N97 i 6639???

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

N97 i 6639???

Post od jok_jok »

6639
http://www.coolest-gadgets.com/20061106 ... era-phone/

za 6639 mislim da je fake, jer baš sad da ima upaljač.....

N97
http://crunchgear.com/2006/11/17/nokia- ... ing-about/

ovaj mob mi se čini ok. na nekim stranicama se spominje da ima 5mpx kameru a na nekima da ima 3mpx. ali HDD 20GB :o

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

:lol: 6639 :lol: Vrlo moguce, vrlo moguce... 8) Najverovatnije ce se koristiti u americkoj vojsci. Pazi glavu :)

Slika
A ove dodatne funkcije samo jos vise ukazuju na to:

Slika

Svaka cast NokiJi! Odlican potez :wink: :lol:

A ovaj drugi... N97- cist fake :uhuh:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

krasno samo da je istinito, nadajmo se, samo... kod 6639 ima displej sa nekih recimo 1024 * 768 (tako pise) al sta se ovaj idiot gore na slici nabio na aparat to on sljep il sta.. nevidi na onolkom displeju ?? :?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

:lol: :lol: ..... mislim, stvaaaarno :D ..... ovakve teme u "Kafić" :wink:

pozdrav...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ovaj 6639 je savrsenstvo snova samo ako su stvarno planirali da ga naprave . samosto sam u kaficu postavio temu za savrseni mobilni sa kamerom i videh ovaj post . izuzetno izgleda .ovo sa zipom i nozicem je bez veze ali ova mogucnost za dodavanjem objektiva je strava ideja . ko se toga setio je genije . ovo bi sigurno za mene koji najvise gledam kamere na fonu , bio jedini telefon koji bi me zanimao samo kad bi ovo bilo stvarno .

bas sam napisao post u vezi savrsenih kamera . viewtopic.php?t=8301

:D
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

vlada1970 napisao:...ova mogucnost za dodavanjem objektiva je strava ideja . ko se toga setio je genije...
hm, stvarno :lol: ..... čekaj! a možda je to samo preuzeto sa SLR fotoaparata!? :? :lol:

obratite pažnju na sledeću rečenicu:
"What do you get if you cross a double mega pixel digit SLR camera, a swiss army knife, a zippo lighter, Photoshop and an over worked imagination, the Nokia 6639."

pozdrav... 8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

naravno b_udder , skinuta ideja sa dSLR-a ili SLR-a , kako hoces , i jedni i drugi imaju objektive dodatne , ali do sada nisam mogao da pretpostavim da ce se neko setiti da takav princip objektiva primeni da mobilnima . i will cross my fingers that this idea is real :lol:

pozdrav :D

AleksandarNS
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 01:44

Post od AleksandarNS »

dobro sam se nasmejao na 6639... tamo je ili neko lud ili nema drugo... sto bi ja rekao: a jel kuva rucak i usisava kucu?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

hehehe bas sam se nasmejao na ovo,ja sam na drugom forumu postavio sliku gde sam obelezio jednu stranu N97 gde se tacno vidi potpis autora koji je pravio fake n97 :) Evo slika
Slika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Izvinjavam se (možda sam ja upgradeovan na englesku verziju humora) ali meni ovo nije ni smešno. Ovo je tužno :uhuh:

Jel se vi zezate, ili verujete u ovo, ili sam ja glup :?

Ali mi se svideo izbor ovog genija koji je nacrtao ovaj telefon - postavio je logoe svojih omiljnih firmi: Intel, Zippo, VictorInox, Vaio, Canon, WV. E, najviše mi se sviđa WolksVagen. Jel ima i točkove na uvlačenje i hybridni motorčić i zgodan je za gradske gužve, samo je malo bezveze kad naletite na rešetku za kanalizaciju? :wacko:

Ja bih ovo Shift+Del :chytry:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ja mislim da je ova gdje n97 net stranica komplet fake jer poslje kad listas koliko sam ja vidio PS3 kosta 9000 $ a XBOX360 299 $ ..pa ovde se djeca igrala :uhuh: pa cudime kako nema SE k900

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

napalm death, ceniš, a :P

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

E zamislite da vidite lika na ulici koji slika tim objektivom koji je velicine puske.Pa ne znam koga nebi bila sramota da uradi takvu glupost... :oops:
MNJIH!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Hm... ona turpija je dosta prakticna za sredjivanje noktiju dok cekas prevoz 8) :shock:
Procitao sam negde da ce Samsung uskoro da pocne da proizvodi mobilne telefone sa malim rezervoarom za parfeme... neka modna linija, ali prvenstveno za njihovo trziste.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

a zasto ovaj 6639 ako moze da se pomeri "po pola" zbog "zippa" (a cisto sumnjam) nema presjek s druge strane
Slika
il bi on moro ic preko ovog malog displeja od pozada il preko ovog "navoja" ..ukratko, nemoguce
..il zamislite da kad upalite zippo malo duvne vetar u smjeri displeja i spali vam vako fini telefon po displeju :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ja stvarno ne znam zašto se toliko raspravlja o najidiotskijem fejku koji sam ikada video (ili koji ću ikada videti) :D :? ....

pozdrav...

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

b_udder, neinventivnost, a često i nestručnost mlađih generacija (vređajte se slobodno, ali tako je 8) ) ide do neslućenih granica. Tako da cela priča jeste potpuno idijotska, ali nije nije najidijotskija koju ćeš videti :shock: :shock: :shock:

Lobachewsky, ne znam samo što nema i drvenu čačkalicu. A zanima me i da li se sprema modifikacija tog Samsunga, u vidu drastično povećanih dimenzija, da bi u ugrađeni rezervoar moglo da stane barem litar šljive?

Obično stavljam :) , ali na ovu temu: :blinky: :o :shock: :wacko: :angry:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ma joj dajte ljudi pa sto svaka tema mora da zavrsi ovako kako je neko misli kupit ovaj model..
pa zar nisu ovakve teme malo za zajeb..
..pa ni glupani ne vjeruju u ove gluposti, zippo, molimte ljepo.. kakav imas mobitel? imama na benzin..! mislim, sta reci..
a ove turpije, pa hajd da su rekli da ima mikrovalnu, mozda bi povjerovao al ove nozici, cakije, mobitel ekstra za logorovanje, ides u drva sa 10mp kamerom
..Boze sta nece nekom naompast

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

to sa zipom i nozicima je skroz bez veze ali se ne bih zacudio da u daljoj buducnosti stvarno proizvodjaci pocnu da razmisljaju da naprave bolji senzor cip i da sa vecim objektivom pocnu da se priblizavaju dSLR aparatima bar po izgledu . bolji objektiv ne moze mnogo da doprinese ako je senzor ili cip los ali moguce da ce tehnika da napreduje toliko pa ce u telefonu stvarno biti mocan aparat na koji ce moci da se stave izmenjivi prilagodjeni objektivi . zato bih ja ovaj predlog uzeo kao prorocki .

izuzetno mi se svidja ideja , moze svako da prica sta hoce . ostalo sto bi hteli da nadograde na fonu je skroz bez veze i nema svrhe . ali izmenjivi objektivi su mi vrlo interesantni . ne bih se uopste protivio da uz ovakav jedan fon , nosim u torbici objektiv jedan ili vise njih i da kad mi treba bas dobra fotografija , to i napravim . :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Haha,koja glupost.... :roll:

A vi se bash uneli u prichu,a? :P :D

Odgovori