Dali neko zna kako ili ima neki software s kim se moze locirati mobilni telefon koristeci "IMEI".
Molim da budem informisan na moj e-mal, ja cu se zato odduziti.
Hvala unapred.
Lociranje mobilnog koristeci "IMEI".
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Nema software nego procedura:
Prijava MUPu da je telefon ukraden.
Navesti IMEI (ako ga nemaš može i on da se nabavi preko tvojih ranijih logovanja na mrežu ali je mnogo komplikovanije i duže).
MUP po službenoj dužnosti tada preuzima traženje tog telefona uz pomoć MTSa i Telenora.
Znači samo ako je ukraden telefon!
Prijava MUPu da je telefon ukraden.
Navesti IMEI (ako ga nemaš može i on da se nabavi preko tvojih ranijih logovanja na mrežu ali je mnogo komplikovanije i duže).
MUP po službenoj dužnosti tada preuzima traženje tog telefona uz pomoć MTSa i Telenora.
Znači samo ako je ukraden telefon!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
nije baš mnogo komplikovano... a ni duže... dovoljno da pogleda logove sa tog broja a ako si samo sa tog telefona koristio taj broj onda samo jedan log...
dakle približno vreme nekog poziva sa tog telefona i broj=IMEI...
ili ako imaš vezu...
btw, ubiše me naša slova...

ili ako imaš vezu...

btw, ubiše me naša slova...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Čisto sumnjam da je yokou ova informacija potrebna zbog krađe, a i ako jeste, ne može drugačije nego preko operatera. Barem za nas obične smrtnike
Ima ko može da uđe u trag svemu ovome, ali pošto radi sa Telekomom na razvoju ne bi ni meni ustupio šifre, tako da džaba.

Ima ko može da uđe u trag svemu ovome, ali pošto radi sa Telekomom na razvoju ne bi ni meni ustupio šifre, tako da džaba.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kevin Mitnick
Ako se setimo filma Hackers 2: Operation Takedown, u tom filmu doticna majka svih hakera, upada u razne mobilne telefone i prisluskuje ih. E pa siguran sam da mu ni IMEI ne bi bio nista za pronaci
Salu na stranu, bez MUP-a ovo je nemoguce izvesti. Jedino u Symbian fonovima, uz pomoc programa guardian, ako mreza podrzava, je moguce dobiti podatke o novoj kartici koja je ubacena u fon kao i na kojoj je celiji (cell info).
Googlajuci malo, naleteo sam na neke interesantne modele telefona, izgledaju identicno drugim modelima, sa tom razlikom sto je u njih ubacena oprema za pracenje (za nestasnog sina, za cerkicu od 17 godinica, jos uvek nevinu... muahahhahahahaa, a ima unutra i uredjaj za prisluskivanje) Haos. E da me ubijete ne mogu sada da se setim na kojem sam sajtu sve to video.

Ako se setimo filma Hackers 2: Operation Takedown, u tom filmu doticna majka svih hakera, upada u razne mobilne telefone i prisluskuje ih. E pa siguran sam da mu ni IMEI ne bi bio nista za pronaci

Salu na stranu, bez MUP-a ovo je nemoguce izvesti. Jedino u Symbian fonovima, uz pomoc programa guardian, ako mreza podrzava, je moguce dobiti podatke o novoj kartici koja je ubacena u fon kao i na kojoj je celiji (cell info).
Googlajuci malo, naleteo sam na neke interesantne modele telefona, izgledaju identicno drugim modelima, sa tom razlikom sto je u njih ubacena oprema za pracenje (za nestasnog sina, za cerkicu od 17 godinica, jos uvek nevinu... muahahhahahahaa, a ima unutra i uredjaj za prisluskivanje) Haos. E da me ubijete ne mogu sada da se setim na kojem sam sajtu sve to video.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!