elem , ne mogu vise da izdrzim sa citanjem raznih komentara i misljenja pa sam hteo da pitam ovde za misljenje . ovde bih se koncentrisao na kamere na mobilnom jer me to najvise zanima.
ja ne znam da li sam u pravu ali mi se cini da firme koje proizvode mobilne ,nece namerno da naprave savrsen mobilni sa kamerom .
od svih analiza i svih mogucih primera , meni je pored naravno 903 sharpa, najbolji k800 . iz mnogo raloga je ova kamera za fotografisanje super , da ne ponavljam.ovde je govoreno o tome milion puta . ali sad se pitam , da bi kamera bila skroz funkcionalna ,zasto k800 nije napravljen sa boljom rezolucijom videa ? sta mislite , da li je to moguce zato sto je takva taktika proizvodjaca da ne napravi super fon sa kamerom ?
n93 samo da ima blic kao k800 i jos malo sofisticiraniju kameru kao k800 pa bi mogao da bude ok ,a k800 kad bi imao 640x480 rezoluciju bio bi savrsenstvo .
ovde se orijentisem na kamere , ne govorim o drugim mogucnostima fona.
6233 ima ok video zapis ali ocajnu kameru za fotografisanje ,bez blica,autofokusa itd.
ima li neko mozda neko drugo objasnjenje zasto na primer neka kompanija ne napravi bar 3 megapikselnu kameru potencijala kao k800 i doda rezoluciju 640x480 video snimka i doda blic kao na k800 i tako sve fanove kao na primer mene , ne zadovolji da ako vec trazimo najvise kameru , ne moramo vise da razmisljamo ?
hvala na odgovorima ,vec dugo merkam telefon sa 3 megapixela i sad je telenor izbacio ovu dzinovsku ponudu pa opet ostadoh neodlucan . fali mi taj video snimak od 640x480 rezolucije strasno a hteo bih i kvalitetnu 3 mega pikselnu kameru .

hvala , ovo je za prvi put dosta . strava forum . mnogo sam naucio ovde . primetio sam da mnogi korisnici ovde znaju o fonovima vise nego neki sto imaju radnje i prodaju mobilne u BGD. hehhehe .strava.

- _______________________________________________
izmenio b_udder:: sledeći put stavi malo precizniji naslov...