Instant messaging i Push-to-Talk
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Instant messaging i Push-to-Talk
Naslov je vrlo jasan. Koliko ja znam nase mreze ovo ne podrzavaju. Ipak iz nekih rekla kazala pricha sam cuo da je nekim ljudima uspelo da ovo pokrenu. S obzirom da obe aplikacije rade preko interneta, mislim da nije problem nakaciti se i na neki inostrani server, ali koji? Da li neko zna nesto vise?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Hm,ima toliko tema o tome mislim da nije potrebna josh jedna...
viewtopic.php?t=3068&start=0
viewtopic.php?t=1628&highlight=push++talk
viewtopic.php?t=4011&highlight=push++talk
itd,itd....

viewtopic.php?t=3068&start=0
viewtopic.php?t=1628&highlight=push++talk
viewtopic.php?t=4011&highlight=push++talk
itd,itd....
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Vlada 1970, bas to.
Dexter, hvala, procitao sam to, ali nisam uspeo nista da uradim. A jako bih voleo. Onaj Sapio vishe ne postoji, kao ni onaj drugi program koji je bio naveden, proslo je skoro 3 godine. Ali mene zanima i IM. Jednostavno, da li neko zna neki server koji mogu upisati u ove programe koje imam u telefonu ali da to radi!.
Ili, sta bi sve bilo potrebno da se mozda napravi takav server? Trazio sam dosta po netu, ali zadovoljavajuce odgovore nisam nasao. Mozda ce neko imati vishe srece od mene pa da razmenimo iskustva.
Dexter, hvala, procitao sam to, ali nisam uspeo nista da uradim. A jako bih voleo. Onaj Sapio vishe ne postoji, kao ni onaj drugi program koji je bio naveden, proslo je skoro 3 godine. Ali mene zanima i IM. Jednostavno, da li neko zna neki server koji mogu upisati u ove programe koje imam u telefonu ali da to radi!.
Ili, sta bi sve bilo potrebno da se mozda napravi takav server? Trazio sam dosta po netu, ali zadovoljavajuce odgovore nisam nasao. Mozda ce neko imati vishe srece od mene pa da razmenimo iskustva.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!