mala prica koja ce imati verovatno ruzan kraj....

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
Kontakt:

mala prica koja ce imati verovatno ruzan kraj....

Post od TeCHNiCS_ »

e pa ovako.... imam v3x 10 meseci i pre neki dan stigne meni poruka i ja krenem da otvorim mob i zaglave vratanca na sredini... malo teze i otvorim ga ja sav shokiran.... zatvorim telefon normalno sve. opet krenem da otvorim do pola lagano od pola malo teze... stavim ga na pola krenem da zatvorim on se sam otvori na pola.... veoma cesto mi se desi da kad ga otvorim da mi pobeli ekran i da se telefon restartuje... takodje mi ne rade dugmici sa strane- pojacavanje zvuka i ono skroz dole sto sluzi da se upali spoljni ekran kad je telefon ugasen... kod mene u odeljenju u srednjoj jos 2 decka imaju v3x i na oba se vratanca tesko otvaraju, cak kod jednog kad zaklopi telefon i okrene ga vratanca se sama otvore jedno 2cm... odnesem na reklamaciju v3x u mobilehouse i kazem sta je sve problem i kaze mi neka drska plavusa kao tebi je ispadao telefon ti si meni jedini sa ovim problemom... onda kaze i da mi je telefon popio vodu... (a on nikad ispadao ni nista samo mi neka kokoska na buvljaku ogulila masku na jednom mestu kad je stavljala neki oklop....)
pitam kad ce telefon biti gotov i ona onako drsko kao ne znam zvacemo te.... sta mislite da mi je chiniti posto ocigledno ce da traze pare iako nisam ja kriv za to... ali stvarno nisam

jel imao neko slicna iskustva i kako ih je resio naravno u svoju korist???
BANE BRE!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Otisao ti je flat cable 99%, nije kompletno ali sta je tu je. Verovatno su ga vrata malkice capila i to je to.
Sto se tiche tog servisa imas 2 izbora: 1) da budes gradjanin pokorni i platis cenu servisa, ili 2) da odes da se svadjas itd. Ako si kod njih kupio fon, i ako jos imas garanciju na njega, pripretis inspekcijom. Vrlo cesto urodi plodom. Ako nemas vishe garanciju kod njih, pogledaj pod broj 1.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

imam garanciju jos 2 meseca i kod njih sam kupio telefon... lepo pise u garanciji da su duzni da poprave telefon ukoliko nema fizickih ostecenja kojih nema....
BANE BRE!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

i isto tako piše d amogu da ti drže fon 60 dana ili ti 45 u zavisnosti gde pa tako da mogu veoma lako izvrdati garanciju
pravedno je da ti daju novi fon jer kada ode taj flet....teško se vraća..ako me razumeš
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ovako sto se tice toga ne mogu da izvrdaju ako ti zadrze 45 dana,jer se garancija produzi za vreme koje je bila kod njih i preti inspekcijom i nedaj da te izrade.i ja se slazem da je flat
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ovo kako si opisao verovatno jeste flat, i ne brini ako imas garanciju pa makar i ta dva meseca duzni su da uvaze i oprave ti telefon, ako se opravka oduzi na tih 45 dana trebali bi posle tog roka da ti daju nov telefon. A moj savet ti je da cim dobijes taj telefon s opravke, lepo ga stavis u oglase i prodas posto kod V serije kad krenu kvarovi i otvaranja telefona ume i da se nastavi....
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

znači u prevodu ovako
ko prodaje mob na preklop u oglasima verovatno je imao kvar sa njime...tako ne kupujte njih
šalu na stranu još jedan info
flat ne nameštaju 100% dobro. samo se moli da taj koji radi zna šta radi i kako radi
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

NIJE vise 45 dana rok,sada imaju 8 dana da utvrde kvar i obaveste vlasnika,a onda,ako odluci da popravlja,imaju 15 dana da ga poprave,to je novi zakon,stari ne vazi odavno,kojih 45 dana!!
Pozdrav 8)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ako je flat,tesko da mozes da racunas na garanciju jer on verovatno ne podleze garanciji.Kada sam pitao servis za garanciju na flat za LG rekli su mi da niko u Evropi ne daje garanciju za flat kabal.Ne znam kako je za Motorolu ali znajuci kakvi su nasi serviseri sumnjam da ce priznati garanciju.
LG G2 Black,16GB

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

znaci ja sam ubedljivo najveci maler na svetu... sad sam zvao radnju de sam ga kupio i lik mi kaze da su odneli telefon u servis i da je servis opljackan... odneto preko 200 telefona i svi su stavljeni na poteru... hahaha reko mi da se malo strpim.... brate au!!!!! sto sve meni tako da se desi....
BANE BRE!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

TeCHNiCS_, odlično, sad im traži nov telefon! Nije tvoj problem što su oni opljačkani (a čisto sumnjam da jesu). Pripremi se i da zoveš inspekciju, mislim da će ti trebati...

