Jos jedan dokaz da je Samsung Beeeeep !

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Jos jedan dokaz da je Samsung Beeeeep !

Post od blade_bre »

Jedan detalj... Tata kupio D520 (nece da me slusa pa to ti je..), i u specifikacijama pise da ima podrsku za A2DP (ili ti stereo bluetooth), igrom sluchaja ja IMAM takve slusalice pa sam hteo da probam!
NE RADI! Probao sam xx puta, na razlichite nachine (a i nema nesto mnogo podesavanja u fonu...) i nista.

Eto..
...shit happens... keep d smile!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ma da i moja mama ili e730 i kad pojacam skroz neku pesmu koja ima malo veci bass nesto se cuje kao da se unutra nalazi neki na zavrnuti srafic
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

nista novo za samsung, neverovatno
i nebi me cudilo kad bi napravili mob koji nema opciju poziva :D
smesno ali istinito.. previse lupetaju a kostaju $ €

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

samsung je sam po sebi sminka telefon..zato se i kupuje a ne zbog nekih posebnih funkicija... npr. d900 model kom crkne ekran dok kazes sta bi a zamena kao sofersajbna na boljem autu :o :shock: :wacko:
E71 je moj trenutni izbor:)

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

glupi Samsung! Uvek cu to tvrditi!

Nokia je zakon. ! Moja keva ima Samsung talafon - zalepila se u radnji za njega jer joj je bio lep... a sad se kaje sto gaj e uzela... :dry: :dry:

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

hm...moja braca imaju d500 i d820...hvale se slikama...doneo ja ,kad sam ga imao, k800 pogasio svetla i kad sam poceo da sklocam i kad su videli slike...HA HA HA HA 8)
ne stvarno telefoni su im uzas...sve neki fenserski i bla bla a kostaju ko sam djavo...pa mislim ovaj je dao 190e za polovan d820 a ovaj drugi za d500 dva puta po 160e isto polovne...jedan je bio smocio na moru :shock:
nikad ga ne bi uzeo...al prave super monitore :roll:
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

metak86, je lepo rekao prava sminkica.. to je ustvari telefon namenjen zenama jer su bas lepog dizajna i uglavnom su slide sto je onako smekerica..
N-Naravno..!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ma bezi bre koji Samsung telefon valja? :P
Naprave smart-phone i baterija drzi 4 sata ma sramota! :uhuh:
Sve nesto uglancano lakovano, neki slajderi...preklopi, sve telefoni za bogate devojcice koje ce menjati telefone spram garderobe koju nose...do sada nisu napravili ni jedan praktican telefon....sta mi imamo od atraktivnosti kad sam cuo da ljudima na d900 rikne flat posle mesec dana :blinky: :o
pa bar 6 meseci da izdrzi pa ajde, ali 1 mesec...sramota i bruka i nemam vise sta da kazem po temi samsung telefona.
I o5 mi nije jasno zasto ih ljudi kupuju? Ako neko hoce da kupi nesto sto lepo izgleda neka kupi lepe cipele, lepu kosulju, lep kais...a nemojte ljudi molim vas stavljati kozne detalje na telefon :shock:
Telefon treba da je praktican a ne da lepo izgleda :uhuh:
Bas sam odlepio, ali ne mogu vise da slusam ljude iz okoline kad kazu:"Jesi li video onaj novi Samsung? Sto je dobar....." Tu bas puknem....kako neko moze da kaze za d820 da je dobar? To se kaze LEP JE, a ne dobar. :disgust:
5130+Koss the plug....

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

Masterokrata, o5 sto ja kazem treba qpovati stvari prema svojim potrebama i svojim mogucnostima.. sto ti kazes za bogate devojcice kojima treba lep telefon a ne simbijan programi..

cista sminkica..
N-Naravno..!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Masterokrata, o ukusima ne treba raspravljati i to smo sto puta ponovili na ovom forumu...Telefon je prvenstvano za razgovor i slanje poruka pa sve ostalo,a koliko znam to svaki telefon radi,za ostale funkcije i razne sitnice zavisi kako ko voli tako da... :roll:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

ma da i moja devojcica ima samsung e780 i primetio sam da je poceo da joj krcka flet.. ljudi posle mesec dana!!!
N-Naravno..!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Otkud znas da je to flat kabl,i kako je moguce da to krcka? :?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

pa moj komsija radi u servisu kod nas u piramidi i rekao mi je dosta stvri.. pa kad prislonish zglob telefona na uvo i otvoras ga i zatvaras cuces krckanje (polako mu dolazi sudnji dan)..
N-Naravno..!

