Masovno kompresovanje mp3 pesama..

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
zmija
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 18:45

Masovno kompresovanje mp3 pesama..

Post od zmija »

Imam karticu od 256MB u n6230 ali mesta nikad dovljno pa moram pesme da kompresujem (da smanjim bitrate). Radim to uz pomoc SoundForg-a ali mi je sporo i zamorno. Da li postoji neki program preko koga recimo samo prevucem pesme,namestim rate i "smanjim" ih?
.....keep smiling....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

imtoo mislim da ima konvertor baš za to. ili pak možeš da koristiš winamp ali moraš da promeniš output filter da ne bude muzička karta već filter koji će bacati u druga podešavanja mp3-a
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Ja za te akcije koristim Power MP3 WMA Converter, program je extra jednostavan, jeste da nije preterano brz,al je za mene zadovoljavajuci, ako hoćeš da ti pošaljem javi se na PM. Pozdrav

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Koristim goldwave program,ima hiljadu opcija za editovanje pjesama,koristim ga uglavnom za konvertovanje i mijenjanje bitrate-a,
odličan program!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Pa ni s jednim programom neces moci samo da "prevuces" pesme i da ih kompresujes za tren oka,programu treba vremena da analizira ono sto ti hoces,pa tek onda da "prevuce" novi bit-rate sto zavisi i od velicine fajla...

nikoola
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Jun 2005. 02:06

Post od nikoola »

Ja za to koristim Advanced WMA Workshop i odlicno odradjuje posao. Ova verzija koju ja posedujem moze max da prebaci u istom trenutku 5 pesema. Ali ima i full verzija bez ogranicenja ali moras malo da se "isprsis".
iPhone 3G[s] 16GB

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Ja koristim MUSICMATCH Jukebox i dosta je dobar i brz.... samo odaberes pesme koje hoces da konvertujes i sve obradi odjedanput.... imas na netu....

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@zmija: definitivno najlaksi i najbrzi nacin je uz pomoc dBpowerAMP-a.
Skini ga i uzivaj :) (ako po defaultu ne moze da convertuje mp3 onda treba da skinesh plug-in sa sajta i moci ce, takodje imas plug-inove na sajtu za sve zive audio formate.

Evo: ovo je ono sto tebi treba: dBpowerAMP

Poz 8)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Za edit koristim Adobe Audition, ima sve profesionalne funkcije ukljucujuci i Batch Convert, to je ono sto tebi treba a preporucujem svima Dr.Tag!Plus, vise ne mogu da zamislim da radim bez njega, veoma funkcionalan program, sa njim mozes "masovno" da menjas formate, bitrate, tagove i sve sto ti padne na pamet
HOX Titanium gray

zmija
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 14. Feb 2006. 18:45

Post od zmija »

Probao sam Power MP3 WMA Converter i sasvim sam zadovoljan,jeste da je malo spor ali nema veze - radi sta treba. Hvala! :D
.....keep smiling....

Odgovori