Dežurna inspekcija: 3227-000, 330-9760, 330-9761
Sektor za dežurni inspekcijski nadzor sa Dispečerskim centrom prima sve prijave građana, svakog dana od 07.00 do 22.00. Prijave se evidentiraju pod delovodnim brojem i prosleđuju nadležnoj inspekciji.

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Au Miškoni, pravi admin odgovor, svaka cast!

TeCHNiCS_, slazem se u potpunosti sa Miskonijem, nije tvoj problem sto su oni opljackani trazi da ti vrate nov telefon ako ne mogu da ti vrate taj koji si odneo ali popravljen!!! Pa ta pljacka bi tebala da ispadne dobra po tebe zar ne, mozda dobijes i nov fon nikad se ne zna!!!
.::HTC Desire Z::.

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

e pa da... bravo za vas dvojicu vidis nisam o tome razmisljao :)) pa super ako cu dobiti nov heheh jupi!!! a sta ce mi inspekcija??? imam potvrdu da sam predao telefon.... :?
BANE BRE!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa rekao ti je da se PRIPREMISH! Znachi odesh tamo pa trazish svoj telefon nazad ili novi ako nemaju tvoj,e ako oni i dalje pochnu da ti slazu neku prichu kako im je servis opljachkan itd ti pozovesh inspekciju....
A ti sachekaj ja cu sutra da ti proverim da li im je servis stvarno opljachkan poshto mislim da znam servisera koji tamo radi... :wink:
Javljam ti sutra! 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

TeCHNiCS_, imaš potvrdu, ali ne očekuješ valjda da će to tako glatko ići? Pa već su ti rekli da se "malo strpiš", šta to podrazumeva? Dan, dva, mesec dana? A mogu i da ti uvale neki drugi polovan, u još gorem stanju nego što je bio tvoj. Zato sam ti reako da će ti trebati inspekcija, što kaže Dex - da se pripremiš! Zapiši ti lepo one brojeve, pa ako ne budu trebali - super! :wink:

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

zapisao brojeve.... rekao mi baja da se telefoni prate sada po imei-u i nadam se da ga nece naci... doduse imao sam neke klipove na telefonu i bila bi fora da zavrse na netu... devojka ce da me osakati ... al sta da se radi... dace bog da bude sve kako treba... takodje mi reko da ga nazovem sutra u ovo vreme da mi kaze tacno sta i kako i to je to... mada cisto sumnjam da ce ih naci jer ko jos krade telefon u servisu... sta ce kome pokvaren mob... to ce da ide u delove i nece nikad biti nadjeno...

javljam se sutra sa informacijama... hvala vam svima
BANE BRE!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

TeCHNiCS_, pa kad nosis telefon u servis pobrises sve iz njega....mislis da oni ne mogu slucajno pronaci neke stvari koje nisu za svacije oci? A za inspekciju se spremi u svakom slucaju...ipak ti si kupio telefon i kad si trebao da pljunes 200e za mob sve je islo glatko, a sad kad ti je telefon neispravan i oni treba da ga oprave, radnja zateze i oteze. Nek ti daju nov telefon, sta sad.
5130+Koss the plug....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E moj TeCHNiCS_ pa gde da odneses fon u radnju sa kompromitujucim materijalom? CCC, ajde nadajmo se da ce to uskoro da se pojavi negde za download, ja cu da se postaram da postane popularniji materijal od Severine i Suzane Mancic zajedno :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

ce da izadjem na televizor :lol: :lol: :lol:

miodrage... jbg... desava se i najboljima.... :P
BANE BRE!

TeCHNiCS_
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od TeCHNiCS_ »

e pa ovako... zvao sam radnju ponovo malopre i kazu istu pricu kao i juce s tim da se strpim do srede pa cemo se tad dogovoriti sta i kako.... i onda mi je rekla jos da je moj mob (V3X) i jos neki w810i bio popravljen jer je serviser ostao do kasno da ga popravi i kao da je moj mob bio i sklopljen sve full-on samo su sutradan trebali da me zovu da odem po telefon... ma daaaaaaa a ja sam sisao lesnik kad sam bio mali i zovu me wewerica....
BANE BRE!

Odgovori