_sonja_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Jan 2007. 21:11

Post od _sonja_ »

meni je samsung do jaja...lep je bas i ima do jaja zvucnik i dobru kameru a od toga mi vise i ne treba
jedino je lose sto su svi na preklop ili slajd pa ako se ne pazi dovoljno pri prvom padu mogu da se rasklimaju vratanca...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma do kakvih srnih jaja... ;) :) , sta je onda SE?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

_sonja_, da je klimanje jedini problem svi vlasnici samsunga bi bili presrecni....kao sto sam vec rekao ubedljivo najlepsi telefoni ali i najvece kible 8)
Izvinjavam se svima na forumu na malom off-u:
Nemam nameru da vise postujem u ovoj temi, tako da cu uvek koristiti opciju "izmeni" mi ovde pokusavamo da objektivno sagledamo mane i prednosti(kojih je malo) i onda dodje neko kome je izgled najbitniji na telefonu i kaze kako je samsung NAJ i kako ima najvecu memoriju od svih telefona...nema veze sto rikne za mesec dana, nema veze sto ne podrzava memorijsku karticu, ali boze on je najbolji telefon zato sto ima sjajnu masku koja se izguli za 2 meseca normalnog koriscenja.
I otkud sad provala da samsung ima najbolju kameru? Jesu li neki ovde culi za SE? AF? prvi fon sa 2mpx kamerom iz SE pravi bolje slike od najnovijeg samsunga.
Ma ne vredi vise o ovome pricati kad niko ne cita argumente...
Najbolje bi bilo da Samsung telefone odvojimo u poseban deo ovog sajta koji ce se zvati "Ljubav i moda" i lepo zovemo Rusku Jakic da bude moderator i onda svi cemo da idemo da se divimo svetlucavim stvarcicama koje su tako lepe i moderne a greskom nose epitet mobilni telefon.

Znam kako izgleda ubedjivati zensko stvorenje u lose strane preklopa....to vam je kao da penzioneru objasnjavate prednosti i mane bankomata :lol:
znaci beznadezno je...samo nek je na preklop i da ima lep ekran, uf jos ako je roze...ma idi begaj naj fon na svetu. 8)
Poslednja izmena od Masterokrata u Čet, 04. Jan 2007. 00:07, izmenjeno 2 puta ukupno.
5130+Koss the plug....

_sonja_
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Jan 2007. 21:11

Post od _sonja_ »

ne znam, meni je jako vazno to sto je lep, sasvim mi odgovara po funkcijama a i radi dobro.a i samsung telefoni imaju najvecu memoriju u samom telefonu mada vecina nema mogucnost memorijske kartice.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa sad cu da zvucim k'o sovinisticka muska svinja ali 90% pripadnica lepseg pola i traze to sto _sonja_ trazi. Cast izuzecima i kapa dole, uz poklon do zemlje za raspoznavanje pravih vrednosti.
Bitno da je telefon lep, da ima neku boju (najbolje roza), i da lepo svira. Ako jos ima i kamericu, ma strava (nema veze sto je 0.0003 kPix - nije stamparska greska). Jos ako telefon ima i neku dodatnu funkciju, pa to je UWAU... nema boljeg fona. Mislim daj, pravac Google, da citamo kometare o telefonima, sta moze, sta ne, koliko je otporan i sve ostalo.
Pre nekih 2 meseca sam se sa devojkom jako posvadjao oko Motorole v3 Pink. Zalepila se za fon, samo taj hoce, ne vredi sto joj argumentovano objasnjavam da je njen 6230i daleko mocniji, to sve pada u vodu, pa vidi ga sto je lep, pa jos roza... joooooj hocu taj fon... Srecom pa sam imao dovoljno strpljenja i uspeo sam da joj izbacim djubre iz glave.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

svakako telefone treba kupovati prema svojim potrebama.. samsung se tako snasao za nihove korisnike (skidam kapu)..
N-Naravno..!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

I to nije samo da se snasao, vec je ubedljivo ispred SE. Treci u svetu iza Nokie i Motorole. SE se bas jadno kotira za ono sto pruza.
Sto se tice devojaka, mnogima telefon sluzi kao modni detalj. Devojkama (velikom broju, ne svim :) ) je mnogo bitniji najlepsi dizajn, nego najbolja kamera, zvuk ili OS. Protiv toga, naravno, nemam nista. Nigde ne pise da je najbolji jedino onaj sa OS...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Zaključana tema