrav...

pozdrav...
Ja extremno imam sreće što ne moram da se vozim gradskim prevozom do posla i nazad (onu jednu stanicu i ne računam), ali danas sam išao posle posla do centra po modem, u "špicu". Oni koji se malo više voze, znaju kako se dotična stoka gura samo da bi se dokopala sedišta. Šta da pričamo onda za ozbiljnije stvari.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
b_udder, dobro kazes za ove preko. Secam se da su se kad je u prodaju pusten prvi X-box 2 amera posibala i to zestoko ko ce prvi da ugrabi paket. A da ne pominjem za prodaju sony 2 konzole kad su japanci kampovali ispred trznih centara. Ko je gledao South Park u vezi PSP konzole zna o cemu pricam
VeNoM, mi samo ucimo od Zapada, nista vise.

VeNoM, mi samo ucimo od Zapada, nista vise.
5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
Kada je bila rasprodaja dell-ovih laptopova za oko 100 eura morala je policijab_udder napisao:VeNoM, da li si video nekada kako izgledaju rasprodaje na "kulturnom zapadu"? ....... ili mozda bio nekada na nekoj od njih?... a mogu samo da zamislim sta bi bio u stanju da uradi neki geek u Americi za komad nekog novog tehnickog cuda zbog kog kampuje nedelju dana isped robne kuce ...... a onda ga polumrtvog izgazi rulja
![]()
pozdrav...
da regulise red
U mom gradu izbilo je par tuca (u pitanju je bila neka nokia za 40 eura) pa je
policije morala da zatvori prodajno mjesto
eto! potvrda moje tvrdnjemegatron napisao:Kada je bila rasprodaja dell-ovih laptopova za oko 100 eura morala je policija
da regulise red
U mom gradu izbilo je par tuca (u pitanju je bila neka nokia za 40 eura) pa je
policije morala da zatvori prodajno mjesto

pozdrav...
- Masterokrata
- Mobil manijak
b_udder, pa sad sta je kome sica. gledao sam jedu emisiju tog tipa i tamo se ljudi spustaju za 100$ a kod nas za 1000din.
Inace te emisije su bas odvratne
megatron, daj nemoj zezati da su se posibali oko....cekaj malo pa to bi mogla biti samo 1110,zar ne? Pa taj fon nije vredan da se prave neredi zbog njega
Sta bi tek bilo da je u pitanju bio paket sa nekim 6680 nokiama? Morali bi SAJ i Zandarmeriju da zovu i to bi jos bilo slabo

Inace te emisije su bas odvratne

megatron, daj nemoj zezati da su se posibali oko....cekaj malo pa to bi mogla biti samo 1110,zar ne? Pa taj fon nije vredan da se prave neredi zbog njega

Sta bi tek bilo da je u pitanju bio paket sa nekim 6680 nokiama? Morali bi SAJ i Zandarmeriju da zovu i to bi jos bilo slabo

5130+Koss the plug....
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
znam to b_udder ali da mi budemo makar malo bolji....
samo se nadam da uskoro ne dodju national lamipon /valjda se ovako to zove nisam odavno video/ nešto kao oćeš nećeš samo odvratnije ...dosta
samo se nadam da uskoro ne dodju national lamipon /valjda se ovako to zove nisam odavno video/ nešto kao oćeš nećeš samo odvratnije ...dosta
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Da li bi neko prosuo krv za ovaj telefon
http://nokia.novymobil.cz/cnt/phn/nokia ... 107a30.jpg
ja svakako bi'...

Edit by Miškoni @ 18.10. 14:25 (slika je prevelika, remeti izgled foruma)
http://nokia.novymobil.cz/cnt/phn/nokia ... 107a30.jpg
ja svakako bi'...

Edit by Miškoni @ 18.10. 14:25 (slika je prevelika, remeti izgled foruma)
- Masterokrata
- Mobil manijak
@megatron: sledeci put okaci vecu sliku (da se bolje vidi!). Ja mislim da ipak trebamo da uzmemo u obzir da na forumu dolaze i ljudi kojima treba + dioptrija a nisu im naocari pri ruci pa da ne bi se mucili ovako:
.
Mislim stvarno, no comment!
@All: U srbiji nema sta nema. Inace ja ne razumem kako mogu to da rade, kako se osecaju posle toga. Ja u svom zivotu nisam nista ukrao i ja stvarno ne bih mogao to da uradim. Ne znam, nekako ne mogu.

Mislim stvarno, no comment!

@All: U srbiji nema sta nema. Inace ja ne razumem kako mogu to da rade, kako se osecaju posle toga. Ja u svom zivotu nisam nista ukrao i ja stvarno ne bih mogao to da uradim. Ne znam, nekako ne mogu.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Da robijaš za ovakvu glupost? Pa ima toliko boljih razloga i kreativnijih načina . . . .
Šta je na ovom telefonu posebno? 5% se teže razbija nego drugi i ima radio? Jel to?
I stvarno gledaj da sledeći put bude u 10-16 Mpixela. Ništa manje ne prihvatam

Šta je na ovom telefonu posebno? 5% se teže razbija nego drugi i ima radio? Jel to?
I stvarno gledaj da sledeći put bude u 10-16 Mpixela. Ništa manje ne prihvatam

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
- Masterokrata
- Mobil manijak
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: